Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכרח לציין כי היום שמתי לב במיוחד לכמה כבישים בהם הנסיעה מותרת ישר בלבד עם רמזור ובכל זאת מוצב בצומת תמרור שאוסר פרסה. אם בחוק היה איסור מוחלט לפרסס מנתיב נסיעה ישר, לא היה צורך בתמרור שנוגד פרסה, הוא מיותר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בטוח, יש סיכוי שמדובר על תמרור שהציבו לאחר שלמדו מניסיון של תאונות, או סתם כדי להזכיר שבמקום זה אין לבצע פרסה כי זה מסוכן מפאת שדה ראיה לקוי.

ע"פ ההגיון שלך- למה יש תמרורים מרובעים בצבע צהוב שכתוב בהם "להזכירך, המהירות המותרת X"?

אם לא היה מוצב תמרור זה, מותר היה לנסוע במהירות הגבוהה מX?

פורסם
לא בטוח, יש סיכוי שמדובר על תמרור שהציבו לאחר שלמדו מניסיון של תאונות, או סתם כדי להזכיר שבמקום זה אין לבצע פרסה כי זה מסוכן מפאת שדה ראיה לקוי.

ע"פ ההגיון שלך- למה יש תמרורים מרובעים בצבע צהוב שכתוב בהם "להזכירך, המהירות המותרת X"?

אם לא היה מוצב תמרור זה, מותר היה לנסוע במהירות הגבוהה מX?

איזה מין תמרור זה? צהוב? :shock:

פורסם
אתה רציני?

כשאתה עושה פרסה לרכב ממול יש ירוק לא ניראה לך שאתה לא בסדר?

התאונות האלו בדרך כלל קטלניות יש לך מזל שזה רק דו"ח.

ואם שדה הראיה היה כזה טוב וברור איך לא ראית את השוטר?

+1. אני עוד בהתחלה חשבתי על כך שיש צומת T בלי רמזור, בדיוק לפי הסימונים שעל הכביש, ואז אתה יכול לערער במידה ואין תמרור שאוסר פניית פרסה. אבל עם רמזור?! אתה רציני? מה שעשית זו סכנת חיים. שלם את ה-500 ש"ח וסע לשלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מוכרח לציין כי היום שמתי לב במיוחד לכמה כבישים בהם הנסיעה מותרת ישר בלבד עם רמזור ובכל זאת מוצב בצומת תמרור שאוסר פרסה. אם בחוק היה איסור מוחלט לפרסס מנתיב נסיעה ישר, לא היה צורך בתמרור שנוגד פרסה, הוא מיותר.

התמרורים הוצבו לצורך הבהרה, כיוון שהענין היה נתון לפרשנות מסויימת ורצו למנוע תאונות שעד שהחוק יוסדר. כיום שהחוק סודר יקח מן הסתם זמן עד שיוסרו התמרורים אם בכלל, לאור העובדה שהם לא מפריעים יותר מידי.

לא חסרים מקומות שבהם יש תימרור כפול ולכאורה מיותר, כמו למשל שלט של חניה אסורה, כאשר המדרכה צבועה באדום לבן, או להפך, כאשר למעשה כל אחד מהם בנפרד מספיק.

פורסם

ע"פ התמונות אם תלך למשפט השופטת אפילו תצחק עליך.

רואים בודאות שאסור בתחליט האיסור לבצע שם פנית פרסה מאחר ואין שם בכלל פניה.

הסימון על הכביש מראה לך רק ישר אז איך ביצעת שם פנית פרסה? זה לא משנה אם סיכנת אנשים או לא סיכנת

וזה לא משנה אם הכביש היה רייק. אתה עברת על החוק ולכן הגיע לך הדו"ח הנ"ל.

תלמד להבא לקרוא כבישים ותמרורים, מין הסתם אתה בטח נהג חדש ולכן שגית, לומדים מטעויות ויפה שאתה מנסה להבין איפה טעית

זה רק יעשה אותך נהג טוב יותר.

פורסם

נסיים את האמירה שלי ממה שלמדתי מיותר מ 20 שנה של נהיגה בכבישי ארצנו.

מי שעושה עבירת תנועה ויודע שהוא עובר על החוק נזהר כפליים בעת ביצוע העבירה - אלו פחות מסוכנים במרכאות.

מי שעושה עבירת תנועה ועוד אחת מסוכנת וחושב שהוא "בסדר" אלו הכי מסוכנים כי הם פחות עירניים לסביבה.

• תוכן חדש...