Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לסאב וופר של DD

legacy3r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

DD 1508 ? :)

היה לי כזה , בכל מקרא בשביל סאב 8 אינץ' הוא קיבל בכיף 600 RMS ופירק לי את כל הפלסטיקה ברכב לגורמים , דבר מאוד אכזרי ומדוייק ... אני דיי מצטער שמכרתי אותו איי שם לפני שנתיים ... בכל מקרא אפשר להסתכל עליו ולהגיד שהוא אוהב את זה כי המגנט שלו ענק בצורה לא נורמאלית , הסראונד הוא מאוד עבה וגדול והממברנה קשיחה כמו ברזל .

תחטוף. הבעיה היא הנצילות , תחטוף רק אם יש לך הגברה של חולי נפש.

הדגם אצלי הוא היה סליל אחד 4 אוהם , אז בהצלחה למצוא מגבר מונו איכותי שיספק לך מספיק כוח ב 4 אוהם בשבילו ... כי הם מאוד לא נצילים וזה נכון לגבי כל הסאבים שלהם עקב השימוש בחומרים קשיחים שעומדים בעומסים .

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לי סאב דומה, 1510 או 2510 עם מגבר מונובלוק של DD M1

המוכר בחנות אמר שהמונו הזה מתאים לסאב כמו כפפה ותהיה תוצאה מדהימה של איכות ועוצמה ביחד שזה מה שאני מחפש.

אני מוכר את המערכת הישנה שלי בדיוק עם סאב של רייבו שלא הייתי מרוצה ממנו וגם קומפוננט

למה מכרת אם היית כל כך מרצה אם אפשר לשאול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי לי אישית הציעו בחיפה בחנות בשם אוטוס בחור בשם שרון ולמתקין שלו יש סאב של DD והם הסבירו לי

בדקתי עכשיו באתר של DD ויש יבואן ואוטוס זה חנות משווק מורשה של היבואן או משהו כזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1

אחלה סאב! אנשים בחו״ל מאוד מרוצים מהסאבים של DD.. למרות שטוענים שהמגברים שלהם לא הכי אמינים.

אני רואה המון מונובלוקים שרופים של DD למכירה בCACO..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לחבר לניסיון אצלי ברכב לכמה שעות את ה2510 אצלי ברכב, לטעמי סאב מעולה, עומק ופאנצ' מעולים, מצדיק את הסופרלטיבים שנכתבים עליו ברשת.

לגבי המגברים- לי לא ממש יצא להתקל באיזשהו איזכור למגפה של מגברים שרופים, אז לא יודע עד כמה זה מדויק.

הכי הרבה, בשביל מה קיימת האחריות?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...