Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות תיקון גיר - קליאו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגיסתי קליאו 95 יד שניה 125000 ק"מ.

הגיר מת לפני מספר ימים.

הרכב במצב מכני טוב, המנוע עבר אוברול לפני שנה.

האם שווה למכור את הרכב לפירוק או להשקיע בגיר?

פירוק? או שיפוץ?

האם השיפוץ אכן מניב תוצאות טובות?

מה הייתם ממליצים לעשות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על איזה גיר מדובר אוטומט או ידני?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אוטומט מנוע 1400

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכדאיות לפי פותח השרשור, כך אני מניח, היא עלותו של הרכב, אל מול עלות השיפוץ/תיקון/החלפה של הגיר (ולמי שאין 40 אש"ח לקנות רכב אחר ?!).

אני הייתי מתחיל לברר מחירים של תיקון / שיפוץ אצל בעלי מקצוע כדי שתהייה לי נקודת ייחוס כלשהי לגבי המחירים.

alfa 156 2.5.

פורסם
הכדאיות לפי פותח השרשור, כך אני מניח, היא עלותו של הרכב, אל מול עלות השיפוץ/תיקון/החלפה של הגיר (ולמי שאין 40 אש"ח לקנות רכב אחר ?!).

אני הייתי מתחיל לברר מחירים של תיקון / שיפוץ אצל בעלי מקצוע כדי שתהייה לי נקודת ייחוס כלשהי לגבי המחירים.

125k ק"מ וכבר מנוע וגיר ?

תתפטר ממנו. או שהק"מ האמיתי גבוה פי כמה או שהתעללו בו.

פורסם
125k ק"מ וכבר מנוע וגיר ?

תתפטר ממנו. או שהק"מ האמיתי גבוה פי כמה או שהתעללו בו.

לא חייב להיות תמיד זיוף בק"מ (תמיד עולה הטענה הזו כאילו שכולם רמאים. אולי, אבל לא כולם).

לדוגמה - רכב שעשה את רוב הק"מ בעיר / בהחלפות תכופות ונשנות של ההילוכים - יש לזה שחיקה או בלאי.

alfa 156 2.5.

פורסם

בדוק:

1. עלות שיפוץ הגיר במכון גירים. אין טעם לפנות למוסך כי הוא רק מעביר את העבודה הלאה וגוזר קופון.

2. עלות הסבה לגיר ידני. לא אמורה להיות בעיה למצוא את הרכיבים בפירוקיות, זה לא רכב נדיר.

אחרי שיודעים את העלויות נשאר לעשות שיקול כלכלי קר:

1. כמה עולה השיפוץ/הסבה

מול

2. מחיר השוק של רכב דומה תקין, מינוס כמה שאפשר לקבל על הרכב במצבו הנוכחי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...