Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מסך שמתלבש על המראה עבור מצלמת רוורס האם מישהו יש לו ראיון איך לחזק את הגולה במראה

שלא תרד כלפי מטה מדובר ברכב שברולט

הונדה סיוויק ספורט 5 דלתות 1800 מודל 2010

שברולט מאליבו 2010 3.5 LT

שברולט קאפטיבה ספורט 2013 LS

שברולט מאליבו 2000 טורבו 259 כ"ס 2015

פורסם

סתם ליידע כללי מה הסוג ודגם של מראה זאת?

ולבעיית המראה הנופלת אצל חבר שלי באוטו היתה אותה בעיה

כיוונתי לו אותו לגובה המתאים לו והכנסתי בורג קטנטן ברווח מאחורהבין העיגול שזז לכיוון

למעלה ולמטה לבין המוט שמסתובב לצדדים.

לא ההיתי ממליץ לך לנסות את זה עדיין כי זה פתרון קבוע אולי ישנם פיתרונות הרבה יותר טובים שאני לא יודע.

ההיתי אומר שנחכה לעוד כמה חברי פורום יותר מנוסים בעניין זה להגיב.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

כשהבעיה קרתה אצלי באוטו שמתי מעט דבק אפוקסי על הג'ולה וסובבתי את המראה לכל הכיוונים,

אחרי שהדבק התייבש המראה זזה יותר קשה.

אני לא יודע אם זה הפתרון האולטימטיבי כי יש מצב שאם יש יותר מדי חומר אתה מדביק את המראה בכיוון אחד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מראה נועדה להתכוונן, וברגע שמישהו אחר ינהג באוטו, אין סיבה שהוא יצטרך להסתבך עם המראה.

ברגע שהכנסת לה בורג מלמטה, אתה גם הופך את זה לחאפרי, וגם אם תשים דבק, יש סיכוי גדול מאוד

שלא יהיה ניתן לכוונה, לכן המהלכים הללו לא מומלצים.

אתה יכול לחזור ולהסביר על איזה מסך מדובר? על איזה גודל מסך מחובר?

ואם הוא מחובר, דרך היכן מתחבר החוט של הוידאו אין למסך (דרך איפה עובר?).

מי התקין לו את זה?.

אם הותקן המסך במקום כלשהו, לחזור לאותו מקום ולבקש סידור של הדבר, ובלבד שלא יהיה בצורה חאפרית.

אני הייתי מאוד מאוד מציע, להעביר את המסך למקום אחר במידה ויש אפשרות. זה הרבה יותר נוח, ואפילו בטיחותי.

רותם.

פורסם

אם אני לא טועה - כמעט לכל המראות המרכזיות בכל הרכבים יש בורג מאחורה שאחראי על הקשיחות של התנועה של המראה.

תבדוק אם אכן אתה מוצא אחד כזה ותחזק אותו... (כלומר תסגור אותו עם מברג)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בעבר עם מסך מראה כמו שלך, נאמר לי במפורש במוסך בו אני מטפל שבמקרה והמראה המקורית תיפול עקב העומס (של משקל נוסף) שנוצר עליה , זה לא יטופל במסגרת אחריות

הרכב שלך חדש אני מבין, קח את זה בחשבון ונסה למצוא פתרון אחר

• תוכן חדש...