Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה זמן שהבית יקבל רכב נוסף .

לאחר הרבה חשיבה הוחלט על רכב נוסף שישמש לנסיעות קצרות בעיקר.

הוחלט על רכב שכל הבית יוכל להנות ממנו ולאחר מחשבה הוחלט על רכב עם יכולות "ספורטיביות" בגבול הטעם הטוב,

לאחר הרבה דיונים הוחלט על 2 דגמים עיקריים : פיזו 306 XSI , סיטרואן וולקן .

התקציב קצת מוגבל (באזור ה 25K) .

האם יש המלצות לאיזה סוג מומלץ , מדובר על רכב שישמש בעיקר להגיע מרמת גן לחולון ובחזרה.

יש כבר משפחתית (אימפרזה) בבית לנסיעות ארוכות.

בנוסף אם משהו שומע על רכב טוב מוזמן למסור פרטים

פורסם

היו לי את שתיהן, יש לי עשרות אלפי ק"מ על שתיהן, אני יודע להשוות ביניהן בדיוק רב... אבל במכוניות כל כך ישנות - קנה את האקזמפלר ששמור טוב יותר.

נ.ב. שתיהן נעימות יותר לנסיעות ארוכות מאימפרזה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ה XSI בדור השני תהיה יותר אמינה ויותר נוחה מהוולקן.

מצד שני, הוולקן מעט יותר תזזיתית.

אם אתה יכול למצוא סיטרואן 16V במצב טוב, לך על זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נ.ב. שתיהן נעימות יותר לנסיעות ארוכות מאימפרזה...

לגבי זה אני בטוח , האיצפרזה לא הכי נוחה בעולם , אבל עם ילד קטן , כל הציוד , כלב (לברדור ששוקל 40 קילו) , מה לעשות צריכים מקום איחסון .

לגבי חיפוש של רכב , מתחילים את החיפוש , ראיתי מספר רכבים , חלקם נראים חיצונית טוב אבל בנסיעה (של מספר דקות) כבר הרגשתי שהמנוע לא מושך , הרכב לא מאוזן ועוד כל מיני בעיות לפני לשקחתי לבדיקה (לא לוקח למכון , למוסך שמבין)

עדיין ממשיכים לחפש

פורסם
לגבי זה אני בטוח , האיצפרזה לא הכי נוחה בעולם , אבל עם ילד קטן , כל הציוד , כלב (לברדור ששוקל 40 קילו) , מה לעשות צריכים מקום איחסון .

לא חושב שההבדל במרווח הפנים ומקום האחסון הוא משמעותי, בוודאי כשאתה מביא בחשבון שבההאצ'בק אתה יכול להוריד את המגש האחורי, לקפל מושב אחד, ולקבל חלל אחסון גדול יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא חושב שההבדל במרווח הפנים ומקום האחסון הוא משמעותי, בוודאי כשאתה מביא בחשבון שבההאצ'בק אתה יכול להוריד את המגש האחורי, לקפל מושב אחד, ולקבל חלל אחסון גדול יותר.

לצערי , ניסינו את הדבר , הרכב הקודם היה 306 , הורד המגש האחורי אבל עדיין , עגלה , תיק לילד ותיק שלך , נגמר המקום , אין מה לעשות הבגאז של המשפחתיות יותר גדול .

הרכב הזה הוא יותר יהיה בתור רכב שני / רכב סופ"ש , לכן גם יש את הזמן בחיפוש ומציאת דוגמה טובה

• תוכן חדש...