Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אני מבקש שתמליצו לי על קניית מגבר סאב ומונובלוק במידה והדרישות שלי יהיהו מעבר להגיון.

בידי HU:clarion cz201A i וברצוני להוסיף סאב-לא סגור איזה רק לא קיקר, קומפוננט - מוראל דוטק (שמעתי אהבתי.) ומגבר או מגבר ומונובלוק במידה ונצטרך.

הדרישות שלי הן פשוטות, אני שומע מוזיקה מכל הסוגים אוהב מוזיקה שחורה וראפ וגם טארנסים, מצפה לדגש על איכות.

מהסאב אני מצפה שלא יהיה עמום מדי נציל וחזק וישמע בערך כמו ES300 רק יותר חזק (אני אוהב באס).

המגבר יהיה צריך לדחוף את הקומפוננט של מוראל עם סאב, במידה זה לא יילך אני פתוח להצעות של מונובלוקים

התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח

שמעתי על P2 בשילוב עם מונובלוק האם הוא יענה לדרישה? ולגבי המגבר האם ה1004 הוא האחד בשבילי?

תודה לכל העוזרים!

פורסם
מגבר קיקר ZX 650.4 לקומפוננט מקדימה (2200 ש''ח)

ומונו בלוק במה שישאר.

אני חושב שעדיף לחפש מונובלוק משומש.

ומה עם הסאב שכחתה? :) ואם אני כל כך חובב באס שווה ללכת על ה P3?

פורסם

אפשר ללכת רק על המגבר קיקר הוא נותן בגישור קרוב ל 350 RMS נקי.

זה יהיה מספיק בשביל סאב ''שיפרק לך את האוטו''

אם אתה אוהב עוצמה אולי כדאי שתשמע את הסאב שלי כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר אותו לקיקר לראות מה התוצאה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אפשר ללכת רק על המגבר קיקר הוא נותן בגישור קרוב ל 350 RMS נקי.

זה יהיה מספיק בשביל סאב ''שיפרק לך את האוטו''

אם אתה אוהב עוצמה אולי כדאי שתשמע את הסאב שלי כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר אותו לקיקר לראות מה התוצאה.

אז אם כבר לקחת תקיקר ולחבר אליו קומפוננט בפסיבי וסאב? זה יעשה את העבודה?

נ.ב באיזה סאב מדובר ואיפה אתה נמצא?

פורסם

אוקיי תוכל אוליי להמליץ לי על סאב מסויים? שיהיה בתקציב ואוכל להוציא ממנו את האיכות והחוזקה? לא מעוניין שהשמשות שלי יתנפצו אלה בגדר הטעם הטוב. וגם אוללי עדיף לקחת מגבר זול יותר עבור הקומפוננטים ולקנות מונובלוק לסאב? אגב פתוח ליד 2

• תוכן חדש...