Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת כושר מוגבל בצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היותי מועד לקורס קצינים, אך את מבחן בר אור לא עברתי, מאוד קשה לי לעשות את ה2 ק"מ ב8 דקות למרות שהפרופיל שלי הוא 97, רציתי לקבל עצות מנסיון איך אפשר להוציא סעיף כושר מוגבל וככה לעבור את הקצונה ב"הליכה"?

תודה!

פורסם

קודם כל תדע שלבצע את המבחן בהליכה זה דיי סיוט (לדעתי עדיף בריצה). ההליכה היא של 4 ק"מ ואתה כבר מת שזה יגמר. כדי לעבור צריך הליכה דיי מהירה וזה דיי מציק.

אם אין לך סעיף ליקוי שמונע ממך להיות בכושר רגיל אין שום סיבה שתקבל כ"מ. זה שמישהו סתם לא בכושר או סתם שמן (סליחה על חוסר הקורקטיות) לא מעניין אף אחד.

מי שרוצה לעבור קק"צ ואין לו בעיה רפואית מיוחדת צריך להיכנס לכושר מינימאלי.

פורסם
מאוד קשה לי לעשות את ה2 ק"מ ב8 דקות למרות שהפרופיל שלי הוא 97

אתה מתאמן באופן קבוע? תוצאה כזו לא באה מעצמה אלא במקרים נדירים. היות ויש לך פרופיל 97, אני בטוח שתוך חודשיים אתה יכול להגיע לכושר הזה.

בתור כ"מ מדופלם אני מודיע לך שעם פרופיל 97 אין לך סיכוי לקבל קק"ץ כ"מ. כושר מוגבל לא מתייחס לכושר הגופני שלך אלא לכשירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלום, היותי מועד לקורס קצינים, אך את מבחן בר אור לא עברתי, מאוד קשה לי לעשות את ה2 ק"מ ב8 דקות למרות שהפרופיל שלי הוא 97, רציתי לקבל עצות מנסיון איך אפשר להוציא סעיף כושר מוגבל וככה לעבור את הקצונה ב"הליכה"?

תודה!

אני מאמין שאם פראנקוס היה מאחורייך עם מאמר אנתרופולוגי היית רץ את 2 הקילומטרים גם בדקה אחת בודדת :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

עם 97 לא תקבל, גם לא עם סעיף פוסל, אם הוא לא מספיק בשביל להוריד פרופיל הוא לא מספיק לכ"מ.

בכל מקרה, מי שרוצה להיות קצין בצה"ל ואפילו לא מוכן להכנס לכושר מינימאלי בשביל זה, זו לא התחלה טובה לא לו ולא לצבא.

פורסם

בכל מקרה, מי שרוצה להיות קצין בצה"ל ואפילו לא מוכן להכנס לכושר מינימאלי בשביל זה, זו לא התחלה טובה לא לו ולא לצבא.

כל כך נכון וצודק!

פורסם

8 דקות ל2 ק"מ זאת תוצאה שמאוד קל להגיע אליה!

אם אתה עכשיו לא בכושר סביר להניח שאתה עושה בערך 9:10-9:20 ומשם לרדת ל8 זה חודש של אימונים לא קשים בכלל.

פורסם

היום יש שיטה שונה לכ"מ, אתה יכול להיות כ"מ אבל גם לרוץ אלא אם יש לך סעיף שמונע ריצה (כמו אסטמה לדוגמא).

בתור אחד שעשה קק"ץ כ"מ אני יכול להגיד לך שאני מעדיף עד היום לעשות את הבר-אור בריצה, 8 דקות זאת לא תוצאה בשמיים ואם אני הצלחתי גם אתה יכול. אין שום סיבה שתוך חודשיים של אימונים אתה לא מגיע ל8 דקות ואפילו פחות.

מאחל לך הרבה בהצלחה ואל תחפש את הדרך הקלה, היא לא תוביל אותך לשום מקום, לא בקק"ץ ולא בתפקיד שתעשה בתור קצין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כמה אתה עשה היום 2000?

להגיע ל 8 זה לא כזה בשמיים, אם אתה רוצה עזרה אתה מוזמן לפנות אליי ( עשיתי קורס מפעילי חד"כ צבאי, מעבירים קצת ידע בוינגייט )

פורסם

אה, נזכרתי!

קשה לי

קשה יש רק בלחם!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מצטרף לחיזוקים

ליעד- קשה יש רק בלחם, וגם ממנו יש לי פטור :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא נמצא בחייל קרבי לכן אין באמת צורך להיות בכושר מיכוון שאת שאר השירות אחר כך אני יעביר במשרד, מה לעשות יש כאלה שזה בא להם בקלות, לי בא בקלות מתמטיקה.

פורסם
אני לא נמצא בחייל קרבי לכן אין באמת צורך להיות בכושר מיכוון שאת שאר השירות אחר כך אני יעביר במשרד, מה לעשות יש כאלה שזה בא להם בקלות, לי בא בקלות מתמטיקה.

כל עוד אין לך פציעה פיזית כלשהי, באמת שזה הכל בראש שלך.

• תוכן חדש...