Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fietsa 2011 מדברת ערבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

‎מעל חצי שנה שיש ברשות משפחתי Ford Fietsa 2011, ולאחרונה היא התחילה לדבר בערבית (אני לא יודע אם זה קשור ליום הנכסה, נכבר או יום הלאטמה).

‎המקרה הוא כזה- בכל כמה דקות הרדיו מעביר אוטומטית לתחנה שהוא קורא לה "Traffic Announcement", בפועל זו תחנת רדיו ערבית עם שירים זוועתיים.

‎אני לא יודע, אולי איזה האקר טורקי או סורי חיבל לי באוטו, אני החלטתי שהגיע הזמן שזה יפסק. זה פשוט בלתי נסבל.

‎ניסיתי לשחק קצת בהגדרות, לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה.

‎מי יכול לגאול אותי מיסוריי?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
לחיצה אחת על כפתור TA תפתור את הבעיה.

נשמע הגיוני. איך לא שמתי לב לכפתור הזה לפני כן.

אני אנסה את זה בפעם הבאה שאכנס לרכב, תודה רבה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

נסה והצלח, זה הפתרון.

יש לך ספר רכב בו יש הסבר על פעולות מכלולי הרכב; עיין בו כדי להתכונן להפתעות נוספות (אולי לקראת ספטמבר?)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
‎מעל חצי שנה שיש ברשות משפחתי Ford Fietsa 2011, ולאחרונה היא התחילה לדבר בערבית (אני לא יודע אם זה קשור ליום הנכסה, נכבר או יום הלאטמה).

‎המקרה הוא כזה- בכל כמה דקות הרדיו מעביר אוטומטית לתחנה שהוא קורא לה "Traffic Announcement", בפועל זו תחנת רדיו ערבית עם שירים זוועתיים.

‎אני לא יודע, אולי איזה האקר טורקי או סורי חיבל לי באוטו, אני החלטתי שהגיע הזמן שזה יפסק. זה פשוט בלתי נסבל.

‎ניסיתי לשחק קצת בהגדרות, לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה.

‎מי יכול לגאול אותי מיסוריי?

מצטער אבל מה זה צחקתי לקרוא. אותך זה בטח לא משעשע.

דרך אגב ברכב קודם שלי התקלקל הדיסק בדיוק כשהיינו צריכים לנסוע לאילת. בדרך מים המלח עד האילת רדיו לא קולט כלום חוץ מתחנות ערביות. לפחות כך היה לפני כמה שנים. זה מה ששמענו כדי לא להרדם. :lol:

פורסם
מצטער אבל מה זה צחקתי לקרוא. אותך זה בטח לא משעשע.

דרך אגב ברכב קודם שלי התקלקל הדיסק בדיוק כשהיינו צריכים לנסוע לאילת. בדרך מים המלח עד האילת רדיו לא קולט כלום חוץ מתחנות ערביות. לפחות כך היה לפני כמה שנים. זה מה ששמענו כדי לא להרדם. :lol:

צחוק צחוק אבל אנחנו יכולים רק לקנא בתחנות הרדיו של השכנים שלנו. ירדן, לבנון ואפילו הרשות הפלסטינית. יש להם תחנות להיטים שלא מביישות את אירופה אבל מביישות מאוד את ארצנו הקטנטונת והגלגל"צ שלה.

ו

פורסם

במידה וכפתור ה TA לחוץ אז בזמן שידורי דיווחי תנועה, התחנה משדרת סיגנל מיוחד אשר מעביר את הרדיו באופן אוטומטי לתחנה הזאת.

בארץ התחנות לא משדרות את הסיגנל המדובר (רובן בכלל לא משדרות את שם השיר והמבצע) ולכן הכפתור מיותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן גם אצלי הייתה הבעיה ברגע שראיתי שזה טראפיק נכנסתי להגדרות דרך המסך וביטלתי את האפשרות לקבל את הדיווחים וזה הפסיק פשוט מראה עד כמה חסר חיים לאנשים שהם מנסים לכפות את דעתם בכח(אין זו גזענות הייתי אומר אותו הדבר על יובל המבולבל).

פורסם
צחוק צחוק אבל אנחנו יכולים רק לקנא בתחנות הרדיו של השכנים שלנו. ירדן, לבנון ואפילו הרשות הפלסטינית. יש להם תחנות להיטים שלא מביישות את אירופה אבל מביישות מאוד את ארצנו הקטנטונת והגלגל"צ שלה.

ו

+10:mm_yeah: מחזק את דברך שהייתי משרת בדרום היינו מאזינים אך ורק לתחנת ירדן, פשוט תחנה ענקית ללא פרסומות ומוזיקה ללא ההפסקה =]

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...