Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי במקור בפורום PSI אבל מתוך מחשבה שיש מי שיפיק תועלת גם פה, אז הנה:

פילטר המזגן ממוקם לפני הדש בורד, הוא מסנן חלקיקים מבחוץ לתוך תא הנוסעים.

בארץ אין הקפדה ברוב המוסכים להחלפה של החלק הזה למרות שנהוג להחליפו כל שנה בחו"ל.

עלות החלק נעה לרוב בין 30-70 ש"ח והעבודה שכרוכה בהחלפה שלו לקחה לי 3 דקות כולל לצלם.

*למעוניינים להזמין מחו"ל, החלק נקרא באנגלית "pollen filter" שבתרגום חופשי אומר מסנן אבק.

מתחילים בפירוק הפאנל מעל המוח של המזגן ע"י לחיצה על קליפס בודד(בצד שמאל למטה בתמונה כבר מפורק) ומשיכה עדינה של בידוד הגומי.

לאחר מכן מושכים בעדינות את הפאנל החוצה.

P2070045.jpg

P2070046.jpg

בפנים הפילטר נמצא בתא הצר האמצעי המחובר ע"י בורג אחד(או שניים בדגמים אחרים) עם ראש 6 מ"מ.

P2070047.jpg

P2070055.jpg

P2070048.jpg

שולפים את הפילטר הישן.

P2070049.jpg

וצד שני.

P2070050.jpg

השוואה מול הפילטר החדש.

P2070051.jpg

מנקים קצת בפנים עם מטלית נקיה.

P2070052.jpg

הפילטר החדש בפנים.

P2070053.jpg

הרכבה של הכל חזרה באותו אופן רק הפוך.

בהצלחה:)

*ביום רגיל אחרי התהליך הייתי מנקה ביסודיות את כל האבק מהאזור הזה, יש לי רגישות ללכלוך..8)

הבעיה היא שהתחיל גשם שניה אחרי שסגרתי את הפילטר החדש במקום. אז אנקה בהזדמנות אחרת.

• תוכן חדש...