Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפתח בזה שאני חדש ומקוה שזה גם תחת הכותרת של יעוץ ברכישת רכב.

לפי מה שקראתי ברשת, בגדול שוה רק להביא רכבים יקרים מחול(במקרה שלי זה ארהב)

מה לגבי רכבים שהם בדרגות זיהום של אחד ושתיים ???(שהמס הוא 51 61)

האם זה יוצא משתלם? ואם כן איזה רכב הכי מומלץ(הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר)

ועודבר לגבי המס האם אני משלם לפי איך שזה באמת עלה לי או לפי איזה מחירון (הזוי)כאן?

חוץ מזה אם למישהוא יש איזה טיפיים בנושא אשמח לשמוע ולקבל לנקיים לשעורי בית נוספים, ואני גם מתכנן להביא את זה לבד

אז אם מישו עבר את ברמה האשית אשמח גם לשמוע טייפים וכדו

פורסם

אני חושב שהתשובה היא שאתה צריך לעשות מתמטיקה...

בוא נאמר שאחוז המס לרכב הוא 100 אחוז

אם תקנה כאן בארץ רכב 1.6 ליטר ממוצע - תשלם בממוצע 120K לרכב חדש

בוא נאמר שבארה"ב רכב כזה יעלה לך חדש 12K דולר שזה כיום 42K שקלים בערך + 100 אחוז מיסים 84K

אם ביחד עם כל נושא המשלוח, אישורים וכל המסביב אתה עדיין מרוויח כאן משהו כמו 25K אז זה משתלם בסופו של דבר

כמובן - נושא אחריות יצרן, רישוי - אין לי מושג מה קורה עם כל זה.

--- אני מאמין שבייבוא רכבי יוקרה אחוז הרווח שלך מפעולת הייבוא מאוד גדול ולרכוש רכב שכזה בארץ יהיה סתם יקר לעומת הייבוא האישי ובגלל זה אומרים שכדאי לייבא רק מכוניות יוקרה.

לסיכום - אתה צריך לעשות את החשבון ולברר את כל הפרטים שקשורים בתהליך הזה - אם יוצא שאתה נשאר עם עודף רציני ביד אז זה כבר עניין אישי שלך אם הטרחה משתלמת לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...