Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שבחנתי כמעט כל רכב אפשרי מהסגו הנ"ל.

אני מעוניין רק ברכב חדש.

בחנתי קאדילאק SRX

ג'יפ גרנד צ'ירוקי

פורד אדג'

וולוו XC60

אודי Q5

אינפיניטי

לנדרובר דיסקברי

בסוף החלטתי לקנות את הגרנד צ'ירוקי - אבל צריך לחכות עד יולי אוגוסט למלשוח הבא.

כנ"ל לגבי הפורד אדג' הזול בהרבה.

היום אני על לנד קרוזר קצר בן 5 והחלטתי שהגיע הזמן להחליף. לא נראה לי שאני אבחר בלנדקרוזר החדש כיוון שמגיע (קצר) רק ברמת גימור נמוכה ובדיזל בלבד.

המלצות למשהו שאני מפספס?

פורסם

מכל האופציות היוקרתיות (יחסית) והאכותיות שיש לך כאן בחרת דווקא בצירוקי שמלאה בפלסטיקים וממש לא רכב שמתקרב לQ5 או ל XC60 מכל בחינה שהיא?

הייתי מבקש נסיעת מבחן על הQ5 וה-XC60 ותראה אם הן מתאימות לך.

בכל מקרה, הייתי במצב שלך בידיוק לפני 3 חודשים עם אותו תקציב ואותו ראש שנעול על יד ראשונה ובסוף יצאתי עם S350 שנת 2007

עם ק"מ נמוך מאוד.

אני ממליץ לך לקפוץ לכל-מוביל ולראות מה יש להם להציע, אחלה שירות ואנשים!

יש שם ML-ים ועוד מציאות במצב מעולה ומכל טוב בתקציב שלך ואפילו בפחות.

בהצלחה!

פורסם

רכב משומש מבחינתי זו לא אופציה. לא בסכומים האלה שאני הולך להוציא.

נסעתי על הQ5 והוא אכן רכב מצויין. הבעיה שעד עכשיו 90% ממי שנוסע על הרכב הזה אלו נשים מפונקות. זה ממש הפך להיות תכשיט לצפונבוניות. לא בשבילי.

הגראנד צ'ירוקי החדש הרבה פחות פלסטיקי מהקודם - כמובן לא בגימור של אודי, אבל בהחלט שיפור ככה לפחות זה נראה.

הוולוו לא לטעמי.

למישהו יש דעה על הקאדילאק?

פורסם

לי יש את האינפיניטי EX תעשה נסיעת מבחן. לא תרצה לרדת, פאר, איכות מנוע מדהים וצליל שמזמר כמו באופרה.

גם אני התלבטתי בין XC60 Q5 ואינפיניטי. אחרי נסיעה על האינפיניטי ראיתי שפשוט זה לא כוחות. רק תיקח בחשבון שהאינפיניטי פחות מרווח.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

נסעתי על האינפיניטי לפני כשנה. ללא ספק רכב מצויין אבל הרגשתי בו פיזית נורא נמוך בהשוואה לכל השאר. ממש כמו לנסוע ברכב פרטי.

אחד הדברים העיקריים שאני נהנה בהם בלנדקרוזר זו הישיבה המוגבהת.

זו אגב גם אחת הסיבות שהגרנד צ'ירוקי ממשיך להיות אופציה מעניינת בעיני

האופציה הנוספת היא כמובן יבוא אישי של רכב בן שנה מארהב. מרצדס ML 350 או משהו כזה. אבל שוב אני מתקשה לבחור ברכב משומש כאופציה אמיתית מבחינתי

פורסם

אתה יכול לעשות ייבוא אישי של רכב חדש מכל אלה שאמרת וזה יעלה לך הרבה פחות.

סתם לדוגמא, X6 או X5 חדש יעלה לך בייבוא אישי באיזור ה350K -400K .

• תוכן חדש...