Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ח׳ברה,

אני ועוד חבר שלי משתחררים בקרוב מאוד ואנחנו מפנטזים על טיול מוטורי קטן בגרמניה. קודם כל עלי להבהיר שאנחנו בהחלט מודעים לסיכונים בעסק ואנחנו ללא ספק נהגים יחסית חדשים (4 שנים), אבל מי אמר שאסור לחלום?

בגדול, חשבנו להשכיר כל אחד מאיתנו איזה מכונית מגניבה לאללה שעושה הרבה קולות שרירים ומגרגרת עם V8 אימתני:wink:

אז כמה שאלות:

1. האם ניתן להשכיר בגרמניה מכוניות כגון M3 או איזו פרארי חמודה בגילנו הצעיר? (21)

2. בהנחה שנוכל להשכיר משהו ספורטיבי, יש לכם עוד הצעות חוץ מכמה יעפים מהירים (וזהירים כמובן) באוטובהאן המפורסם?

3. כמה השכרת מכונית כזאת פלוס הוצאות נלוות זה עלול לעלות לנו?

4. טיפים? :)

תודה מראש!

פורסם

מכיוון שזה בכל מקרה הולך להיות טיול יקר יחסית,

למה שלא תנסו למצוא איזה קורס נהיגה ספורטיבית שם, באיזה מסלול,

עם ההדרכה והמכוניות המתאימות, בלי הסיכונים שיש בכבישים ציבוריים?

יקר מאוד, אני יודע, אבל שווה לבדוק -

בשביל לשכור מכוניות עם נטייה ספורטיבית צריך ברוב המקרים

שילוב של הרבה מאוד כסף (ערבויות/בטחונות/ 2 כרטיסי אשראי וכיו"ב) ו-21 עלול להיות גיל גבולי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מדוע לא תבצע סקר באתרי חברות ההשכרה הגדולות?

להערכתי יהיה לך קושי לשכור רכב כרצונך נדמה לי שלגבי מכוניות מהסוג שעליהן אתה מדבר יש מגבלת גיל של 25 ומעלה אבל כיון שמדובר במגבלות פנימיות של חברות ההשכרה אולי תמצא מישהו שישכיר לך רכב. מעבר לכך - מדובר בכלויות גבוהות מאוד ורכבים אלה לא מתאימים לטיולים פשוט כיון שאתה זקוק למקום למזוודות.

גיל הנהיגה המינימלי בגרמניה הוא 18 (ויום) אבל לחברות ההשכרה כללים משלהן. למשל - אני שכרתי פורד מונדיאו סטיישן, הגיל המינימלי לרכב זה הוא 21 (לצער הבנים שלי). אם היה מדובר על פוקוס יכולתי לאפשר להם לנהוג (גיל המינימום לרכב זה - 18).

מגבלות נוספות על רכבי יוקרה הם אפשרויות לצאת מגבולות גרמניה - אין בעיה עם מדינות כמוח שוייץ ואוסטריה, אבל נסיעה לאיטליה כבר אסורה בחוזה ההשכרה.

תביא בחשבון עניין נוסף - ההשתתפות העצמית במקרה תאונה או גניבה עלולה להיות גבוהה מאוד, בסדרי גודל של הרב אלפי אירו. שוב - צריך לבדוק פרטנית לפי חברת ההשכרה והדגם, אבל עליך להביא זאת בחשבון.

ודבר אחרון שאני חייב לציין: נהיגה מהירה מחייבת מיומנות, זה לא לעלות לכביש וללחוץ. צריך להכיר היטב את כלי הנהיגה. נהיגה בגרמניה שונה לחלוטין מזו שבארץ - בעיקר בזכות הנהגים המתחשבים, אבל גם בזות התשתיות - אבל ההקפדה על החוקים גדולה מאוד ולא כדאי להתחכם ולא כחוט השערה, המשטרה נמצאת בכל פינה, ותעצור אותך על כל שטות. ומאידך אכיפה אלקטרונית יכולה להתבטא במכתב הביתה שיגיע גם כעבור שנה.

סע בזהירות ותהנה!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעברית צחה: שכחו מזה. את הרכבים המעניינים באמת ניתן לשכור מגיל 25 ומעלה, גם זה תלוי מאוד בחברת ההשכרה עצמה (כפי שציינו מעלי...).

מגיל 18 עד 21 תוכלו לקחת רכבים בקבוצת הפולקסווגן פולו, גולף ואולי גם פאסאט. מגיל 21 עד 25 תוכלו לקחת רכבים בקבוצת הב.מ.וו סדרה 3, סדרה 5, שירוקו ו-RCZ.

אם תצליחו, קחו לכם סדרה 3 (עדיפות לאחת מהחזקות יותר ורצוי עם מנוע דיזל שרירי), ותהנו... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...