Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אחותי החזירה את האוטו עם מכה בטמבון לאחר שעלתה על מדרכה , הצבע התקלף והפלסטיק שמתחת לטמבון הקדמי נפל בחלקו ( רק הצד השמאלי ) .

אני מצרף תמונות כדי לקבל חוות דעת יותר ברורה על הנזק ומה אופציות התיקון :

20112010622.jpg

20112010623.jpg

20112010627.jpg

צריך להחליף את כל הטמבון הקדמי + צביעה ? את השיפשופים ניתן להעלים רק עם צביעה מחדש של כל הטמבון או שיש פיתרון אחר ?

תודה.

פורסם

בתמונות לא נראה שישנה פה עבודת פחחות. מעט שיוף, שייעשה על הדרך, כשייצבע הרכב (לא כולו, בחלק שנפגע) מחדש.

את הפלסטיק השחור שנראה בתמונות, אפילו אתה יכול להחליף.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

שלום בעל ג'ימיני.

חומר פחחים על מנת למלא את החורים בצבע בשריטות שנוצרו.ברגע שלא תמלא חומר ותיצבע ככה זה ירא כמו עבודה של עזה.

את הספוילר התחתון אולי אם בורג קודח בצד הפנימי לתפוס אותו למקום,במקרה שהתושבות המקוריות נשברו.

נירן

פורסם

באיזה רכב מדובר אגב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכם , מדובר בפולו TSI חדשה רק שבועיים וחצי על הכביש וכבר נזק כזה :cry:

כמה בערך אמור לעלות התיקון כולל צביעה והחלפה של הפלסטיק השחור ? בכל מקרה מחר אני אלך לצ'מפיון לברר יותר טוב עלויות.

פורסם

זה רכב גם שלה לא רק שלי .

בכל מקרה מומלץ ללכת לצ'מפיון במקרה הזה ? לדעתי הם יגידו לי להחליף את כל הפגוש הקדמי של הרכב גם אם לא צריך.

הסיבה היחידה שאני רוצה ללכת לצ'מפיון היא הצבע המיוחד של הרכב , אצל פחח לא תיהיה בצביעה של הרכב?

פורסם

אחותי בפעם הראשונה שנהגה לבד, החליטה לבדוק בחנייה מי יותר עמיד - העמוד התומך של הבניין, או הכנף של הרכב. :roll:

קורה. אין מה לעשות. :?

בכל מקרה, אני הייתי מבצע חיזוק עם אזיקון או משהו של הפלסטיק שעומד ליפול וחי עם זה בשלום.

הפולו מאוד נמוכה - זה ייקרה שוב.

גם מדובר באיזור תחתון של הפגוש שלא ממש שמים לב אליו.

פורסם

חרטא ברטא צבע מיוחד שמצבע מיוחד

כל פחח ברמה מחזיק במלאי צבעים לכל סוגי הרכב, חוצמזה מדובר בצבעים מגוונים, כלומר בסיס + גוון.

יש קוד צבע לכל רכב (מופיע בפחית שעל קיר האש בתא המנוע בדר"כ) ולפחח איכותי יש מניפה שבעזרתה הוא מחשב דהיה של הצבע (אצלך לא רלוונטי רכב דנדש)

הפחחים של צ'מפיון במרכזי הם זבל לדעתי, מחוו"ד על רכב של חבר טוב שנכנס לתיקון שם באותה מחשבה שלך, עד היום האוטו נראה כאילו תיקנו אותו באל-ציפת ואני מצטער על כל שניה מההחלטה הטיפשית הנ"ל.

לסיכום שא ברכה ושאלו יהיו הצרות שלנו, בברכת שבוע טוב

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אכן הפגוש הקדמי של הפולו נמוך מאוד אבל זה רכב חדש וזה ממש מבאס לחיות עם זה ככה במיוחד עם השריטות.

בנוגע לפחחות - יש המלצות על פחחים מאזור ירושלים שיוכלו לבצע את העבודה בצרוה טובה?

פורסם

אור, תמיד הפגיעה הראשונה ברכב חדש היא בעסה, בכל זאת רוב רוכשי רכב חדש השקיעו מאמץ גדול בחסכון הסכום הנדרש לקניה ורוצים להנות מתחושת החידוש תקופה ממושכת ככל האפשר.

נראה לי שפותח האשכול מתיחס לדברים נכון, וחוש ההומור או דרך הביטוי של נירן אינם לעניין.

אין כל ויכוח - השלב הבא צריך להיות תיקון הנזק, ולכולנו יש ידיעה שתקריות מסוג זה יתרחשו לכל אחד מאתנו בתדירות זו או אחרת. וכמו שאמרת - זה רק פח (וקצת פלסטיק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

*עידכון

הייתי היום בבוקר בצ'מפיון ירושלים וקיבלתי הצעת מחיר לצביעת המגן התחתון ב-1500 שקל , הפלסטיק השחור שיצא חלקית מהמקום לא נשבר פשוט צריך להכניס אותו מחדש.

האם המחיר מוגזם ? נראה לי דיי יקר בשביל צביעה של חלק קטן , אפשר לצבוע אצל פחח טוב במחיר פחות יקר ?

פורסם

לדעתי זה יקר. לך לבקש הצעת מחיר בעוד מקומות. לצביעת מכסה מנוע ופגוש קדמי ברכב של חבר שלי דרשו ממנו 1000 ש"ח, ולא במוסך חאפר. מוסך פחחות של צ'מפיון בעפולה..

• תוכן חדש...