Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניפוח תיקון רכב לאחר תאונה.

dazzler99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים ,

לא מזמן עשיתי תאונה שלא באשמתי עם רכב ליסינג, כאשר הנזק הוא בעיקר בכנף וקצת בדלת.

בכל מקרה העדפתי ללכת למוסך שהוא לא מוסך הסדר כי הוא קרוב לעבודה שלי וזה יוצא יותר נוח.

בכל מקרה אני דיי בטוח שתיקון כנף ודלת כולל צביעה מגיע במקסימום ל2000.

בקיצור אני חושב שהם מריצים שם איזושהיא קומבינה. הם אמרו לי שהם יזמינו שמאי שהם מכירים , והוא יאשר להם את הנזק של תיקון הדלת והכנף שלטענתם הוא מעל 3000.

באופן אישי אני לא משלם בכל מקרה , אבל ההרגשה כי הם מנפחים את הנזק ביחד עם השמאי במקרים כאלה , ובקלות

לוקחים 1000 שקל מעל.

לצורך השוואה בזמנו לקחתי את הג'טה של אבא שלי (חדשה 2011) להצעה מחיר לתיקון תאונה בדלת ואמרו לי 800.

שתי שאלות :

1) האם התמחור נראה לכם הגיוני?

2) נניח והשמאי רושם שמדובר בנזק של 3000-4000 ש"ח. האם אני יכול לקחת את זה ולטפל במוסך אחר ?

לצורך השוואה בסכום כזה אני כבר יכול לקחת את האוטו לכפר קאסם ולעשות צביעה כללית.

*כמובן שאני לא רושם את שם המוסך ע"מ לא לפגוע בשם.

PUNTO 16V

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה ניזוק ובאיזו מידה.

תמונה שווה אלף מילים והיתה יכולה לסייע באומדן הנזק.

בחלק מהרכבים של היום, ניתן להחליף את הפח החיצוני של הדלת (ללא החלפת דלת קומפלט). עלויות בין החלפת מעטה הדלת (פח חיצוני) לבין תיקון וצביעה - יכולות להיות שונות (תלוי מה החליטו שצריך לעשות).

אני חושב שתמיד אתה תוכל לבקש חוות דעת של שמאי אחר, ולראות אם זה תואם.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מכניס את האוטו לתיקון דרך הביטוח, אז תהיה בטוח שהמוסך יעקוץ כמה שיותר.

אני לדוג' הכנסתי את המאזדה 3 שלי להחלפת טמבון, שהעלות שלו במוסך רגיל בסביבות 3 אלף,מניסיון.

האוטו הוכנס למורשה ויצא עם חשבונית של 11 אלף!!!

בעל המוסך ראה שהביטוח משלם, ופשוט הרשה לעצמו לעקוץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה ניזוק ובאיזו מידה.

תמונה שווה אלף מילים והיתה יכולה לסייע באומדן הנזק.

בחלק מהרכבים של היום, ניתן להחליף את הפח החיצוני של הדלת (ללא החלפת דלת קומפלט). עלויות בין החלפת מעטה הדלת (פח חיצוני) לבין תיקון וצביעה - יכולות להיות שונות (תלוי מה החליטו שצריך לעשות).

אני חושב שתמיד אתה תוכל לבקש חוות דעת של שמאי אחר, ולראות אם זה תואם.

כנף צריך להחליף וצבע , ודלת צריך קצת פחחות וצבע. קשה לי להאמין שתיקון כזה יגיע ל3-4 אלף כמו שבעל המוסך טוען.

אני פשוט חשבתי כבר לנצל את זה לטובתי ,

שאם כבר השמאי מביא הערכה של נזק של 3000 ש"ח ,

אז ללכת למוסך שיתקן את זה + עוד משהו ושיוציא חשבונית על כנף ודלת .

PUNTO 16V

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות ביטוח יותר נוקשות מלקוח רגיל ולמוסכי פחחות שבהסדר מאוד קשה לנפח תיקונים ובהרבה מקרים הם עובדים עם רווחים מאוד נמוכים.

בלי לראות את הנזק קשה יהיה לתת לך הערכת עלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...