Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C6

אבי777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יצא לי לראות ולחוש מקרוב סיטרואן C6, במילה אחת- וואו!

אם מבחינת פאר, איכות החומרים, איכות ההרכבה, הסגנון והאופי המיוחד, רכב ממש שונה וייחודי,

ואין ספק שכמאמר השיר "לו הייתי רוטשילד" הייתי רוכש אחת כזו, בהעדפה ברורה על מתחרותיה שבאותו סגמנט מחיר להמוניהם,

וכאן מגיעה השאלה, למה אנשים לא קונים ובפרט לאחר נפילת המחיר הראשונית?

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

עד כמה שאני זוכרת המחיר הראשוני הוא חצי מיליון שקל, גם אם ירד ל250,000 הוא ממשיך לדהור למטה. בנוסף יש רתיעה ממחירי החלפים ברכבי סיטרואן יקרים במיוחד

פורסם

שאלה טובה,

ובכן,_על אפקט העדר חזק גם בתחום הרכב,

אדם אשר יחליט לרכוש רכב מן הסטגמט,_ילך דבר ראשון לבדוק את המובן מאליו,

E CLASS,_סידרה 5,_אודי A6 וולו S80 אולי יגואר XF או לקסוס אולי נלך עם האלטרנטיבה,_קדילאק או ביואיק,_אולי בכלל איזה SUV

אה ויש גם אינפינטי,

רב האנשים לא תופסים כי סיטרואן יודעת לייצר רכבי יוקרה מפנקים ומתקדמים,_עם נישה מיוחדת,_עבור רב האנשים המותג סיטרואן מקושר יותר לרכבים פשוטים,_זולים,_שנוטים להתקלקל,_ולאבד ערך במהירות.

אני אישית חושב שה-C6_ממשיכה את הנישה שהופסקה אי שם בשנות ה80 של רכבי יוקרה,_בעלי עיצוב יוצא דופן_(אם יורשה לי להוסיף מדהימים לטעמי)_וגישה שונה ליוקרה,_במקרה הזה דגש על נוחות,_ופחות על ביצועים.

מעבר לזה אני חושב שרב יצרני הרכב הגדולים,_הפכו למשעממים,_וחסרי נועזות.

במקום זה מעדיפים לתת לנו עיצוב אגרסיבי,_תיבות עם 17הילוכים,_15מיליון כוחות סוס,_4x4 מוגבה עם גג נפתח בשילוב עם מנוע היברידי.

Porsche 944 turbo

פורסם

מה זאת אומרת למה?

למה נראה לך שמישהו ישלם חצי מליון שקל על סיטרואן?! למה מה זה? גולף? או טויוטה קורולה?

חוץ מזה שזה הרי ברור לכולם שהיא תתחיל להתפרק אחרי שבוע וחצי, וגם היא הרי עולה ויורדת, לא? אז גם זה בטוח יתקלקל ויעלה הון תועפות לתקן.

ובכלל, איך חברים שלי יגיבו כשיאלו אותי איזה אוטו קניתי ואני אענה שסיטרואן בחצי מליון שקל? הם הרי לא יפסיקו לצחוק עליי.

יותר נוחה מסדרה 3? אז מה? נראה לך שזה מעניין מישהו?

מאיצה טוב יותר מC קלאס? למי אכפת?

יותר מאובזרת מA4? אפשר לחשוב..

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שאנשים שהולכים להוציא חצי מליון שקל על אוטו חדש, רוב הסיכויים לא חשבו בכלל על הC6. וגם אם כן, רוב הסיכויים הם שהם עדיין נשלטים ע"י סטריאוטיפים של "מותגי יוקרה" ונחושים בדעתם שאף אחד אחר לא יכול לייצר רכב יוקרתי וטוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לכן הדגשתי את נושא ירידת הערך הראשונה, אפשר לימצוא היום אחת כזו יד שניה במחיר די סביר לתמורה ממנה, לא?

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

צריך לשאול\לברר (את חמשת הבעלים של הרכב הזה :lol:) איך החיים איתו אחרי תום תקופת האחריות. רכבי הפאר נורא יקרים לאחזקה. עם הזמן אולי נדע איך הרכב הזה מבחינת אמינות לעומת נגיד וולוו או מרסדס מקבילה.

במקרה הזה מדובר במכונה מאוד משוכללת שצריך לדעת איך לטפל בה ולהתעסק איתה.

זה באמת רכב מעניין מאוד, אך הוא נועד לאנשים מיוחדים מאוד וכמובן עשירים שלא מפחדים מהרפתקאות ויכולים לעמוד בהוצאות כבדות \ רכב מושבת למספר שבועות בהמתנה לחלקים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

למה היא לא הצליחה? כי מעבר לנוחות ועיצוב (ועיצוב זה עניין סובייקטיבי לחלוטין), ה-C6 נחותה משמעותית מכל המתחרות

שלה בקטגוריה, שעולות סכומים דומים. אז עם כל החיבה לעיצוב ולנוחות (וזה לא שהמתחרות איומות בנושא הזה), ל-C6

אין שום דבר להציע. היא לא איכותית, הנדסת האנוש איומה (נראה כאילו ריססו את הכפתורים עם מכונת ירייה בלי מחשבה)

התנהגות הכביש בינונית לרכב בקטגוריה הזו, המנועים חלשים והביצועים בהתאם, ובסופו של יום גם התדמית לא במקום בו

אנשים מוכנים לשלם כל-כך הרבה כסף עבור מכונית עם סמל של נגד בצה"ל.

פורסם

סיטרואן הבינו, בדרך הקשה, שתחום מכוניות היוקרה צפוף מידי ואין להם מה לחפש קהל יעד שם.

בתחיל שיווק הדגם C6, ציפה היצרן למכירות של 20,000 יחידות בשנה. היצרן התבדה בכך שבמשך 5 שנים עלו לכביש (בכל השווקים !) כ-מ-ע-ט 20,000 יחידות.

מנוע הבנזין (V6) ירד מפס הייצור לפני כשנתיים וכרגע נשארה רק סדרה של כמה מנועי דיזל - שרק אחד מהם מיובא באופן רשמי לארץ (אבל אין קונים).

ייצור ה C6 בקרוב מאוד ייפסק (זה משהו שהיצרן כבר הפנים ויודע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מהנתונים של איציק רואים שבכל העולם (אירופה) הסיטרואן C6 לא אטרקטיבית ושם יש אנשים עם

תרבות רכב עמוקה ומושרשת יותר מאשר בארצנו.

קושי זה, בסיגמנט, רואים גם בלנצ'יה תזיס ובעבר הרחוק יותר בלנצ'יה קאפה.

בברכה - רפי לין

פורסם

מבחן של fifth gear,

בתחילת המבחן טום פורד אומר שסיטרואן בעצמם אומרים שהם לא הולכים למכור הרבה רכבים.

וכי הם מודעים שרב הציבור הולך לקנות ב.מ.וו אודי או מרצדס יגואר.

Porsche 944 turbo

פורסם
עד כמה שאני זוכרת המחיר הראשוני הוא חצי מיליון שקל, גם אם ירד ל250,000 הוא ממשיך לדהור למטה. בנוסף יש רתיעה ממחירי החלפים ברכבי סיטרואן יקרים במיוחד

תרשי לי לספר לך שמחירי החלפים של המתחרות הרבה יותר יקרים מסיטרואן.מדבר מניסיון

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

גורלה של ה-C6 הוא כגורל הפולקסוואגן פאטון.

נסיון של להתחרות במכוניות סלון יקרות ללא דגם ביניים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...