Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני סוגי רמקולים כאשר ההבדל ביניהם הוא של 100 שקל ואני לא יודע אם משתלם להשקיע אותם אם ההבדל הוא קטן -

Pioneer TSA6983S שעולה 288 שקל.

לבין

Pioneer TSA6973E שעולה 189 שקל.

אני לא נעול רק עליהם אם יש לך המלצות אחרות טובות יותר עד סכום ה250 300 שקל .

והרדיו דיסק הוא Pioneer DEH2250UBG שעולה 424 שקל. גם פה אם יש לכם המלצות טובות יותר עד הסכום הזה ואפילו טיפה יותר זול אני אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

למה דווקא רמקולים אחוריים ? ומה עם הבמה הקדמית ? בסופו של דבר זה מה שחשוב.

אבל אם אתה רוצה בכל זאת המלצה ל- 6X9, אז אני מציע לך לקנות את הרמקולים האלה של JBL, יתנו תמורה מצויינת למחיר, איכות פי כמה טובה יותר מכל פיוניר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

תוכל לרכוש אותם כיום ב- 300 ש"ח.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אתה יכול לפרט יותר לגבי הבמה המרכזית , כי אני לא מבין בעניין הסאונד באוטו כל כך,

והרמקולים האלה של JBL דיי חורגים לי מהתקציב אבל האם שווה עדיין להשקיע בהם יותר ?

ומה לגבי הרדיו דיסק האם אפשר למצוא משהו יותר טוב בפחות כסף או יותר טוב באותו סכום ?

• תוכן חדש...