Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז באיחור קל ואחרי הרבה הצקות מישראל (שכמה שאני יורד עליו הוא מתקין תותח), עברתי שדרוג סבוך בשבועות האחרונים...

בהתחלה הרעיון היה לעבור מ MLK165 פאסיבי עם ES300 על STEG K4.02 ל MLK165 אקטיבי עם עוד מגבר סלסלטרה שיישב על סאב SEAS SW300

ובמהירות התכנית השתנתה...נוסף לו HL70 לסטאפ והוא נהיה סט שלושה חלקים. מה שאומר תוספת LRX1.1K וביט 1 כדי לאפשר את כל הסיפור. ואז אם כבר שדרוג, אז עד הסוף... עם סאב מילה ML3000...

כל הסיפור הזה עם כבלים איכותיים, בניות בקורות, איטום תיבה של הסאב, איטום דלתות, ובהמשך איטום תא מטען...

התמונות:

תמונה0000.jpg

תמונה0001.jpg

תמונה0002.jpg

תמונה0003.jpg

תמונה0004.jpg

תמונה0005.jpg

תמונה0006.jpg

תמונה0007.jpg

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסט הזה פשוט מדהים כשהוא מוגבר אקטיבית בצורה נכונה ! עוד עם האלפיין ...

לא הייתי משדך לו את המיד, לדעתי סתם הורס הכל , אבל זו רק דעתי .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

נראה פצצה!

מקווה שבסופו של דבר אתה מבסוט על השינוי.

תתחדש!

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
הסט הזה פשוט מדהים כשהוא מוגבר אקטיבית בצורה נכונה ! עוד עם האלפיין ...

לא הייתי משדך לו את המיד, לדעתי סתם הורס הכל , אבל זו רק דעתי .

תשמע, המערכת נשמעת מדהים ואפילו לא כיוונתי אותה. אקוולייזר ו-TC דרך האלפיין.

כשהחיתוכים יהיו דרך הביט1, זה יישמע חבל"ז.

באמת שאני מבסוט מכל הציוד.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

נראה פשוט מעולה! אני מאמין ומקווה שאתה נהנה,רכיבים מעולים והתקנה מעולה,ישראל יש לי רק דבר אחד להגיד-אתה מלך!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תחדש יפה מאוד

רק מה קרה למגש האחורי שלך ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

• תוכן חדש...