Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 02' כדאי?

vadim6385
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מכיוון שאני עדיין בהתלבטות אם ל

תקן את הקסנטיה או להחליף לאוטו אחר, חשבתי בכיוון פורד מונדאו דור קודם, הכוונה לדגם הזה (התמונה להמחשה בלבד):

220px-KBH_Pol_Mondeo_front.jpg

ראיתי דגמים מודל 02 מוצעים למכירה ביד2 מחירים של פלוס מינוס 20 אש"ח, מה שיותר זול ממשפחתומטיות יפניות משנתון דומה, ואפילו יותר זול מפוקוס מאותה שנה.

חוץ מצריכת דלק יותר גבוהה מהפוקוס, יש איזשהו קאץ'?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלויות אחזקה יהיו מין הסתם גבוהות מפוקוס למרות המחיר המפתה.

מעדות שמיעה (מקצין רכב) - יש קצת בעיות חשמל, ובעיקר אלטרנטורים שהתפגרו טרם זמנם (ואני מדבר על שנתונים קצת יותר חדישים מ-02').

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה למכור. מי שמחפש רכב ב 20K בד"כ לא רוצה משהו גודל שאוכל הרבה דלק ובעל אבזור רב שאוהב להתקלקל לאחר השנים.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אחפש דגם פחות מאובזר (לא את הGHIA)?

חוץ מזה, אין מצב שיהיו שם יותר תקלות חשמל מבקסנטיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי לא הגיעה מונדיאו בגרסאות אחרות מלבד הג'יה המאובזרת.

לרוב מתקלקל הכסא החשמלי של הנהג(אחראי על גובה המושב בלבד).

אלטרנטור שנוטה לשבוק מדי שנה - שנתיים.

וזהו בערך.

אני לא נתקלתי במשהו חריג מאלו כאשר הייתה אצלי מונדיאו 06 שעברה חיים מאוד קשים.

בדוק את תקינות הגיר והמנוע כמובן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלנו אחרי קרוב ל-6 שנים ו-170,000 ק"מ במצטבר,ה"אבזור" היחיד שהתקלקל היה המנגנון של המושב החשמלי.

הוחלף אלטרנטור ומשאבת מים שנזלה,סליל הצתה וזהו בעצם.

רכב אמין,כיפי לנהיגה,מרווח מאוד,מושבים סופר נוחים(רמה אחת מעל המתחרות למעט ה-C5)

אבא שלי(שעבר לסובארו B4 2006 והתאכזב) מצטער עד היום שמכר אותה.

הרכב פחות חסכוני מהמתחרות משהו כמו 1 ל-9 במשולב.

turboy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים שמוצעים בדרכ ב 20 אלף ש"ח הם רכבים גמורים שעשו המון המון ק"מ.הרכבים הסבירים שבמצב טוב יהיו באיזור ה 27-31 אלף שח. חבר שלי מוכר רכב כזה 02 עם 129 אלף קמ כמדומני אם תרצה פרטים צור קשר בהודעה פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים שמוצעים בדרכ ב 20 אלף ש"ח הם רכבים גמורים שעשו המון המון ק"מ

זה בסדר, יש לי זמן (משהו כמו חצי שנה עד שנה לחשוב) וסבלנות.

המחירים בטוח יירדו עד אז, ומי יודע, אולי ידי תהיה משגת עד אז אוטו משנתון יותר גבוה.

ד"א, זה נראה טוב:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1955212&Code=b8ff16dc7fe7e5a9d7f86be4ef2cc3b5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם C5 באה בחשבון יש אחת שנראית טוב למכירה פה בפורום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב ידיעתי לא הגיעה מונדיאו בגרסאות אחרות מלבד הג'יה המאובזרת.

גם אני חושב שהגיעה רק רמת איבזור אחת - הג'יה, גם לליסינג וגם ללקוחות פרטיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...