Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי כבר מספר חודשים מנדנד שהוא צריך להחליף ברכב שלו צמיגים ואכן הקודמים כבר היו יבשים יותר מהכנרת, אמרתי לו שברגע שיהיה רציני ובאמת ירצה להחליפם שיתן לי את הכסף ואני אלך ואחליף לו, לא שאני מכונאי גדול אבל עין של בחור צעיר שמבין מעט מה צריך לבדוק, ושל אדם מבוגר שעם כל האמת מעט תמים זה לא אותו דבר,

אז כך, הוא החליף היום 4 צמיגים ללא הודעה מוקדמת, קיבל צמיגים מחורבנים של kenda רביעיה ב ש"ח1900 מידה 215/45/17

אמרתי לו שבעוד 200-300 שקלים יכל לקבל חברה מהשורה הראשונה ולא איזה תוצר סיני שאת צמיגיו הרכבתי על אופני הרים כשהייתי בן 15.

התאריך על הצמיגים סביר יחסית ייוצרו לפני חצי שנה, זה תקין לפי דעתי,

מה שלא תקין ותקנו אותי אם יש טעות בדבריי היא שהמתקין הסיר את המשקולות של האיזון שהיו על הגאנט (רואים את הדבק ששימש את המשקולות) אבל אין משקולות חדשות, האם זה אומר שלא עשה איזון? האם יש דרך אחרת לבצע איזון מלבד מדידה והנחת משקולות?! אבי טוען שהוא עשה משהו במחשב, אבל עוד לא שמעתי על איזון ממוחשב ללא משקולות.

כמו כן אציין שלאחר נסיעת מבחן על הרכב ב130 כבר מתחילות רעידות, דבר שהיה גם קודם בגלל הצמיגים שהיו יבשים מאוד, אבל הרכב מוכר לי מאוד וגם במהירות של 180 לא קיימות רעידות בהנחה שהצמיג חדש ומאוזן כפי שצריך להיות.

שאלתי אליכם היא לגבי האיזון בלבד, כל השאר כבר חלף עבר ומה שנעשה נעשה, אבל אם אכן מה שאני מספר על המשקולות אומר שהוא לא עשה איזון אקח אליו את הרכב בעצמי ואראה שהוא מאזן כל גלגל כמו שצריך.

פורסם

לרוב הפנצריות שנתקלתי בהם אין את המשקולות שנדבקות עם דבק על הגאנט

מה שכן הם מצמידים משקולת לדופן של הגאנט מצידו הפנימי לרוב, לעיתים גם בדופן החיצונית.

תבדוק את זה ותחזור לדווח , רוב הסיכויים שפשוט יש לאבא שלך בעיה כלשהיא בפרונט

פורסם

"אבי טוען שהוא עשה משהו במחשב, אבל עוד לא שמעתי על איזון ממוחשב ללא משקולות.

כמו כן אציין שלאחר נסיעת מבחן על הרכב ב130 כבר מתחילות רעידות, דבר שהיה גם קודם בגלל הצמיגים שהיו יבשים מאוד"

כנראה שבוצע איזון, הגלגל מונח על מוט ברזל מסתובב ועל הצג מופיעים נתונים, יכל להיות שלא היה צורך במשקולת לאותו ג'אנט.

כדאי לבדוק לחץ אויר בכל הצמיגים.

במידה ולא עוזר לשוב לאותו בעל מקצוע שיבוד שוב אתאיזון הגלגלים בכל הצמיגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
"אבי טוען שהוא עשה משהו במחשב, אבל עוד לא שמעתי על איזון ממוחשב ללא משקולות.

כמו כן אציין שלאחר נסיעת מבחן על הרכב ב130 כבר מתחילות רעידות, דבר שהיה גם קודם בגלל הצמיגים שהיו יבשים מאוד"

כנראה שבוצע איזון, הגלגל מונח על מוט ברזל מסתובב ועל הצג מופיעים נתונים, יכל להיות שלא היה צורך במשקולת לאותו ג'אנט.

כדאי לבדוק לחץ אויר בכל הצמיגים.

במידה ולא עוזר לשוב לאותו בעל מקצוע שיבוד שוב אתאיזון הגלגלים בכל הצמיגים.

ל'

"לא היה צורך במשקולת לאותו ג'אנט"

מדובר ב-4 ג'אנטים ללא משקולות, לא בדופן ולא בשום חלק של הג'אנט, וזה מאוד תמוה בעיני כחובב ג'אנטים מושבע בכל שלושת הרכבים של המשפחה יש את המשקולות הללו וכל פעם שהתקנתי צמיג או ג'אנט חדש החליפו גם משקולות ואיזנו מחדש.

• תוכן חדש...