Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום לכולם אני חדש פה

בכל מקרה אשמח לדעת כמה פרטים, איזה שיפורים אני יכול לעשות לרכב מבלי לפגוע בחוקיות הרכב, האם קיים דבר כזה בכלל?

האם פורק לחץ חיצוני לדוגמה פוגע בחוקיות הרכב?

בנוסף יש לי על הרכב צמיגי TOYO T1R מה אתם אומרים עליהם? כן קראתי פוסטים ישנים על הצמיגים הנ"ל אשמח לשמוע תובנות עדכניות...

תודה רבה

אסף

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

עוד שאלה ששכחתי לשאול, מה בדיוק ההבדלים בין דלק 95 ל98 חוץ מהמחיר כמובן :-) והאם זה משנה משמעותית כאשר אני מתדלק ב95 לעומת 98? בעקרון נאמר לי לתדלק ב95...

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

לפני חודשים רכשתי רכב כמו שלך הרכב פשוט מדהים לדעתי האישית כמובן .

לפני כל השיפורים אני ממליץ לך להתחיל בישור קו שתוכל לנסוע בשקט

כמו: החלפת כוסית !!! החלפת פי סי וי והחלפת פורק

לאחר ביצוע הדברים הללו אתה מוזמן להגיע לכל אחת מהסדנאות בארץ ולהתחדש בצ'יפ

אני באופן אישי בחרתי בצי'פ של giac הרכב נוסע חלום ( ממליץ בחום )

לגבי החוקיות מה שלא רואים לא יודעים :lol:

בהצלחה בהמשך ......

פורסם

תודה על המידע, אם אתה מאיזור המרכז אשמח להיפגש ולראות את הרכב שלך אם זה בסדר מבחינתך, אל תדאג אני לא שוטר:-), בכל מקרה תודה והמייל שלי זה [email protected]

ותתחדש גם,בנתיים יש לי את האוטו 3 שבועות כמעט ואני פשוט רק רוצה לנסוע ולנסוע בלי להפסיק, פשוט ממכר החרא הזה!!!

פורסם

שלום ,

קודם כל תתחדש על האוטו המדהים הזה!. בקשר לחוקיות השיפורים במנוע בגדול השיפורים בארץ לא חוקים!! אסור לך להגדיל כוח סוס במנוע!!. עוד דברים לא חוקים כמו אגזוז זרימה חופשית כמעט רובם לא חוקים. מערכות תאורה קסנון גם לא חוקית עקב סינוור, הגדלת גאנטים צריכה אישור, מבחינת פנים הכל מותר חוץ מהגה ספורט שהוא לא חוקי. תכלס דברים גלויים לעין בעייתיים מבחינת בוחן ויכול להוריד לך הרכב מהכביש. דברים מכניים פחות כי אי אפשר לדעת על קיומם. לגבי פורק חיצוני זה חוקי כי הרכב בא עם טורבו מקורי. לגבי דלק תבדוק הוראות יצרן אני חושב שאצלך זה 95 .לשים 98 ברכב שדורש 95 זה מיותר ולא נותן כלום. מבחינת הבדל תריץ חיפוש בפורום דובר על זה מאות פעמים שיפורים לרכב אתה יכול להתחיל ב CHIP וצנרת.

נותן תמורה טובה למחיר. ע"י CHIP וצנרת אתה יכול להוסיף עוד 60 כ"ס. אבל אין מתנות בחינם!! זה בא על חשבון בלאי גדול לרוב מכלולי הרכב.

פורסם

הבלאי הרבה יותר קטן ממה שנהוג כנראה לחשוב.

אם הצ'יפ מותקן במקום מקצועי האמינות תהיה גבוהה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ע"י CHIP וצנרת אתה יכול להוסיף עוד 60 כ"ס. אבל אין מתנות בחינם!!

מצטרף להמלצה - צ'יפ ו-TZANERET הם השיפורים הכי משמעותיים בעלות הכי נמוכה.

אגב, כשאתה אומר סיאט לאון 2007 TFSI, אתה מתכוון ללאון FR ?

פורסם
הבלאי הרבה יותר קטן ממה שנהוג כנראה לחשוב.

אם הצ'יפ מותקן במקום מקצועי האמינות תהיה גבוהה.

עידן

עידן אני חולק עליך גבר!. תסלח לי על זה, חבל שבסדנאות השיפורים לא מסברים ללקוח את תופעות לוואי של CHIP ברכב מוגדש. אכן כולנו רוצים יותר כוח מהרכבים שלנו במינימום כסף!! אבל זה פשוט לא הולך כך. בעבר היא לי GOLF GTI דור 4 ותאמין לי ה CHIP גרם לי הרבה כאבי ראש החלפתי טורבו, מצמד, הגיר היא רועש... כשמכרתי הרכב בבדיקה היא ברור לי שמצב המנוע היא 60 אחוז ואני לא מגזים. וסגנון הנהיגה שלי היה יחסית רגוע. הבחור פה חדש ויש לו רכב יקר! שצריך להסביר לו מה ההשלכות של CHIP ברכב.

בגדישה 1.5 באר על טורבו מקורי לא מאמין שתהיה אמינות גבוהה, זה חד משמעי ובהתייעצות עם מכונאים גדולים בחברה שאמפיון.

כל אחד פה חופשי מה לעשות ואני לא בא לנהל חיים של אף אחד . אבל הסבר מקיף זה חובה.

פורסם

חברים תודה רבה על המידע עד כה,אשמח לשמוע גם חוות דעת על הצמיגים ועל אורך החיים שלהם, בנוסף אשמח לשמוע גם על המלצות למערכות סבירות ואיפה אני יכול לקנות מתאם למערכת לסיאט לאון.

ודרך אגב הרכב הוא TFSI SPORT UP 2007 ולא FR

185 כ"ס

באופן כללי כרגע ההתרשמות שלי מהרכב שהוא רכב מדהים (טפו טפו טפו), ופשוט התחלתי להיות מכור הגה ואני פשוט רוצה רק לנסוע ולנסוע, חבל זה יקר הדלק לא זול בימינו :-(

שוב תודה לעונים

אסף

פורסם
חברים תודה רבה על המידע עד כה,אשמח לשמוע גם חוות דעת על הצמיגים ועל אורך החיים שלהם, בנוסף אשמח לשמוע גם על המלצות למערכות סבירות ואיפה אני יכול לקנות מתאם למערכת לסיאט לאון.

ודרך אגב הרכב הוא TFSI SPORT UP 2007 ולא FR

185 כ"ס

באופן כללי כרגע ההתרשמות שלי מהרכב שהוא רכב מדהים (טפו טפו טפו), ופשוט התחלתי להיות מכור הגה ואני פשוט רוצה רק לנסוע ולנסוע, חבל זה יקר הדלק לא זול בימינו :-(

שוב תודה לעונים

אסף

ערב טוב.

מתאם למערכת תוכל לקנות אצלנו ,כנ"ל גם לגבי צמיגים , גאנטים ,שיפורי מנוע וכל מה שקשור לרכב הזה.

אני באופן אישי,הייתי מתחיל מתיקון והחלפת נקודות התורפה של המנוע הזה היינו ,כוסית משאבת הדלק שנוטה להשחק,שסתום הפריקה המקורי שנוטה להקרע ושודרג בדגמי ה TSI , ולבסוף הייתי מחליף שסתום חד כיווני הנקרא "פי סי וי"-גם הוא נוטה להקרע ומוחלף במחוזק.

לייעוץ והכוונה תוכל ליצור איתנו קשר טלפוני או בפרטי.

תתחדש.

• תוכן חדש...