Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתנעה בפולו 1.4 V16 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פולקסווגן פולו 1.4 V16 שנת 2000, גיר רגיל. הרכב נמצא אצלי 8 חודשים ומטופל באופן הטוב ביותר לדעתי, אני לא חוסך כלום מהאוטו שלי.

היום כשניסיתי להתניע את הרכב שלי נתקלתי בבעיה קצת מוזרה.

כשאני מנסה לסובב את הסוויץ' של הרכב זה עושה לי רעש כאילו הוא מנסה להתניע אבל לא מצליח, וכשהסתכלתי טוב יותר ראיתי גם שכשאני מנסה להתניע פתאום המחוג של הדלק יורד.

לפני כחודש הבחנתי בבעיה שלפעמים שאני מנסה להתניע, הרכב לא מניע לי, אבל כשאני סוגר את הסוויץ' ומדליק שוב זה מניע ללא בעיה. (בלי קשר למחוג של הדלק)

יכול להיות שזה קשור אולי למצבר?

אני מקווה שצוות המומחים כאן יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה שלי.

פורסם

על פניו נראה שהמצבר שלך בסדר,אם זה היה קשור למצבר אז באחד הימים לא הייתה מניע בכלל.

אבל כדי להיות בטוח הייתי בודק אותו יותר לעומק, כמו את העניין שקשור למד דלק במוסך או כל מקום אחר לטעמך.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

זה שמד הדלק יורד יכול להיות תקין. הרבה מצרכני החשמל מנותקים (או שלא מקבלים מספיק מתח) בזמן התנעה. אני לא חושב ששם הבעיה.

בהנחה שאין התנהגות לא תקינה לאחר ההתנעה (גמגמומים, חוסר סחיבה וכו') הייתי מכוון קודם כל לבעיה באימובילייזר המקורי.

לאחר מכן הייתי ממשיך לכיוון של בדיקת לחץ דלק.

בכל מקרה הדבר הראשון לעשות הוא להתחבר עם מחשב ולקרוא תקלות מנוע. יכול להיות שהבעיה תימצא מהר. גש למוסך שמכיר טוב את הרכב.

• תוכן חדש...