Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אתה האדיוט שנכנס למסלול המנויים במנהרות הכרמל למרות שאין לך מנוי?

B.D.B.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

או שמא אתה האדיוט שרואה 3 רכבים עם אורות רוורס, עוקף אותי כשאני עומד 10 מטר מאחוריהם, ונעצר חצי מטר מהאחרון?

לא, זה לא צחוק, זה קרה לי פעמיים היום (בהלוך ובחזור), כמות המטומטמים שיש על הכביש היא מדהימה. אתה רואה שהוא נוסע רוורס אז מה אתה נעצר חצי מטר ממנו?! או שאתה לא יודע מה זה אור רוורס בכלל...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שמפחיד אותי במנהרות, האידיוטים שיכולים לעשות לי עיכובים יותר גדולים בגלל שהם לא קולטים איך זה עובד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שכמעט ולא מגיע לאיזור - הייתי שם לפני כשבועיים. בצומת לב המפרץ אין כמעט שילוט ואתה בכלל לא יודע שאתה נכנס למנהרות.

הדבר נהייה ברור רק כשאתה כבר בחד סטרי עם הפרדה.

ומה הכי מצחיק? במקום לשים שילוט ראוי הם טרחו לעשות חור בהפרדה בין 2 הכיוונים, להוסיף קונוסים לשורה הכי שמאלית וכל זה כדי שתוכל לעשות רוורס ולהסתובב.

לא יותר קל פשוט לשים שילוט נורמלי?!

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברושף בתור מי שנוסע במנהרות מספר פעמים בשבוע - השילוט ברור ביותר, תמרורי ההכוונה הכחולים והסימונים על הכביש מבהירים בצורה חד משמעית שמדובר בכניסה למנהרות. באזור התשלום העובדים מכוונים את התנועה. יתכן שנתקלת במסלול עם תקלה במערכת החיוב.

לגבי אנשים שנכנסים למסלול הלא נכון - יתכן שהפתרון הוא זה שמתוכנן לנתיב הכניסה ממזרח לתל אביב - קנס קטן. הנהגים יבינו מהר מאוד שהם מחוייבים בעוד 1-2 ש"ח ויסעו במסלול הנכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם רק פעמיים

והשליט ברור מאוד

במקומוצת הנכוים

אנשים שלא מבינים פשוט לא יודעים לקרוא כביש

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע עם מסלול המנויים ומסלול התשלום זה דבר עקום. כבר יש טכנולוגיות כמו בכביש 6, צריך להטמיע גם כאן. אנחנו חיים כבר ב-2011, אבל גובים תשלום כאילו היינו ב-1960.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקטע עם מסלול המנויים ומסלול התשלום זה דבר עקום. כבר יש טכנולוגיות כמו בכביש 6, צריך להטמיע גם כאן. אנחנו חיים כבר ב-2011, אבל גובים תשלום כאילו היינו ב-1960.

אלא שזכייני כביש שש זכו לגישה בלתי מידתית למאגר המידע של רשות הרישוי.

אין שום סיבה ראויה שחברת כבישים תזכה לגישה למאגר המידע הזה.

להזכיר את האמרה המפורסמת של פרנקלין (ההוא שמצוייר על הדולרים): מי שמוותר על חופש למען בטחון, לא ראוי לחופש ולא לבטחון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם רק פעמיים

והשליט ברור מאוד

במקומוצת הנכוים

אנשים שלא מבינים פשוט לא יודעים לקרוא כביש

לא יודע לקרוא כביש?

אז אתה לא יודע לקרוא פורומים. התכוונתי למסלולים שמובילים לקופות.

שוב - אם לעמוד בצומת לב המפרץ, ברמזור, אפשר לפנות כביש חד סטרי שבסופו של דבר מוביל לקופות מבלי לדעת שאת נוסע לכיוון המנהרות בכלל. הדבר מתברר רק כשאתה מתקרב לקופות ומבין שהכניסה היא למנהרות.

Bimmer

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להזכיר את האמרה המפורסמת של פרנקלין (ההוא שמצוייר על הדולרים): מי שמוותר על חופש למען בטחון, לא ראוי לחופש ולא לבטחון.

יפה אמרת! אני מסכים איתך, לא חשבתי על זה בצורה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם רק פעמיים

והשליט ברור מאוד

במקומוצת הנכוים

התכוונתי למסלולים שמובילים לקופות.

שוב - אם לעמוד בצומת לב המפרץ, ברמזור, אפשר לפנות כביש חד סטרי שבסופו של דבר מוביל לקופות מבלי לדעת שאת נוסע לכיוון המנהרות בכלל. הדבר מתברר רק כשאתה מתקרב לקופות ומבין שהכניסה היא למנהרות.

שניכם צודקים האמת.

אני עובד שם בסביבה, ואכן שילוט ברור ביותר, אבל לא מהקטע שבין לב המפרץ לפנייה לכביש המנהרות.

ואגב, גם אם נכנסת בטעות, יש לך אפשרות להסתובב קצת אחר כך, אם תיקח ימינה- תגיע לכיכר חדשה שאני מניח שהושמה שם בדיוק עבור זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית - כאשר מגיעים מלב המפרץ יש לפני הפניה ימינה למנהרות שלט הכוונה ענק שכתוב עליו תל-עביב יפו ויש עליו סימול של מנהרות ושל כביש אגרה.

שנית - כמו שכתב הברווז, למי שפנה ימינה ואינו מעונייין להכנס למנהרות יש כעבור כמה עשרות מטרים פניה נוספת ימינה המסומנת "חזרה לכביש ההסתדרות" (או משהו דומה) - כביש ההסתדרות הוא כביש חיפה עכו (4) בקטע שבתחומי העיר חיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית - כאשר מגיעים מלב המפרץ יש לפני הפניה ימינה למנהרות שלט הכוונה ענק שכתוב עליו תל-עביב יפו ויש עליו סימול של מנהרות ושל כביש אגרה.

כנראה שפיספסתי אותו :shock::roll::?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, היום נשבר שיא, סגרו לאיזה 5 דקות (אולי יותר והגעתי בסוף) את המנהרה כי, וזה לפי אחד הסדרנים שמה, מישהו נסע נגד כיוון התנועה. עבור מי שלא מכיר את מנהרות הכרמל נבהיר כי יש 2 מנהרות, אחת עבור כל כיוון נסיעה.

אה, כן, וביציאה עוד פעם 2 מפגרים חסמו את 2 נתיבי המנויים, ועוד פעם ניסו לעקוף אותי, למרות שמולו יש 6 רכבים עם אורות רוורס. אבל הפעם הייתי חכם יותר וחסמתי אותו כך שהוא לא יוכל לעקוף.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...