Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום קניתי סובארו ג'אסטי שנת 93' מנוע 1200 הזרקה ורציתי לדעת איזה טיפולים תקופתיים אני אמור לעשות לה, מה להחליף ובאיזה תדירות.

את הטיפולים הייתי רוצה לעשות באופן עצמאי בבית.

תודה מראש

עידו.

פורסם

תתחדש!

בתור התחלה בצע טיפול מקיף ושיגרתי הכולל החלפת פילטר אויר, שמן, פילטר שמן, פלאגים, פילטר דלק. בדיקת שמן גיר ואם נחוץ החלפה בעיקבות ירידה באיכותו החלף. עבור בעיין על מערכת הבלימה(רפידות,צלחות) ואם גמורות או שחוקות יתר על המידה החלף אותם אם אתה מבין בזה. אם לא גש למוסך. מעבר לכך אין לך מה להיתעסק יותר מידי אם הרכב במצב תקין.

זה אחלה אוטו עם צריכת דלק מדהימה.

:)
פורסם

קודם כל תודה רבה עזרת לי מאוד אבל אני לא יודע איך מחליפים פילטר אוויר, פילטר שמן ופילטר דלק..

אם תוכל להגיד לי איפה הם נמצאים ואיך מחליפים אותם אני יודה לך מאוד..

תודה רבה !!!

פורסם

בכל רכב הם נימצאים במיקום מעט שונה כך שאם אינך יודע אפילו איך הם נראים אין טעם להיתעסק עם זה. גש למוסך לפחות בפעם הראשונה והבט כיצד מיתבצעת ההחלפה והעבודה הנ"ל ובפעם הבאה אתה בטוח תדע לעשות זאת לבד. זה באמת פשוט וחוסך המון כסף ויותר מהכל חוויה אחת גדולה. מצטער אם ביאסתי קצת אבל זה לטובתך...

פורסם

אני יודע איך הם נראים אבל אני לא יודע איפה הם נמצאים ..

אתה יכול אולי להגיד לי פלוס מינום איפה הם אמורים להיות ?

תודה מראש!

פורסם

מציע לך בחום להיעזר בכמה פעמים הראשונות במישהו שמבין ויכול ללמד אותך, הדרך לטעויות קצרה ביותר במיוחד אם אין לך שום ניסיון.

פורסם

כן ברור שאני יעזר במישהו שמבין קצת יותר ממני אבל עדיין תוכל לעזור לי ולהגיד לי איפה נמצא כל דבר?

וחוץ מזה אין סיבה שיהיה טעויות הכל פשוט, לפרק ולהרכיב.

אני הייתי בצבא 3 שנים מכונאי טנק מרכבה ומנוע זה מנוע בול אותו דבר לא משנה אם זה טנק אופנוע או אוטו.

פורסם

מתוך נסיון של 2 רכבי סובארו שברשותי.

הפילטר שמן יושב לך מיתחת למנוע.

הצילום של המנוע מלמה לא כזה עוזר פה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

הרי לך תמונה איפה יושבים הפלאגים שלך ברכב ואיפה פילטר האויר:

סימנתי את המפלג שממנו יוצאים חוטי ההצתה שכל חוט מוביל לפלאג, נתק כל חוט בתורו מאיפה שרשמתי פלאגים והוצא כל פלאג בניפרד והחלף בחדש. זה הולך בהברגה והכי חשוב רגש בסגירה. פילטר האויר נימצא מתחת לקופסא אותה סימנתי בפילטר אויר. פותחים את הקליפסים ומזהים אותו מייד.

לגבי פילטר דלק לא זיהיתי אותו שם אז אני מניח שהוא מתחת לרכב באחד מהצדדים ופילטר שמן אתה לא יכול לראות מלמעלה אלא רק מתחת לרכב מקדימה מחובר לבלוק המנוע בהברגה.

tmwkqfogkh3z.jpg

• תוכן חדש...