Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי רכב דרך מקום העבודה, אני משלם עליו מחיר גבוה ושוקל להחזיר אותו.

מכיוון שהרכב חדש מאוד (נמצא אצלי בקושי חודש) הבנתי שאצטרך לשלם קנס.

כשבדקתי את החוזה שעליו חתמתי כשלקחתי את הרכב רשום שבמידה ואני אעזוב את החברה הקנס שאצטרך לשלם זהו הקנס שהחברה שלי תצטרך לשלם לחברת הליסינג.

מישהו יודע מהו פחות או יותר אמור להיות סכום זה?

איך אני יכול לברר את זה בצורה כזאת שלא יעבדו עלי ויקחו ממני סכומים גבוהים יותר?

כי למעשה הקנס זה הדרך של החברה והליסינג להפחיד את העובדים שלא יחזיר את הרכב שלקחו.

תודה בכל מקרה על כל תגובה ותשובה

פורסם

זה תלוי בחוזה הספציפי, ממה שאני מכיר בחברות שעבדתי בהן זה היה בשנה הראשונה 3 חודשי ליסינג ( משהו כמו 9K ש"ח), בשנה השניה חודשיים, ובשלישית חודש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ה"קנס" משתנה בין החברות.

בדר"כ תשלום שלושה חודשים פרוגרסיבים למשך 3 שנים.

כאשר אחרי כל שנת ליסינג "הקנס" יורד ב"חודש"

לרכב חדש ה"קנס" יהיה בערך 10K

ודרך אגב ה"קנס" אין תפקידו "להפחיד את העובדים" אלא לפצות את חברת הליסינג על הנזקים שיגרמו להם כתוצאה מהפרת החוזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תבקש לראות את החוזה מול חברת הליסינג.

להבא כשחותמים על קנס רצוי לבדוק את זה קודם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפשר לנסות להמנע מקנס ולנסות למצוא עובד באותו ארגון אשר מוכן לקחת את הרכב במקום רכב ישן יותר שאפשר להחזיר אותו ללא קנס,

אפשר אפילו לצ'פר אותו בסכום כספי במזומן , למשל להציא לו 1000 שח, העיקר שלא יפול עליך קנס.

כל זה אתה צריך לברר עם הקצין רכב/מי שאחראי על הצי רכב אצלכם בחברה, אם אפשר לעשות קומינציה,

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הייתי אומר גם שלהבא לפני שלוקחים רכב בליסינג (שיודעים בדיוק כמה משלמים עליו כל חודש), עדיף להיות בטוחים שאפשר לעמוד בהוצאות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדוע נסחפתם להטפות מוסר, השאלה רלוונטית גם למי שרק שוקל לעזוב את החברה בה הוא עובד.

הוא לא טען שהתחרט על לקיחת הרכב או שאין ביכלתו לעמוד בתשלומים , אלא רק שנוכח לראות שעלות הרכב גבוהה.

בהסכם שלי הקנס הוא רגרסיבי : 3 חודשי ליסינג בשנה הראשונה, חודשיים בשנייה וחודש בשלישית.

פורסם

אם הוא עוזב מיוזמתו הוא משלם קנס.

מפוטר - לא משלם קנס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מדוע נסחפתם להטפות מוסר, השאלה רלוונטית גם למי שרק שוקל לעזוב את החברה בה הוא עובד.

הוא לא טען שהתחרט על לקיחת הרכב או שאין ביכלתו לעמוד בתשלומים , אלא רק שנוכח לראות שעלות הרכב גבוהה.

זה אומר שכשהוא חתם על החוזה שאמר "האוטו יעלה לך X שקלים בחודש" הוא חשב ש-X הוא מחיר טוב, וחודש אחרי זה הוא חשב ש-X זה מחיר לא טוב. במקרה הזה אני ממליץ לקחת כמה קורסים בכלכלה וחשבונאות. כרגע מה שנותר לעשות זה להתייעץ עם מומחה שיגיד לו באיזו חלופה הוא יפסיד פחות כסף (לשלם קנס ולחפש אמצעי תחבורה אחר, או להישאר תחת החוזה).

אגב, יש לי הצעה נוספת בנוגע לשאלה שבכותרת שלו. אם הוא חתם על החוזה לפני כחודש, והוא רוצה לדעת כמה הוא ישלם כקנס - למה שלא ירים טלפון לקצין הרכב של החברה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...