Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין מספר רכבים וכבר די מבולבל, על אף שאני מאוד מתלהב מה-C4 החדשה.

הרכבים שאני מתלבט ביניהם:

* C4 החדשה

* I35

* קיה פורטה

* הונדה אוריס היברידית (אם עדיין יש כאלה)

הכוונה לנסוע מידי יום כ- 60 ק"מ בתוואי משולב עירוני/בינעירוני (יקנעם-גשר פז) מידי פעם נסיעות בסוף שבוע, ילדה בת 6.

א. מה דעתכם לגבי הרכבים שציינתי ?

ב. מפחידים אותי כולם לגבי האמיננות ושמירת הערך של ה-C4, דעתכם ?

ג. האם מישהו שמע על מבצע כלשהוא לסיטרואן בסוף השבוע הנוכחי בחיפה ?

תודה לכולם

פורסם
שלום לכולם,

* C4 החדשה

* I35

* קיה פורטה

הכוונה לנסוע מידי יום כ- 60 ק"מ בתוואי משולב עירוני/בינעירוני (יקנעם-גשר פז) מידי פעם נסיעות בסוף שבוע, ילדה בת 6.

תודה לכולם

מדהים אותי איך אנשי היח"צ של כלמוביל וחברות הליסינג מצליחים לשכנע מספיק אנשים

באגדה כאילו היונדאי שומרת על ערכה.

מספיק לפקוח עיניים ולראות את ערימות היונדאי שנמכרות במחירי ריצפה לליסינג ומליסינג, בכדי

להבין ששמירת ערך לא תהיה תכונה חזקה של הקוריאניות.

לגבי השאר, ה C4 עולה על הקוריאניות בכל פרמטר למעט תיבת הילוכים 4 הילוכים

לעומת 6 בקוריאניות.

המלצתי היא שתבצע נסיעות מבחן ותחליט.

פורסם

אני לא יודע במה הC4 עולה על הI35, אבל זה לא בנוחות,אמינות,או גודל תא המטען

מה אתה מקבל בC4?

מסכים יפים ואוטו שיבלה במוסך יותר ממה שהוא מבלה על הכיש,מניסיון מר עם הC4 הקודמת

בקיצור I35 היא ליגה אחרת,מדובר ברכב גדול יותר ומרווח יותר מכל האחרים,יש לו מנוע חזק ותיבה 6 הילוכים.

אם לחכות זה אופציה הייתי מחכה עוד חודש לפוקוס החדשה

פורסם
מדהים אותי איך אנשי היח"צ של כלמוביל וחברות הליסינג מצליחים לשכנע מספיק אנשים

באגדה כאילו היונדאי שומרת על ערכה.

מספיק לפקוח עיניים ולראות את ערימות היונדאי שנמכרות במחירי ריצפה לליסינג ומליסינג, בכדי

להבין ששמירת ערך לא תהיה תכונה חזקה של הקוריאניות.

לגבי השאר, ה C4 עולה על הקוריאניות בכל פרמטר למעט תיבת הילוכים 4 הילוכים

לעומת 6 בקוריאניות.

המלצתי היא שתבצע נסיעות מבחן ותחליט.

ידידי, מכל הרכבים שהוא ציין הC4 תקבל את הזבנג הכי גדול בירידת ערך!! זו עובדה קיימת! לראייה תראה כמה שווה C4 ו-C5 C בת שנתיים לעומת כל יונדאי אחרת!

זה שהליסינג פוגע בשוק המשומשות זה נוגע לכל הרכבים הפופולארים בשוק ולא רק ליונדאי! אבל עם זאת הצרפתיות לא נהנות מתדמית טובה בארץ ולכן הם גם פחות סחירות ופחות מבוקשות.

והערה אחרונה - הI35 היא החזקה בליגה שלה, מאובזרת טיפ טופ ולכן הקביעה שלך שהסיטרואן עדיפה בכל פרמטר היא בדיונית.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

I35 ללא ספק יש לי אותה בקרוב חודש ואני מרוצה בטירוף היא נראת סקסית גם מבחוץ וגם מבפנים נוחה וחזקה בקטגוריה שלה מאובזרת... בין הרכבים שרשמת לך על הI35 לא תצטער.

פורסם
I35 ללא ספק יש לי אותה בקרוב חודש ואני מרוצה בטירוף היא נראת סקסית גם מבחוץ וגם מבפנים נוחה וחזקה בקטגוריה שלה מאובזרת... בין הרכבים שרשמת לך על הI35 לא תצטער.

ReDDx האם אתה יכול לעדכן אותנו בסל"ד ב I35 בשיוט נינוח של 100 קמ"ש (הילוך שישי)?

מחפש נתון זה בנרות שכן היום אני נוסע ב I30 ששם יש ארבעה הילוכים וב 100 קמ"ש הסל"ד ב 2900 רועשים. אני שוקל להחליף ל I35 ורוצה לדעת אם נעשה שיפור בנידון.

תודה

פורסם

מעבר לזה שאוטו דבר ראשון זה כלי תחבורה וצורך, מדובר גם בסוג של הנאה וכיף.

כך שאוטו קונים גם מהלב, השאלה "מה טוב יותר" מאוד אינדיבידואלית, אחד יעדיף רכב שקט וחזק אך פחות חסכוני, ואחר יעדיף עיצוב על גבי אמינות.

מבחינה כלכלית כל הרכבים שהזכרת יעלו לך כמעט אותו דבר, והבדל של כמה מאות אולי אלף אלפים ש"ח ברמה שנתית לא ישנו הרבה אבל עם הרכב שבחרת ירגש אותך כל בוקר ויהיה לך כיף להיכנס אליו זה שווה הכל.

אז לדעתי תבצע נסיעות מבחן ותראה מה הכי טוב בשבילך.

בכל אופן פה בפורום לא תקבל תשובה חד משמעית.

פורסם
ReDDx האם אתה יכול לעדכן אותנו בסל"ד ב I35 בשיוט נינוח של 100 קמ"ש (הילוך שישי)?

מחפש נתון זה בנרות שכן היום אני נוסע ב I30 ששם יש ארבעה הילוכים וב 100 קמ"ש הסל"ד ב 2900 רועשים. אני שוקל להחליף ל I35 ורוצה לדעת אם נעשה שיפור בנידון.

תודה

2000-2500 בערך לא זוכר בדיוק. האמת שהרבה אומרים שהמנוע של הI35 קצת רועש אבל אני אישית לא הרגשתי את זה כל כך ולא מצאתי את הרעש שלו כמפריע או משהו.

פורסם

הקיה פורטה רכב מעולה ולדעתי הוא היותר מומלץ מבין הרכבים שציינת.

כנראה שהתכוונת לטויוטה אוריס ולא להונדה אוריס שמעולם לא היתה קיימת.

פורסם
שלום לכולם,

* C4 החדשה

* I35

* קיה פורטה

תודה לכולם

מאילו בעיות אמינות סובלת הסיטרואן? הסיטרואן נופלת מאחרות רק בתיבת ההילוכים ששופרה משמעותית בדגם החדש אל תסתנוור מהספקי מנוע יש עוד המון פרמטרים במשוואה היונדאי בעלת 135 הסוסים ממש לא תדביק אותך למושב כשהדוושה תוצמד לרצפה. מבין אלו שציינתה כאן הסיטרואן בעלת התא נוסעים הנוח ביותר והעיצוב שלה עדיף לטעמי בהרבה מהאלטרנטיבות כאן. בתור אחד שהיתה לו הסי 4 הקודמת שנסעה 150K בשלוש שנים ללא תקלות אני יכול להגיד בביטחון שהרכב אמין .יש לי במשפחה עכשיו גם את הסי 4 החדשה והשיפור בתא הנוסעים מדהים.

קח בחשבון שכל רכב שימכר לציי הרכב יסבול משוק חלש ולא משנה מאיזה סוג או דגם - אגב אני מכיר לא מעט בעלי סיטרואן שמכרו רכבים במצב טוב במחיר מחירון! במיוחד כאשר הרכב בבעלות פרטית . רוצה משהו מיוחד לך הל הסי 4 המאובזרת ואם אתה רוצה גם להגיע ראשון תזמין את זאת עם הטורבו שם יש אבזור שלא תמצא בהרבה משפחתיות אחרות

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
שלום לכולם,

* C4 החדשה

* I35

* קיה פורטה

תודה לכולם

שלום

אתה גבוה ?

אתה סובל מבעיות גב ?

אתה מעדיף קופה או סדאן ?

חשוב לך תא מטען שבאמצעות הורדת המושבים הופך את עצמו וחלל המושב האחורי לתא אחד גדול ?

חשוב לך להיות ייחודי או לנסוע על רכב שיש ..לכולם ?

אתה מחפש עיצוב סולידי ? - לך על C4 או פורטה. ואולי צעקני/ילדותי, במובן החיובי של העניין - לך על I35 ?

חשובה לך איכות ניהוג ?

חשוב לך מתלה אחורי מתוחכם ?

האם בחנת כמה פעמים אתה נוסע עם 5 נוסעים ? - שכן במקרה כזה הקייה בעלת המתלה האחורי הפרימיטיבי ביותר הופכת למשהו לא נעים לנהיגה, מבחינת התנהגות הכביש. וכך יהיה גם ב I35

האם בחנת כמה פעמים אתה נוסע עם 5 נוסעים ? - שכן במקרה כזה הסיטרואן בעלת הגיר המסרס בדגם 1.6 בנזין הבסיסי - לא בדיוק מהנה לנסיעה מבחינת הסחיבה.

למה לא להשוות בין מוצרים דומים

תשווה C4 לגולף או אסטרה וכד' (למרות ההבדלים המהותיים ביניהן)

תשווה פורטה ל I35, לשברולט קרוז ואולי לפוקוס החדשה.

בקיצור תגדיר לעצמך סעיפים שחשובים לך בבדיקה. לך ותבחן כל רכב על פי הקריטריונים השונים שהצבת לעצמך. תן לכל קריטריון פקטור מתאים ותוכל לקבל החלטה שתתאים לך, המבוססת על סיכום כל הציונים X הפקטור לכל קריטריון נדרש.

בהצלחה בבחירה.

פורסם

יש לי את ה I35 ואני מרוצה מאוד.

ב100 הסל"ד על 2300-2400, העברות הילוכים חלקות גם ב"ידני", תא מטען גדול.

היגוי קצת חסר תחושה.

בתאוצה מנוע מעט רועש - לא משהו שמפריע, בשיוט שקט.

מיזוג חזק מאוד.

יפה ומרווחת, מרווח רגליים מאחור טוב מאוד.

חסכונית, 12-13 מחוץ לעיר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...