Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני צפיתי במירוץ, הוא היה במקום השלישי.

אבל מהמקום השישי, היישר לראשון?!

לעבור את מונטויה, באטון, ראלף?? בעצם אני כבר לא מופתע.

מי שראה את כל המירוץ יוכל לדווח אולי על משהו מעניין שהיה שם? כי אני נרדמתי בסביבות ההקפה השלושים לסיום..

400.jpg

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/740/962.html

172

פורסם

מעניין ופורמולה אחת?

מאז שהאקינן פרש לא שמעתי את צמד המילים האלה באותו משפט.

פרארי התבססו על שתי עצירות במקום שלוש, בערך אחרי שנרדמת (הקפה 30) המובילים ירדו לפיטס ושומאכר קיבל את ההובלה שעליה שמר עד הסוף.

מקלארן לא מפסקים לאכזב :(

פורסם

אגב, הם התבססו על שתי עצירות במקום שלוש, כי שומאכר העדיף לצאת עם מיכל דלק מלא וכבד ע"פ מיכל קל יותר אבל עם עצירה נוספת.

פורסם

למי שלא מעודכן אז ווילאמס וטויוטה נפסלו בעקבות שימוש במערכת בלימה לא תקנית.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

סתם משעממם הפורמולה הזה מתי נראה את שומאכר מאבד את היכולות שלו קצת ומפסיד לשם שינוי :x

אין עניין בכלל במירוצים האלה אם הוא ינצח כל מירוץ,הלוואי שהוא לא יקח את האליפות העונה :twisted:

אין לי שום דבר נגדו אבל אני אוהב אקשן מתח עניין,כמו בראלי ככה מירוצים צריכים להיות

פורסם

תשמע חבוב,

זה תלוי..

לראות נהג מגיע מהמקום השישי לראשון זה מעניין, אפילו אם מדובר בשומאכר.

נכון שהעונות הקודמות, בהן פרארי ומקלארן היו ראש בראש היו הרבה יותר מעניינות, אבל אין מה לעשות..

בראלי לעולם לא יהיה את האקשן שיש בפורמולה. אני אגיד לך גם למה.

בראלי המירוץ הוא לא רב משתתפים במקביל, אלא כל אחד בתורו, מה שמוריד את האקשן.

חוצמזה, שהמהירויות בפורמולה הרבה יותר גבוהות ונדרש תחכום ואסטרטגיה מורכבים.

אבל עזוב את ההשוואה שבין שני הענפים.. כל אחד מהם מעניין.

הייתי אומר שהימים הטובים של הפורמולה לאו דווקא קשורים לאיכות המירוצים והאקשן שבהם,

אלא הימים הטובים האלה מתבטאים בשידורים ישירים של ערוץ 5, עם בועז קורפל ורון ברבש.

היה ממש כיף לשמוע את הפרשנות המקצועית שלהם.. ב.. עברית!!

ולא את הפרשנות הגרמנית המעצבנת במקצת של "השרוף" ופרסומות כל שניה של KROMBACHER(ד"א איך היא? :wink: )

172

פורסם
סתם משעממם הפורמולה הזה מתי נראה את שומאכר מאבד את היכולות שלו קצת ומפסיד לשם שינוי :x

אין עניין בכלל במירוצים האלה אם הוא ינצח כל מירוץ,הלוואי שהוא לא יקח את האליפות העונה :twisted:

אין לי שום דבר נגדו אבל אני אוהב אקשן מתח עניין,כמו בראלי ככה מירוצים צריכים להיות

אני באותה דעה.

אני אוהב יותר את ראלי,אקשן,תאונות...פשוט מרתק.

בפורמולה אני לא מבין הרבה אז אני לא כל כך מתעניין בה.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם
למי שלא מעודכן אז ווילאמס וטויוטה נפסלו בעקבות שימוש במערכת בלימה לא תקנית.

abs anyone ? :roflmao:

If i were a rich man...

פורסם
תשמע חבוב,

זה תלוי..

לראות נהג מגיע מהמקום השישי לראשון זה מעניין, אפילו אם מדובר בשומאכר.

נכון שהעונות הקודמות, בהן פרארי ומקלארן היו ראש בראש היו הרבה יותר מעניינות, אבל אין מה לעשות..

מה מעניין לראות מישהו עולה שישה מקומות בלי לעקוף.

מעניין היה מירוץ בסדרת ה-BTCC לפני מספר שנים (לפחות 5) בו נהג מקבוצה פרטית (כלומר, מכונית שלא ממומנת ע"י יצרן) בשם מק'ניל (אני חושב) הוביל את כל המירוץ, נכנס לפיטס, סבל מעיכוב, הצטרף שוב במקום השישי, עקף (כן עקף. הקטע הזה שבו צריך ממש לעבור מכונית מתחרה) חזרה את דרכו עד למקום הראשון, כאשר העקיפה האחרונה היתה בהקפה האחרונה, והפך, לקול תשואות הקהל (ושלי) שעמד על הרגליים (אני, על הספה), לנהג העצמאי הראשון בהיסטוריה של ה-BTCC שניצח מירוץ.

אם אני זוכר נכון זה הכניס לו 250 אלף פאונד...

זה מירוץ!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני באותה דעה.

אני אוהב יותר את ראלי,אקשן,תאונות...פשוט מרתק.

בפורמולה אני לא מבין הרבה אז אני לא כל כך מתעניין בה.

בדיוק!! אתה לא מבין ולא מתעניין בזה...

כמו בכל דבר בחיים, כאשר תתעניין, תשאל ותחכים בנושא,

פתאום זה יראה לך גאוני מסקרן ומעניין מאוד!

ותסמוך עליי, שלא תפספס מירוץ אחד...

מניסיון...

:D

פורסם

עם יש נהג ששנוא אלי בפורמולה 1 הוא שומאכר אבל אני חייב להגיד שחייבים להוריד בפניו את הכובע.

גם בהקפות הפחות טובות שלו כאשר מונטויה ישב לו על הזנב והיה עם פחות דלק מונטויה לא הצליח לעקוף אותו בגלל הנהיגה ההגנתית שלו.

עופר אני שמח לראות שיש עוד אנשים שלא שוכחים את דימון היל הענק.

פורסם
בדיוק!! אתה לא מבין ולא מתעניין בזה...

כמו בכל דבר בחיים, כאשר תתעניין, תשאל ותחכים בנושא,

פתאום זה יראה לך גאוני מסקרן ומעניין מאוד!

ותסמוך עליי, שלא תפספס מירוץ אחד...

מניסיון...

:D

התעניינתי והבנתי בעבר ועדיין הייתי צריך איזה ספר כדי להעביר מירוץ.

אין עקיפות אין עניין (בראלי גם אין עקיפות, אבל לפחות אפשר לראות את המכונית מתנהגת).

מה לעשות... משעמם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קח שתייה, פופקורן, עוד משהו לאכול, קינוח מתוק...

ולא יהיה משעמם...

:p

חוץ מזה שיש מירוצים מעניינים וכאלה שפחות

(משהו כמו צרפת - אנגליה, וספרד - רוסיה)

• תוכן חדש...