Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי חיפוש, הרמתי טלפונים, אפילו הלכתי ל2 חנויות חלפים שבאחת לא שמעו על ELF.

פשוט לא מוצא, הייתי בצנטרל, רק שמן מנוע היה להם, קניתי.

מים אדומים ושמן גיר לא היה, אמרו שגם לא יהיה בזמן הקרוב.

מאיפה אפשר להשיג?

פורסם

טוב אני יעדכן למי שגם יחפש מוצרים כאלה.

כמו שכתבתי, שמן לא בעיה למצוא, בצנטרל לא חסר והמחיר ממש לא יקר.

שמן גיר (ELF) מצאתי אצל גבע בתל אביב, לא נראה לי שמותר לפרסם את המספר של המקום. (הודעה פרטית אני ישלח בכיף).

מים אדומים של ELF עדיין לא מצאתי, אני רוצה לעשות שטיפה לכל מערכת הקירור ברכב (כחלק מיישור קוו), ולשים מים חדשים.

אבל לא מתכוון להיכנס לזה לפני שאני ימצא את המים המתאימים.

למישהו יש מושג איפה להשיג?

פורסם

ברנו משתמשים בנוזל glaceol rx type d. נוזל בצבע צהוב ירקרק.

הנוזל שנמכר במוסכי הרשת תוצרת פז, מצוין ועושה את העבודה.

יתכן גם שהוא עומד במפרט היצרן.

פורסם

יש שמן מנוע ELF וגם יש שמן גיר ELF.ואין דבר כזה נוזל הקירור ELF.יש למוסך שאפט את השמן הגיר.ואני מקוה שאצלהם עדין.כי לפני 4 שנים קניתי אצלהם.

פורסם

בתור אחד שטיפל בעבר אצל גבע הוא קונ ה את השמן ממוסך המכונן מורשה רנו ניסן בתל אביב וכל החלפים לטיפולים שלי היו מגיעים משם.

נוזל הקירור המומלץ לרנו הוא בכלל של TOTAL שהיא בעצם חברה המפורסמת עי פג'ו סיטרואן, נוזל קירור מעולה ועושה את העבודה יופי.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא חושב שיש מקום בארץ שמחזיק את הנוזל המקורי, במוסכים של רנו ישנו נוזל קירור של פז באותו הצבע אבל אתה יכול להיות בטוח במאה אחוז שהוא עושה את העבודה, ובתור אחד שגם תמיד מחפש את הכי קרוב למקורי ונצמד תמיד להוראות היצרן אני אומר לך שתהיה רגוע עם הנוזל של קרסו.

פורסם
1.elf הוא מותג של חברת total.

2.ישנם נוזלי קירור של elf

3.הנוזל קירור של רנו הוא אך ורק glaceol rx type d.

88ce1fbfb084c53a-large.jpg

ואלק אף פעם לא שמעתי על זה.טוב לדעת

• תוכן חדש...