Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שזהו חוק הגיוני מאוד ואף מוכר לרוב.

הידעת על חוק ה"אם הייתי שיכור , זה לא נחשב" ?

ועל אפקט הינשוף שמעת? (בקצרה , אתה רוקד עם בחורה במועדון , אפשר לומר בבטחה שאתה מסטול על סף השיכור , אתה מבסוט מאוד , למחרת אתה קם מסתכל בתמונות של המסיבה ומגלה שרקדת עם יצור , ואתה כנראה ינשוף כי אתה לא רואה טוב)

וכמובן יש את חוקי הSHOTGUN הגלובליים , אבל זה אני בטוח שרוב האנשים בפורום שמתעסק ברכבים מודעים אליו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלא יבוא וידגים לך איך השואב כל כך חזק שהוא שואב את אחד הכלבים :lol:

לקנות שואב אבק ב 12 אלף ש"ח,לא יאומן שיש אנשים שמוכנים לשלם סכום כזה.:shock:

יוסי

ולמכור רכב ב-1,500,000 ש"ח זה לא בלוף?

לא המחיר הוא זה שקובע האם העיסקה מפוקפקת אלא מה התמורה שאתה מקבל ומה מחיר חלופות דומות.

לדעתי שואב של 12K הוא מיוחד ועושה עבודה יוצאת מן הכלל.

המחיר שלו יקר אבל לא מופרך.

שואבים HI END שנמכרים בחנות גם עולים 6,000 וגם 8,000 ש"ח.

הבעיה מתחילה כאשר בליווי של סיפורי פוגים רוצים שנקה מוצר במחיר נגיד 5,000 ש"ח כאשר אנו רואים בבירור שמוצרים מקבילים בשוק עולים הרבה פחות.

אז ברור שבמקרה כזה כל התוספת של המחיר נועדה לממן ולתדלק את שיטת ההפצה שמטיבה עם אנשים כאלו ואחרים אבל לא עם הרוכש הסופי.

זה לא MLM כמו שהוא צריך להיות - זו עבודה בעיניים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לדעתי שואב של 12K הוא מיוחד ועושה עבודה יוצאת מן הכלל.

המחיר שלו יקר אבל לא מופרך.

זה הכל עניין של עלות מול תועלת. אם השואב ב-12K מצליח בחצי מהזמן וחצי מהבלגן לשאוב לך את כל הבית בצורה שתעלים לחלוטין את כל החיידקים והקרדיות ותשפר את החיים שלך בבית באופן משמעותי (וגם על כך אפשר להתווכח - מהו השיפור ברמת החיים), אז בסדר. אבל אם הוא טוב ב-20% ומטה משואב אבק סטנדרטי של 1200 שקל, אז בשביל מה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אה, סבבה. לי לא נופלים דברים אכילים על הרצפה(ואם כן אני לא מגלה:puzzled:).

תכלס, שני הסעיפים מקובלים, אבל עניין השניות מטופש להחריד..

חוק שלוש השניות הוא חוק צבאי בעיקרו, ותופס בעיקר בשטח (לפחות אצלנו היה כך).

במצבים שונים היו חוקים שונים, כגון חוק הסלמנדרה: אם לא עברה שם סלמנדרה - עדיין אכיל :wink:.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ועל אפקט הינשוף שמעת? (בקצרה , אתה רוקד עם בחורה במועדון , אפשר לומר בבטחה שאתה מסטול על סף השיכור , אתה מבסוט מאוד , למחרת אתה קם מסתכל בתמונות של המסיבה ומגלה שרקדת עם יצור , ואתה כנראה ינשוף כי אתה לא רואה טוב).

מכיר היטב את אפקט הינשוף אבל בוורסיה קצת יותר אכזרית, למחרת אתה קם ורואה מה שוכב לידך :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הידעת על חוק ה"אם הייתי שיכור , זה לא נחשב" ?

אני בטוח שאם ערסים היו שולטים בעולם, זה גם היה חוק שמבטל אישום בבית משפט (לא משנה מה האישום, גם אם זה פשעים נגד האנושות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...