Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשון המייל:

לקיבוץ-גלויות בשני הכיוונים

הותקנו לאחרונה שבע מצלמות מהירות חדשות.

הדבר לא פורסם ,אך אנשים החלו לקבל הביתה דוחות על מהירות . לאחר יומיים שלושה לאחר ביצוע העבירה.

מדובר בקנסות גבוהים + נקודות

ונזהרתם לנפשותיכם

עכשיו לשאלות

1)הדבר נכון?

2)אני מנסה, למצוא קובץ מצלמות לIGO .הכי מעודכן

ואני נתקל בקשיים, להוריד אותו משהו. מוכן לעזור?

תודה

באיילון בקטע שבין קק"ל

פורסם

גם אני חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי את המצלמות האמורות לא באיילון צפון ולא בדרום.

מה שכן אם אתה רואה ארון תקשורת של בזק ומשטח בטון ליד אתה יכול להבין שיש סיכוי שזו הכנה למצלמה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני קיבלתי אתמול מייל עם הלוגו של ECI (כנראה יצא לעובדי החברה ע"י אחראי תחום רכב)

שהחל משלשום המשטרה החלה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות בכביש 6.

האכיפה מתבצעה מ-130 קמ"ש ולא מורידים 5 קמ"ש כמו בממל"ז.

כמו כן נרשם שהחל מהשבוע החלו לפעול ברחבי הארץ כ- 300 מצלמות אמיתיות (לא קרטון). כך לשון ההודעה.

מישהו יכול לאמת את הדברים?

פורסם
אני קיבלתי אתמול מייל עם הלוגו של ECI (כנראה יצא לעובדי החברה ע"י אחראי תחום רכב)

שהחל משלשום המשטרה החלה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות בכביש 6.

האכיפה מתבצעה מ-130 קמ"ש ולא מורידים 5 קמ"ש כמו בממל"ז.

כמו כן נרשם שהחל מהשבוע החלו לפעול ברחבי הארץ כ- 300 מצלמות אמיתיות (לא קרטון). כך לשון ההודעה.

מישהו יכול לאמת את הדברים?

טוב, כנראה שגם זה לא רלוונטי

http://irrelevant.org.il/2006/02/19/642

פורסם

המיילים האלו מגיעים אליך באיחור גדול...

בתגובה באתר (המצויין) "לא רלבנטי" - שקודמי נתן קישור אליו - המשטרה שללה את מה שכתוב במייל שקבלת.

אני עובר שם הרבה, לאו דווקא בשעות עומס - ואפשר להשאר רגוע. אבל לא להגזים במהירויות כי מידי פעם

יש ניידת במארב לכיוון דרום - אחרי העיקול הקטן של גלילות או ליד קקל. לכיון צפון יש מארב לעיתים רחוקות. מצלמות -אין. בינתיים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מזכיר לי איזה מייל שקיבלתי לפני כמה חודשים מאיזה אדיוט שאחראי על המחשוב במשרד ראש הממשלה.

האהבל שלח בתפוצת נאטו מייל שאומר שאסור לפתוח מייל שמגיע עם תמונה של בן לאדן תלוי כי אמרו ב CNN שזה וירוס שישמיד את המחשב. הוא גם התעלה על עצמו וכתב בנפיחות עצמית שהוא הגדיר בפיירוול שהקובץ לא יעבור.

:roflmao::roflmao::roflmao:

אני מקווה שהוא כבר לא שם.

פורסם

מה קורה באמת עם ה"300" מצלמות מהירות שדנו וטחנו בהן והתערבתי כבר עם חצי עולם שזה שקר ובינתיים עברו 6 שנים. יש חדש?

פורסם

פורסם שיש כמה "קשיים טכניים".

מאחר ומדובר בחברת הסנדלרים מל"מ-תים-כנראה שמישהו שם פירמט את הדיסק עם הוראות ההפעלה ועד היום הם לא מצליחים לקבל את המייל עם ההוראות מהיצרן.:lol::lol:

פורסם

אני שמח לשמוע,האמת שכבר עברתי שם ובאמת אין מצלמות.

בנוגע לקובץ מכמנות מהירות ל IGO ,אשמח לקבל קישור לקובץ הכי מעודכן.

תודה

• תוכן חדש...