Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי טסט ולקחתי את הרשיון היום

עכשיו לאבא שלי יש טנדר מאזדה B2500 עם ארגז שאין לו חלון

איך אני ישים את השלט אולי יש שלט מגנטי או משהו יש לכם הצעות?

פורסם

תריץ חיפוש, דיברו על זה כמה פעמים כבר.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

לפי החוק אתה צריך לשים באחד החלונות מאחורה, נראה לי שהשמאלי (הספר תיאוריה מסתובב אצל החברים).

בחלונות מאחורה זה מגעיל, ואתה תראה כמו ילד-כאפות, אני אומר תיקנה דבק דו-צדדי חזק מאוד (יש לי כזה, אחרי שניה שמתעסקים איתו האצבעות מתעייפות), ופשוט תדביק (זה חומרים טובים בשבילו, פלסטיק וברזל, זה יתפס עליהם טוב).

סתם המצאה דפוקה, אף אחד לא שם לב לזה, זה רק כדי שהשוטרים יזהו אותך.

פורסם

אני לא מציע לך לותר על שלט נהג חדש, אתה לא יכול לדעת על איזה שוטר תיפול. חבל ליפול בגלל שטות כזאת תנסה להדביק עם סלוטייפ או משהו.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

סלוטיפ, מדבקה דו"צ, מגנט.. מדביקים אותו בדלת האחורית השמאלית במקום די גבוה.

אני למשל הייתי צריך לשים נהג חדש על ויטו מפני שאחד העובדים בדיוק הוציא רישיון אז השתמשתי בשיטה של המגנט כאשר בהתחלה השתמשנו במדבקת דו"צ מחומר טוב אך היא נפלה לאחר שנה (וגם השאירה שאריות דבק שלקח הרבה זמן להוציא). אז החלטנו על מקסנט טייפ תעשייתי שהחזיק אותו בכבוד.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שלב ראשון, רכוש מגנט של מקררים (ניתן לקנות בחנויות "הובי" למיניהן בגדלים משתנים), ספריי דבק, דבק מגע או דבק דו"צ חזק אשר יחברו בינו לבין השלט הקיים. שלב שני, הצמד את המגנט לדלת האחורית טרם הנסיעה. שלב שלישי, סע לשלום. המפתחות, בפנים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני מציע לך לוותר על שלט נהג חדש. מעולם שוטר לא העיר לי על כך

ואני חטפתי קנס, פעמיים (לצערי), על זה שנסעתי ללא שלט נהג חדש.

אז לידיעתך, אוכפים את החוק הזה.

פורסם
ואני חטפתי קנס, פעמיים (לצערי), על זה שנסעתי ללא שלט נהג חדש.

אז לידיעתך, אוכפים את החוק הזה.

מצטער בשבילך.

כנראה ששוטר לא עצר אותי בגלל שאני נוהג על רכב של אימהות (פורד גלקסי)...

אבל בכל מקרה אני שם מעכשיו. תודה

• תוכן חדש...