Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

אני מחפש רכב לסטודנט. החלטתי ללכת על ידני. אני נוסע לא מעט בעליות באיזור השומרון (לאריאל) כך שאני צריך מנוע 1400.

הפרמטרים שהכי חשובים לי הם (בסדר חשיבות):

1. אמינות הרכב (שלא יראה הרבה מוסך)

2. חיסכון בדלק

3. שיהיה כוח לרכב

עד עכשיו חיפשתי פולסווגן פולו אך נורא קשה לחפש רק דגם אחד - עד שאתה מוצא עם קילומטרז' נמוך שמתאים הוא נתפס בידי מישהו אחר.

מה אתם אומרים על יודנאי גטס ה1400? אומרים שהגסט זוללת דלק אך שמעתי שהדגם 1400 לא. מה אתם אומרים על זה?

יש עוד הצעות לרכב מתאים? ומה דעתכם על פולו?

תודה מראש

פורסם

אופציות טובות נוספות: פיאט פונטו, פז'ו 206, סיטרואן C3. אלו רכבים זולים יותר מהפולו כך שבתקציב שלך תוכל לקנות רכב חדיש יותר. במיוחד הפונטו זולה ומוצלחת. אם אתה נוסע בד"כ לבד ברכב, גם פונטו 1,250 סמ"ק תעשה את העבודה ותחסוך לך בהוצאות דלק.

פורסם

לגבי הפונטו - זה לא רכב חלבי קצת? אני נוסע באיזור השומרון ובד"כ לא לבד

פז'ו - הייתם ממליצים ללכת על הפז'ו? השאלה אם אפשר לסמוך על האמינות של הפז'ו שלא תהיה לי הרבה במוסך, זה הכי חשוב לי

ומה עם שאלתי על היונדאי גטס, הדגם 1400 גם זולל דלק?

תודה

• תוכן חדש...