Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשאלה פה שאלה די אירונית שלא ראיתי תגובה לה אז אעלה אותה שוב: האם כל מי שיודע שיש לו נזק למנוע ועומד לשבוק חיים או במצב ממש רע יכול לעבור בשלולית ולעשות לעצמו נזק רציני בכוונה על מנת לתקן את המצב במימון חברת הביטוח?? לא נראה לי שזה כל כך פשוט.

אפשר הכל השאלה היא מי יסתכן בתביעה משפטית ותיק פלילי.

פורסם

אכן, להונאת ביטוח יש עוד הרבה "שיטות" שלא זה המקום לפרטן ואין צורך לחכות דווקא לסערה חורפית.

העניין הוא שזה אכן פלילי. וכמו כן חברות הביטוח לא פראייריות. כשהן צריכות לשפות בסכום גדול הן יודעות גם להפעיל חוקרים פרטיים.

במקרה של רכב בן שלוש, לא נראה שתהיה להן סיבה מוצדקת להתחמק.

גם אני הייתי הולך על החלפה של מנוע מפירוק כמו שכבר הציע פה מישהו. המנוע הזה לא יחזור לתפקד כמו לפני המקרה לעולם.

עדיף מנוע מיבוא שירכש ויותקן ע"י מוסך מורשה יבואן (הרכב בקושי סיים אחריות) ואפילו במוסך המרכזי.

הכל בכפוף לדו"ח שמאי (שאני אישית הייתי דורש שיהיה מטעמי ולא "מומלץ" חברת הביטוח) שיעריך את הנזק, ובכפוף להכרה של חברת הביטוח בחבותה (כאן צריך לקוות שהפעם,לשם שינוי, בגירה טועה).

אם חברת הביטוח לא תכיר בנזק יש מקום לשקול התקנה מפירוק מקומי ע"י מוסך כללי, מה שיקטין משמעותית את ההוצאה, אך גם את איכות התוצאה.

בכל מקרה לא הייתי משפץ את המנוע שעבר את הטראומה. לא באוטו בן 3 בקושי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...