Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שהעניין הטכנולוגי הנרחב של האייפון יפריע לשימוש?

אם אמא שלי מתפעלת מכשיר נוקיה פשוט (כניסה לתפריט הודעות, כתיבת SMS, גלרית תמונות ורשימת אנשים) למה שתהיה לה בעיה לעם אייפון שאופן הפעלת הפונקציות הבסיסיות הוא נוח ופשוט?

אני זוכר דווקא שכתיבת מסרון למשל הרבה יותר נוח עם המקלדת של האייפון הרבה יותר מאשר המקלדת של ה-E71 ששם המקשים מאוד קטנים..

אמא שלי טוענת שהיא כבר התעסקה עם האייפון. בכל מקרה בסופ"ש אני אתן לה להתעסק עם סמסונג I8000 (נראה לי שזה זה) של הגיס שלי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם לא מבין למה אנשים חושבים שההורים שלהם בימי הביניים.

מילא אם זה הורה שלא רוצה גאדג'ט אז לכפות עליו סמארט פון יהיה מגוכך , אבל אם זה משהו שניסה ואהב ורוצה עכשיו להתעסק קצת עם הפלאפון (להתעסק במובן הטוב) - האייפון מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בכל מקרה בסופ"ש אני אתן לה להתעסק עם סמסונג I8000 (נראה לי שזה זה) של הגיס שלי.

בתור בעלים של I8000 אני לא ממליץ על חוויה שכזאת למישהוא שלא גיק בתחום סמארטפונים. זה טלפון הארדקור למשוגעים של ווינדוס מובייל.

מסך מגע שלו הרבה פחות טוב מזה של אייפון, הוא גם הרבה יותר איטי בגלל מערכת הפעלה. עיקר סגולתו בגמישות האינסופית בהתאמה אישית. שום אייפון או אנדרואיד עוד לא למד מה שהוא כבר שכח מזמן. אבל יש תשלום על כך.

אייפון נתפס קודם כל כטלפון ואחר כך אנשים מגלים את האפסטור ומתלהבים מיכולות של עולם חדש ומגניב.

למרות שגם כאן יש הרבה אכזבות ליוצאי נוקיה. "איפה לחיצה ארוכה על 1 כדי שייחג הביתה?" שאל אותי לא מזמן בעלים הגאה של אייפון 4 דנדנש. הוא קיבל אותו חינם כלקוח עסקי VIP בסלקום. מבחינתו זה "must have" שגורם לו לתת את המכשיר לבתו בת ה13 ולחזור לנוקיה.

אבל בדיוק בגלל אידאולוגיה סגורה והתאמה מוחלטת בין כל הקומפוננטות אייפון הוא כלי הכי מתאים וידידותי לאנשים שרחוקים ממילים כמו "kernel".

הזכירו כאן את הWAVE של סמסונג, שהוא מבוסס על פלטפורמת BADA שלהם. יכול להיות בחירה מעניינת למי שמחפש טלפון ולא מחשב כך יד.

פורסם

את ה-I8000 הזכרתי רק בתור התנסות של אמא שלי עם מסך מגע- קצת להזיז, לנסות לשלוח הודעה, לחפש איש קשר כדי לטלפן אליו וכדומה.

אין לי ספק שהוא שונה לגמרי מהאייפון, מה גם שהוא באמת מיועד לאנשי סמארטפונים שיודעים להתעסק עם המכשיר על כל תכונותיו והיכולות שלו.

כפי שכבר הזכרתם, כנראה שהאייפון בתצורה קבועה וטובה של גרסה הוא הפתרון הנכון.

• תוכן חדש...