Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי תפסיקו כבר לבאס אותו? איך אפשר לקבוע מ3 תמונות מטושטשות שזה בוודאות זיוף

לא מחפש לבאס אותו, להיפך, אם הוא יפתח dispute וילחם במוכר יש סיכוי שמעבר לכסף שיקבל בחזרה גם ישאר עם המוצר. מה שכן אני בטוח שזה מזויף ויש כל הזמן כאלה ב eBay. יותר מזה הם גם עושים תרגיל כדאי להעלות לעצמם את הפידבק בכך שהם מוכרים הרבה מאיזה מוצר זול של כמה דולרים ומקבלים פידבקים חיובים עד שמוכרים את הרמקולים האלה ואז נעלמים.

צנון - אם חבר שלך עסוק מדי תבקש ממנו את שם המשתמש והססמא שלו ב - eBay. אני מוכן לעזור לך בתהליך של eBay Buyer Protection.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אחרי ישיבה עד השעות הקטנות של הלילה, הגעתי למסקנה שהמוצר שקניתי הוא בדיוק כמו המוצר שהפולני מEBAY קנה וטען שזה זיוף. הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=MA7-bTgi86c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

במקום woofers כתוב woofefs, כנ"ל גם בטוויטרים ובמידים. לא יודע איך שמעו אצלו בסוף, אבל אם שמעו אצלו "זיוף", אז גם אצלי זה ישמעו ככה.

מור, אם שילמתי דרך פייפל אני אקבל רק את הכסף שהמוצר עלה, לא? שזה 70 דולר. פלוס המשלוח שאני אצטרך לשלם על חבילה כזאת כבדה יחסית ויש בסוף סיכוי שאני אצא גם מזה בנזק.

פורסם

זה לא נראה מוזר שהם השקיעו כל-כך בזיוף, ועשו שגיאות כתיב פשוטות? מילא זה היה חיקוי זול, אבל אם זה באמת זיוף,אז הוא נראה ברמה מאוד גבוהה. דרך אגב אני ראיתי בכל מיני פורומים בחו"ל טענות שהשגיאות כתיב בקופסאות של Hertz מופיעות גם בקופסה של קומפוננט מקורי (מהסדרה הזאת)

פורסם
זה לא נראה מוזר שהם השקיעו כל-כך בזיוף, ועשו שגיאות כתיב פשוטות? מילא זה היה חיקוי זול, אבל אם זה באמת זיוף,אז הוא נראה ברמה מאוד גבוהה. דרך אגב אני ראיתי בכל מיני פורומים בחו"ל טענות שהשגיאות כתיב בקופסאות של Hertz מופיעות גם בקופסה של קומפוננט מקורי (מהסדרה הזאת)

גם אני חושב ככה. המיד נראה כל כך אמיתי, הטוויטר נראה כל כך אמיתי, הקרוס נראה כ"כ אמיתי, כנ"ל הקרטון...אז דווקא בטעויות כתיב הם יטעו(שאת זה הכי פשוט לזייף)? זה נראה לי תמוה מידי. שלחתי לפולני הזה בסירטון הודעה אם הוא כבר ניסה לחבר את הקומפוננט למגבר ברכב ואיזה תוצאות הוא קיבל.

פורסם

מבאס, אין מה לומר.

בשורה התחתונה שילמת על הסט 700 ש"ח. במחיר הזה אי אפשר למצוא בארץ דברים יותר מדי טובים, הכל זה סדרות זולות של יצרנים שונים ולמעט הטמפו כולם נשמעים אותו הדרעק, כך שאני לא יודע אם "נפילה" יהיה תיאור מדוייק למקרה שלך.

הסט לא יישמע כמו הסט המקורי מכיוון שלמעט העיצוב אני בטוח שאין שום קשר בין החומרים מהם מורכב הסט המזוייף לסט המקורי, וזה בדיוק מה שעושה את ההבדל.

שרוליק, זיופים אסייתיים כמעט תמיד כוללים שגיאות כתיב. חבר שלי חשב שהוא "דפק את המערכת" והזמין נעלי קרוקס לחברה שלו מהקולקצייה החדשה. הנעל שהגיעה נראתה 1:1 כמו המקורית, אבל חבל שהיא הייתה עשוייה מספק-גומי-ספק-פלסטיק (ולהערכתי בלתי נוחה בעליל) ובטיקט היו שלל שגיאות כתיב ופונטים מוזרים.

בנקודה הזו ועל סמך המקרה של צנון - אין שום בעייה עם קניות מאי-ביי. צריך להיזהר שבעתיים עם קניות ממדינות המזרח הרחוק, על אחת כמה וכמה של מוצרים אירופאיים או אמריקאיים זולים באופן מחשיד אפילו אם למוכר יש 25,000 פידבקים ו 99% שביעות רצון. כדאי לעבור על הפידבקים ולחפש את הנייטרלים והשליליים, זה מקטין משמעותית את הסיכוי לנפילה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין מה לומר, כולכם צודקים.

טוב, אחרי שהבנו שזה זיוף, השאלה מה עושים עכשיו?

רציתי שמישהו יתקין את זה אצלו כדי לראות איך זה נשמע בכל זאת, אבל אף אחד לא התנדב(מוכן להגיע עד הבית של המתקין, במידה שזה באזור המרכז). להחזיר? לא יודע, אם אני אקבל רק את מחיר המוצר עצמו בלי ההחזר של מחיר ההזמנה, מינוס המחיר ההזמנה שאני אצטרך לשלם, אולי אני אקבל בסוף 100 שקל. לא שווה.

אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

רגע , קנית את הסט ב 70 דולר ?! זה לא הגיוני בעליל , זה מיוצר באיטליה לא ?

אפילו סטים של פוקאל עולים מחירים שערורתיים אפילו ה K2P עלה בארה"ב 600 דולר , זה לא הגיוני שזה מקורי ב 70 דולר , ועוד חדש בקופסא , המוכר לא התחלק על השכל ... אפילו ליבואנים זה לא עולה ככה , כנראה המידים עצמם בתור רמקולים עולים כל אחד יותר מ 35 דולר , תסתכל באתרים כמו MADISOUND רמקול מידבאס ברמה גבוהה כזאת עולה ליחידה כ 50 דולר , בלי קשר אם זה לאוטו או לא .

כמובן שזה זיוף , לא מבין למה אתם תמימים , סט כזה לא עולה בחיים 70 דולר.

גם 700 שקל זה לא הגיוני בעליל , עלות החלקים לבד לא מגיעה לזה בלי קשר לתיווך , שיווק , מחיר המותג HERTZ ועוד.

עריכה : אם תשלח למוכר הוא יחזיר לך את הכסף הבעיה היא הכסף שיתבזבז על משלוח ומכס , חבל .

המוכר יודע בוודעות שזה זיוף , והוא סומך על אנשים שיגידו " נו מה לעשות כבר קניתי ... " ולא יחזירו לו , אין לו בעיה להחזיר לך את הכסף . ככה הם עושים כסף ב EBAY , כנ"ל לגבי שלל זיופי משקפי ה RAY BAN שיש להם שם שהם טוענים שזה מקורי ולמוכר יש מוניטין בשמיים.

הייתי אומר לך תנסה למכור אותם אבל כמובן אתה תדפוק אנשים ... אז לא יודע , תמכור לאיזה ערס בלוד ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איתמר לא נראה לי לבן בעין לקרוא את תגובתך

הבן אדם רכש סט מסויים באי ביי לאחר שהייתה פה התגייסות די טוטאלית לטובת יבוא אישי

מסתבר שהסט מזוייף אז הוא צריך להתנחם בכל שהוא נפל רק ב700 ש"ח ואולי הוא לא ימצא משהו טוב יותר ב 700 ש"ח ?????

סלח לי אבל ישנם המון סטים ומבחר עצום בעד 700 ש"ח בארץ

שכשהוא קונה בארץ לפחות יש לו מושג אם מה שהוא קונה עובד ומנגן ואיך זה עובד ומנגן

ישנם המון אנשים עם המון יידע בפורום והמון ניסיון שיוכלו לתת לו חוות דעת כמעט על כל סט שנמכר בארץ

איזה חוות דעת אתה יכול לתת לו על זיוף מסויים ???. לצורך העיניין זה גם יכול להיות יותר גרוע מ X5

לדעתי התגובה ההולמת צריכה להיות הולמת ומכבדת

בסגנון של : מצטער שנפלת בפח ברוב המקרים זה לא קורה, בשלב הזה תנסה לקבל זיכוי מהתמיכה של אי ביי או מהספק (אני אישית אין לי מושג איך זה עובד) בכל מקרה אל תרכיב את הסט. וזאת מכיוון שסביר להניח שסאונד טוב (מה שהייתה מטרתו המוצהרת) לא תקבל

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה?

קנה סט ב 700 ש"ח. זיוף. אוקיי.

אני לא שמעתי עדיין שום סט בטווח המחיר או מתחתיו שנפלתי ממנו או שנשמע הרבה יותר טוב מהאחרים (להוציא את הטמפולס שהוא לא פקטור). בכולם נעשה שימוש בחומרים זולים והם טובים בעיקר לאומצה-אומצה. למה שהסט הזה יהיה שונה? לצורך העניין זה סט סיני בלי אבא ואמא, מה הוא שונה מסטים זולים אחרים, גם מכאלה "ממותגים"?

התוצאה מהרכבת הסט הספציפי הזה יכולה ללכת לשני כיוונים:

1. what you pay is what you get. סט זול נשמע זול.

2. וואלה, מפתיע! אחלה תמורה לכסף.

מילא אם הוא היה נופל בסט יקר להחריד של אלפי שקלים ו"חוסך" רק כמה מאות לעומת המקורי, אבל כאן מדובר בנפילה קצת פחות כואבת (אם כי כואבת לכשעצמה) ובשורה התחתונה הוא שילם מכיסו 700 שקלים. בסכום הזה לא ניתן לרכוש שום סט קומפוננט נורמלי. האופציות שעומדות פתוחות בפניו הן:

1. שיתקין ויהנה.

2. יחזיר למוכר ויתלונן באי-ביי.

3. ימכור הלאה במחיר הפסד מינימלי, רוב האנשים מחפשים רמקולים זולים ואני בטוח שאלה יחטפו מהר מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מור, אם שילמתי דרך פייפל אני אקבל רק את הכסף שהמוצר עלה, לא? שזה 70 דולר. פלוס המשלוח שאני אצטרך לשלם על חבילה כזאת כבדה יחסית ויש בסוף סיכוי שאני אצא גם מזה בנזק.

שילמת ב paypal גם על המוצר וגם על המשלוח. אם הם יחליטו להחזיר לך את הכסף אז תקבל את מלוא הכסף. תאמין לי דבר ראשון תפתח dispute, אחת מהאופציות של סיבה לערעור היא "מוצר מזויף". אל תחכה אם זה יותר מדי זמן כי באיזשהו שלב כבר לא תהיה לך את האופציה.

דרור - ההתגיסות עבור יבוא אישי נומקה במספר מוצרים שחברי פורום רכשו ונהנו מהם במשך פרק זמן ארוך עם הבדל משמעותי בין המחיר שהיה עולה בארץ. כמו שנאמר זה לא תמיד רעיון טוב אבל לפעמים, ומכורך הנסיבות, זו האופציה הכי טובה עבור מוצרים שעלות היבוא שלהם היא נמוכה הרבה יותר מעלות הרכש שלהם בארץ, וזה דבר אינדיבידואלי. אני אישית לא רואה לנכון להשתמש בזיופי רמקולים של הרץ מהמזרח כטענה למה לא לקנות ב eBay, כן רואה לנכון שאדם לפני רכישה צריך להפעיל שיקול דעת ולהסתכל על כל המשתנים כמו עלות, אחריות וכו'. וגם במקרה שנפלת כמו במקרה הזה, יש לך את PayPal שמגבה אותך בביטוח קנייה עד סכום לא מבוטל. מה שכן אם אתה לא יודע לקנות ב eBay פשוט אל תקנה שם. אני כבר ביצעתי 45 רכישות שם סך הכל וזו הפעם הראשונה שאני לא מרוצה (רמקולים MLK165 מזויפים) ופה אני לא מאשים אף אחד חוץ מעצמי אבל פתחתי ערעור ונראה שזה מתקדם בסדר ואפילו הרמקולים ישארו אצלי. אני יעדכן.

פורסם

מורן, איך עושים את ה-dispute הזה? אשמח אם תסביר שלב אחרי שלב(כמו שאמרתי, אני חדש מאוד בעסק ואין לי אפילו חשבון בEBAY). ומה אני צריך לעשות? לשלוח למוכר הודעה פרטית שזה זיוף ואם לא יחזיר את הכסף אני אתלונן עליו או לשלוח מכתב לפייפל?

• תוכן חדש...