Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לישאול אם קיים HU עם מגבר מובנה אמיתי, למשל בלי CD ורק USB אבל עם מגבר איכותי ואמיתי של למשל4*50W RMS ?

פשוט לדעתי מערכת כזו עדיפה על המערכות הפשוטות והיא תיהיה הצעד לפני המערכות היקרות.

וזה ייפשט הכל כולל חיווט מחדש וכו'

מה הבעייה לשים מגבר בHU שאין לו CD?

האם זה לא יכול להיכנס בגודל של HU?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא רוצה להטעות, אבל לפי הידע שלי בגדול זה לא היה אפשרי לעשות כאלו דברים דבר ראשון בגלל הגודל, יחידת ראש , כמו שאתץה בטח יודע, היא מן קופסא מלבנית קטנה. בנוסף על תשכח שהמטרה הראשונה היא שהמלבן הזה אכן יהיה יחידת הראש וצריך להיות שם את כל המערכת החשמלית כדי שהיחידה תעובד באמת כומ שצריך. מה שבנוסף לכך פעם שמעתי מישהו (אני לא מבין גדול באלקטרוניקה בכלל) שעוד דברים כמו למשל חשמל סטטי או מונחים ודברים אחרים הקשורים לחשמל, יכולות להפריע לפעולות של הגברה באמת חזקה ואיכותית.

פורסם

גם אם זה יכנס ויש מגברים שיוכלים להיכנס , זה יהיה יקר ולא משתלם .

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אז אני מבין שאין,

בנוסף שאלה נוספת,

מכיוון שיש לי גרנדה עם בגאז' פיצפון שאני חייב אותו , ראיתי שיש את הסאבים הקטנים האלה, גם בפיאט בחו"ל יש סאב מקורי קטן בצד תא המיטען. איפה אפשר ליקנות כאלה והאם הם מצליחים להשלים את הצלילים של הבאס? כי אין באפשרותי מבחינה פיזית להתקין סאב עם תיבה. - ושוב ממש לא צריך עצמה רק שישלים את מה שחסר לרמקולים בדלתות (אשמח להנמיך את הבאס בדלתות ולימנוע זימזומים :-) )

אני רואה שהם יחסית מאוד זולים, מה המחירים בארץ?

http://www.dynamicsounds.co.uk/subwoofers-underseat-subwoofer-c-698_52.html

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סאבים שטוחים זה הBUTT KICKERS ?

לא היה לי כוח להסתכל לזה אבל אם כן אז יש מצב שצריך מגבר ממש ממש מפלצת בשביל זה כי הם מנגנים לתדרים נורא ננמוכים בעכבות אפסיות שרק מגברים מיוחדים יתמודדו עם זה (מתחת ל10 הרץ אני מדבר)

מישהו בכלל שם את זה לרכב?

• תוכן חדש...