Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכלתי.

מצטער אם שאלתי תשמע טיפשית, אך כיצד אספקת הדלק נפסקת אם המנוע עדיין עובד בסל"ד מסוים? כלומר, עם הילוך, גם בירידה, השעון מראה נגיד 3K סל"ד, מה שאומר שנכנס אליו חמצן ודלק, לא כך?

פורסם

הצריכה שתיארת אפשרית רק בפרופיל נסיעה מאוד מסויים שאתה לא תוכל לשמור לאורך זמן. תעשה את הבדיקה לאורך עוד כמה מאות ק"מ ותגלה צריכה "רגילה" יותר. 1:20 קשה להגיע אפילו בטורבו דיזל ידני מתקדם קל משקל שנוהגת בו סבתא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
השכלתי.

מצטער אם שאלתי תשמע טיפשית, אך כיצד אספקת הדלק נפסקת אם המנוע עדיין עובד בסל"ד מסוים? כלומר, עם הילוך, גם בירידה, השעון מראה נגיד 3K סל"ד, מה שאומר שנכנס אליו חמצן ודלק, לא כך?

כאשר אתה נוסע בירידה למשל יש תנופה לרכב. כוח התנופה מסובב את המנוע ואם לא תלחץ על גז המחשב יודע להפסיק זרימת דלק.

צריכת הדלק לא תלוייה באופן ישיר מסל"ד, אלא מכמות הדלק שמוזרם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה שתפתח עוד שרשור?

אני לא מתכוון להיות מגעיל, אבל למה נראה לך שזה מעניין מישהו אם הרכב שלך חסכוני?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה לא מתכוון, אבל זה בדיוק מי שאתה, בעזרת הדיבור המזלזל שלך. תתפלא אבל זה מעניין מאוד אנשים שחושבים על לקנות רכב דומה או שירצו לשאול לגבי הנושא בעתיד.

לגבי פתיחת שרשור נוסף, אין צורך, תעדכן אותנו פה.

פורסם
למה שתפתח עוד שרשור?

אני לא מתכוון להיות מגעיל, אבל למה נראה לך שזה מעניין מישהו אם הרכב שלך חסכוני?

ולמה נראה לך שזה מעניין משהו סרטוני המסע שלך לאנגליה?

לאחר שאני תמיד מרבה לקרוא תגובות שלך ברצינות, אני מופתע לרעה.

האם זו תגובה ראויה למנהל?

כשחיפשתי מידע על הרכב לפני קנייתו, לא מצאתי נתונים על צריכת הדלק שלו.

כשאני יפרסם את הצריכה שאמדוד, המידע יעזור לאנשים שיתלבטו ברכישת רכב דומה.

לא צריך לכעוס.

אתה לא מתכוון, אבל זה בדיוק מי שאתה, בעזרת הדיבור המזלזל שלך. תתפלא אבל זה מעניין מאוד אנשים שחושבים על לקנות רכב דומה או שירצו לשאול לגבי הנושא בעתיד.

לגבי פתיחת שרשור נוסף, אין צורך, תעדכן אותנו פה.

+1

פורסם

אפשר להעיר?

בעקרון ברכב מסויים יכולה להיות תקלה או התנהגות מסויימת שתגרום לעלייה בצריכת הדלק. לא יתכן (!) שלאורך זמן רכב מסוים ישיג תצרוכת טובה משמעותית מזו שהיצרן מפרסם (סמוך על היצרן בעניין הזה!).

אני מניח שבמדידה החד פעמית הזאת המדידה לא היתה מדויקת מספיק (נניח שמשאבת הדלק קפצה כמה ליטרים לפני שהמכל התמלא בפעם השנייה).

נוסף על כך - ישנו כבר שרשור מרכז לצריכת הדלק של המון דגמים. אפשר בהחלט להסתפק בהודעה שם!

אני מסכים שבמיוחד בתור מנהל רוני יכל למצוא ניסוח עדין יותר, אבל טענות להנהלה נהוג לשלוח בה"פ!

• תוכן חדש...