Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נהג מונית בתא, ביום ראשון בשעה 22:00 הוא נסע ברחוב לבינסקי כשלפתע באמצע הצומת בגלל שקע שיש שם בצומת הוא מצא את עצמו בעומק של כחצי מטר. הרכב נכבה מיד, ונגרר למחרת למוסך של KIA (הרכב עדייןם באחריות קיה קארנס - מה שעוד יותר מענין זה ההתנהגות של המוסך, הביטוח רכב על הרכב לא הופעל בטענה שנזק שנגרם ע"י הנהנג ולא מבלאי לא סביר של הרכרב - אשמח לשמוע אם ידוע לכם מה הצד שלהם בענין). לאחר בדיקת הממצאים הנזק עלה כ3350 שח כולל מעמ ועבודה, אבא שלי בגלל הנזק הפסיד 2 ימי עבודה ולא היה טעם להפעיל את המקיף בגלל השתתפות עצמית עס 5000 שח (היה שמאי מטעם הביטוח ונתן את ההערכת נזק שלו). כיצד ניתן לתבוע מהעיריה כסף בגין הנזק ובגין הפסד ימי עבודה ?

והאם יש סיכוי אם בכלל לזכות בתביעה כזו ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הנזק של 3,000 ש''ח הוא מינורי בהחלט ביחס להוצאות וטרחה שעל אבא שלך לעבור על מנת להוכיח את הנזק הבלעדי של העירייה, שהיא תטען לנסיבות חריגות של סערה ואשם תורם של אביך. פשוט תמשיכו הלאה תשכחו מזה. כמו כן אני בספק אם יש לו תיעוד כל שהוא מאותו היום (תמונות, סיור של עירייה וכד'). נטל ההוכחה הוא אליכם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

העירייה גם תטען ובמצדק שאביך לך היה חייב להכנס לשלולית כזאת גדולה כך שמכיוון שלאביך רשלנות תורמת הייתי מוותר על תביעה ומתקן את הרכב, למזלו העלות נמוכה יחסית לרכבים שנפגעו ממים בשטפונות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...