Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר שהפולו שלי עמדה בגשם האחרון, שמתי לב שריפוד הרצפה (הקבוע, מתחת לשטיחונים) הצמוד למושב האחורי ספוג כולו במים. החלק הקדמי של הרכב - באיזור המושבים הקדמיים - יבש. מושב אחורי - יבש. השיפועים מכיוון הדלתות האחוריות - יבשים. רק הרצפה האחורית סחוטה לגמרי. מאיפה זה מגיע?

פורסם

תודה.

מהן בדיוק בטנות הגלגל? איך מפרקים אותן? האם צריך להסיר לפני כן את הגלגל עצמו?

ובעיקר, איך לכל הרוחות מגיעים לשם מים?? (הרי מדובר בחלק פנימי בתחתית הרכב, לא יורד עליו גשם, וגם לא זכור לי שנכנסתי לשלולית עמוקה כ"כ שתציף את רצפת הרכב...)

פורסם

נראה אכן חשוב לבצע זאת (לא מאמין שבעל הרכב הקודם חשב אי פעם לנקות משהו) אבל במקרה שלי הדגשתי שהרטיבות הינה רק מאחור. מקדימה הכל יבש, ומאחור הריפוד פשוט ספוג במים. זה קשור לבטנות הקדמיות? או שזה משהו אחר?

• תוכן חדש...