Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עשיתי ויזה (תייר) בשישי האחרון,היה קל יותר ממה שחשבתי,ובכלל לא ביקשו או שאלו על כל מה שהייתי אמור להביא :?

שזה כולל : תלושי שכר,מכתב מהמעסיק,דו"ח מהעו"ש בבנק,אסמכתא לנכסים כלשהם (בית,רכב) ועוד שטויות.

ANYWAY

1) למה הויזה מודבקת בדרכון? חשבתי שזה כרטיס מגנטי או תעודה קטנה בנפרד.

2) מה עושה אחד שצריך לחדש\להנפיק דרכון בקרוב (נגיד,שאוטוטו נגמרים הדפים הריקים להחתמות) ? יכולים להעביר את הקיימת או שאני צריך להוציא אחת חדשה?

3) מה עושה אחד שאיבד את הדרכון (או נגנב),גם אז צריך להנפיק ויזה חדשה? או שיש קיצור דרך\שחזור-ויזה כלשהו?

ב2 המקרים יש עמלה די גבוהה של 140$,

4) אם אני רוצה לשנות לויזת עבודה או כל סוג אחר - מה הפרוצדורה?

רב תודות לכולכם\ן :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלום

להלן התשובות:

1.ויזה מודבקת לדרכון כדי להקטין את אפשרויות הזיוף.

2.אפשר לטוס עם 2 דרכונים, להציג את הויזה בתקף שבדרכון הישן, ולקבל חותמת כניסה בדרכון החדש.

3.ויזה חדשה על כל הכרוך בכך.

4.לגבי ויזה שונה מויזת תייר- להמציא להם את המסמכים הדרושים לויזה החדשה המבוקשת.

אגב, עצם הויזה אינה מהווה אישור כניסה לארה"ב.

פקיד ההגירה רשאי לתשאל את התייר המבקש להכנס,

ואם יש לו חשד סביר לגבי הנוסע הוא רשאי לסרב להכניסו למדינה.

אילן

סלע

פורסם

היתי שם השבוע, הלך מהר יחסית (אחרי שעתיים כבר היתי בחוץ)

שמעתי אנשים שמתחננים שהם לא הולכים לעבוד שם (בארהב), ששלפו ניירת ועוד

לי היתה לי ויזה ישנה שפג תוקפה, שאלו כמה שאלות קצרות וזהו, לא ביקשו שום דבר אחר.

הספקתי לקרוא 50 עמודים בספר שקניתי :-)

אין שום בעיה לטוס עם שני דרכונים את הישן יחזירו לך אחרי שיגזרו לו אוזניים, הויזה עדין בתוקף.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם לי לא הייתה שום בעיה לקבל ויזה.

לעומת זאת, יש לי חבר, שלפני יומיים קיבלת את הסירוב השלישי שלו.

ניסה הכל, הביא איתו חוזה שכירות שהוא משכיר דירה, אישור מהעבודה שהוא מחוייב לעבוד שמה לפחות שנה נוספת + אישור מהעבודה שאישרו לו חופש לשבועיים לטובת הטיול,+ תלושי משכורת.

אישור הרשמה ללימודים.

אפילו הזיל דמעות לנציגה שישבה מולו, הוא ממש ממש רוצה לטייל איתנו בארצות הברית, כלום לא עזר.

הם פשוט לא מוכנים לשמוע.

לא הייתה לו מעולם ויזה, אז ככה שהוא לעולם לא עבר על איזשהם חוקי הגירה שיכולים להוות סיבה כלשהי לסירובים.

פשוט לא להאמין.

פורסם

דרור (שעתיים זה הרבה,בסה"כ הייתי שם בערך שעה ורבע,ועוד המקום היה מ-פ-ו-צ-ץ אנשים),כשנסעתי חזרה במונית לארלוזורוב,הנהג מונית אמר שיוצאות מהשגרירות כל יום עשרות בנות בוכות.

מסתבר שהם נורא קפדנים בלמי לתת לו ויזה ולמי לא (או שאולי סתם יש להם מצבי רוח לא משהו? :D)

לגבי הראיון,הקונסול שהייתי מולו היה חלש בעברית,אז אחרי 2שאלות שאלתי אם הוא מעדיף אנגלית,ענה שכן,ואז "הפגזתי" (:p).

אחרי שהוא הרים גבות למשמע הדיבור הוא חייך,אמר שהויזה תקפה ל10שנים ואיחל שבת שלום (כל הראיון היה בערך 30שניות)

לקח לי עוד 15שניות בערך לצאת מהשוק ולאחל לו חזרה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה שהתפנה לקבל אותי התפנה אלי בדיוק אחרי שהוא לא אישר למישהי אחרי איזה 5-6 דקות של נסיונות שכנוע שלה, הייתי בטוח שהוא קם בבוקר על הצד הלא נכון והלך עלי, לא ניסיתי אפילו לדבר איתו בעברית ד"א, ישר אנגלית, פחות מדקה עברתי אותו בכיף.

(מבחינתי אין סיבה, באמת שאני מתכוון להשאר פה :-) )

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, זה פונקציה של גיל+השכלה.

לאדם בן 30+ עם תואר במדמ"ח ועבודה מסודרת מפיקים ויזה בלי שום בעיה. גם אני הוצאתי ויזה בחודש האחרון והלך ממש בקלות.

הבאתי קלסר שלם של ניירת (אישור מהמעסיק, תלושים, אישור מהטאבו על בעלות על דירה, מה שאתה רוצה) ולא רצו לראות כלום.

your visa is approved ויאללה ביי.

למישהו בן 22 שהשתחרר מהצבא לפני חודשיים כנראה הסיכוי לקבל ויזה הוא אפסי.

יש הרבה יותר מדי כאלו שעובדים בעגלות וכל מיני כאלו עבודות בלתי חוקיות שם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...