Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שריד קלאסיק יש פולו קלאסיק יש גם רנו קליאו סדן.

רנו כבר השתמשה במושג קלאסיק במגאן.אני לא יודע אם זה אבזור גם אבל במגאן קלאסיק מסמל 4דלתות(כמו השאר)

כמו שכבר אמרו פה רק בארץ קוראים לה ככה כי לא רצו להרוס שם את השם הטוב של הקליאו וגם אמרו לפני שלא מצליחים להיפטר ממנה

אני לא יודע אם אין לה שוק אבל לגבי השריד קלאסיק אני יודע שהיא לא הכי נמכרת פה.

(שוב יש הרבה מכוניות כאלה מי שמכיר את השריד ולא רוצה רכב ספורטיבי משהו יכול למצא גם בקלאסיק את התשובה)

צביקה

פורסם

מיוצרת כבר שנים בטורקיה - עוד לפני מתיחת הפנים.

תא מטען עצום, דרך אגב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גרסת סדאן של הרנו 5 יוצרה עוד הרבה שנים לפני שרנו בכלל חשבו לבנות מפעל בטורקיה...

r7_2.jpg

renault7.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...