Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסמכים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ההורים תמיד הזהירו לא להשאיר את רישיון הרכב וטפסי הביטוח בתוך הרכב למקרה שהוא ייגנב ואף שמעתי פעם שזה לא חוקי.

לי נמאס להיסחב איתם כל פעם ולכן אני רוצה לשאול אתכם.

האם יש אמת בדבר?

Bimmer

פורסם

אין חוק שאומר לך מה להחזיק ברכב (מלבד חומרים מתפוצצים :lol: ) ההיגיון אומר שאם יגנבו לך את הרכב ובמקרה יעצרו את הרכב לבדיקה באיזה מחסום משטרתי או בדרך לשטחים זה יראה חשוד עם לא יהיו מסמכים. ואם כן יהיו מסמכים רק שוטר קפדן שיראה חוסר קשר בין בעל הרכב לנוהג בו יוכל אולי להציל את הרכב שלך.

אתה יכול להחביא אותם ברכב ואז יהיה קשה למצוא. או פשוט לסחוב אותם זה לא שוקל הרבה.

פורסם

אתה יכול לקפל ולשים בארנק\ת"ז. כולה שני מסמכים-תעודת ביטוח חובה ורשיון רכב.

או שפשוט תקנה סיטרואן בת עשור ומעלה. אותה אף פעם לא יגנבו..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אם אתה רוצה לשון בשקט , תשאיר אותם באוטו אבל במקום נסתר כמו מתחת לכסא האחורי .

כך כל אחד שלוקח את האוטו לא ישכח אותם .

אם אתה רוצה לישון בשקט הכן לך תיק קטן או פאוץ' עם הציוד לנסיעה: ארנק, רשיונות, טלפון, מפתחות וכל מה שאתה צריך ונוטה לשכוח. כאשר אתה יוצא מהבית תלה אותו על הכתף, וכיון שהמפתחות בתוכו לא תוכל לשכוח אותו בשום מקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אתה רוצה לישון בשקט הכן לך תיק קטן או פאוץ' עם הציוד לנסיעה: ארנק, רשיונות, טלפון, מפתחות וכל מה שאתה צריך ונוטה לשכוח. כאשר אתה יוצא מהבית תלה אותו על הכתף, וכיון שהמפתחות בתוכו לא תוכל לשכוח אותו בשום מקום.

הפתרונות הכי טובים הם הפתרונות הכי פשוטים.

תודה רבה לכולם :) עזרתם לי מאוד.

Bimmer

• תוכן חדש...