Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שבמוסך מורשה זה עולה אותו הדבר ולא יותר, אבל לא חיפשתי את הזול אלא את האיכותי. את הכסף הגדול חסכתי על החלקים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאני ניסיתי להתקין את הגלגל תנופה בפעם הראשונה וכשפז התקין את שלו, זה עלה 1100 ש"ח לפני מע"מ.

יכול להיות שאם רוכשים קלאצ ומתקינים זה עולה פחות (אתה בטוח שהמחיר המדובר כולל מע"מ) אבל אז הרווח נמצא בקלאצ כמובן...

פורסם

סתם לידע כללי

מומנט אינרציה לא קשור למשקל, זוהי תכונה של הגוף הקשורה לגיאומטריה בלבד.

אתם מדברים על משהו אחר

פורסם

מומנט האינרציה המדובר, הוא פונקציה של פילוג הצפיפות על השטח/נפח של אותו הגוף סביב ציר מסוים.

(מי שבא לו יכול לעשות כמה כמה אינטגרלים משולשים)

מומנט האינרציה שBLUE-R מדבר עליו, הוא מומנט השטח (אם אני לא טועה, מסוג 2), ותלוי אך ורק בגאומטריה של הגוף.

פורסם
כשאני ניסיתי להתקין את הגלגל תנופה בפעם הראשונה וכשפז התקין את שלו, זה עלה 1100 ש"ח לפני מע"מ.

יכול להיות שאם רוכשים קלאצ ומתקינים זה עולה פחות (אתה בטוח שהמחיר המדובר כולל מע"מ) אבל אז הרווח נמצא בקלאצ כמובן...

קיבלתי הצעת מחיר מהמרכזי בעלות של 652 לעבודה לפני מע"מ ועוד 140 לחריטת גלגל התנופה המקורי. ביחד כ-800 ועם מע"מ זה 930. בטיג שילמתי סכום זהה אחרי הנחה.

בכל מקרה, המרכזי מרוויח על הקלאץ' כנראה לפחות 1500 שקלים, לפי מה שראינו שהקלאץ' באמת עולה בפועל...

ההפליויל הקל שקט?אוו שמתקתק קצת?

אני שומע רעש מתכתי חלש באזור ה-2000-3000 סל"ד בלחיצה על הגז וגם אחרי עזיבת גז (ברגע העזיבה הרעש נעלם, ומופיע שוב כשהסל"ד יורד באיטיות). ככל הנראה מדובר ברעשי תמסורת שהיו גם קודם אבל הודגשו בגלל המעבר לגלגל תנופה מאלומיניום, או משהו בסגנון. זה נשמע רק כשמאוד שקט בסביבה, ולא נשמע בשום מצב אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ככל הנראה מדובר ברעשי תמסורת שהיו גם קודם אבל הודגשו בגלל המעבר לגלגל תנופה מאלומיניום

בדיוק זו התשובה :-)

פורסם

אני זוכר כשהתקנתי גלגל תנופה קל בניסאן 200SX שלי, הרעש היה דיי חזק אבל מורגש רק בעמידה.

בעמידה בסרק עם הקלאץ לחוץ הרעש היה מפסיק

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

יש ים סיפורים על רעשים ובאזים שקלאצ'ים אפטרמרקט עושים.

צריך לבדוק טוב טוב לפני הקניה מהתרשמויות של אחרים.

וגם אז אין 100% ביטחון שלא יהיה באז כזה או אחר.

לא תמיד זה כזה נורא שזה מפריע.

נתקלתי גם בקלאצ' מקורי שהותקן במוסך מורשה שעשה באז :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...