Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניתקלתי ב EBAY במוצר מעניין, צ'יפ אשר מגדיל את הספק המנוע מ-173 כ"ס עד לכדי 218 כ"ס.

אינני מבין כלל בחברות צ'יפים או באיכותם, אך בהחלט שקלתי זאת ברצינות..

קישור למוצר המדובר:

http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-Land-Cruiser-3-0-D-4D-173PS-Chiptuning-Tuningbox-/200537149574?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2eb0f21086

למוכר יש דווקא פידבקים גבוהים.

מישהו התנסה במוצרים הנמכרים ע"י המוכר הזה, והאם העסקה הזו כדאית ?

תודה רבה :)

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

דובר על זה המון בפורום זה לא ציפ זה נגד שעובד על המחשב ומאלץ אותו לשנות ערכים

בקיצור לא בריא וסתם דרעק !

ליותר פרטים תעשה חיפוש ..

פורסם

למעשה אם זהו אינו צ'יפ אז מה זה ?! ואם אפשר לינק לשרשור או מידע כי אין לי מושג כיצד לחפש.

מה הכוונה הורס את המנוע? אני רואה שהחברה עצמה מייצרת צ'יפים גם לרכבי מרצדס/במוו והמון אנשים קונים ומרוצים (עפ"י פידבקים) , אשמח להרחבה מדוייקת.

תודה..

פורסם

ניראה לי זול ומוזר מידיי

בכל אופן רכשתי את הצ'יפ בקישור שפירסמתי בהודעת השרשור.. אני מקווה שאני אהיה מרוצה :)

למי שיש עוד הרחבות בנושא לטוב ולרע אשמח לישמוע..

פורסם

אני לא הייתי עושה ניסויים על הרכב שלי.

לאלי מE&A יש לנדקרוזר מצ'ופצ'פ- הייתי מדבר איתו במקומך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...