Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי 2 הצעות לרמקולים לדלתות הקדמיות לרכב, והן

קומפוננט PowerBass 6.5 75 RMS כולל טויטרים,קרוס וכל מה שצריך, במחיר של 300 ש"ח [ללא התקנה]

או זוג רמקולים Rockford Prime 6.5 בעוצמה של 80W MAX ו40 RMS, במחיר של 220 לזוג [ללא התקנה].

עכשיו ברכב המדובר אין מגבר, ואני לא מתכוון להתקין אחד, אלא יש את הHU וזהו. המליצו לי על הקומפוננטים בגלל שהם יחסית נצילים ולא דורשים מגבר, והם פועלים מעולה ללא הגברה מיוחדת, ובנוסף כפתרון זול ופשוט יותר, הציעו לי את הרוקפורד, שהם לא קומפוננטים אלא רמקולים 3WAY מומלצים וזולים.. עכשיו מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה מראש

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

יוני לגבי הJBL קצת קשה שהוא סט מצוין,זה סט שלא הרבה אוהבים אותו בגלל חדות הטוויטרים שלו(כמו סכינים במטבח) מורל רכים לידם.

בהצלחה לקונה.

Scan Speak

פורסם

ההתלבטות היא בין שתי האפשרויות שהבאתי, בגלל שאני לא מתקין מגבר ולא מתכנן להתקין ברכב, לכן סטים אחרים של קומפוננטים לא באים בחשבון

פורסם

צהריים טובים

אני אישית לא בעד אף אחד משני האופציות שהעלית ובאמת התלבטתי אם בכלל להגיב לשרשור שלך

בעקבות ההודעה האחרונה שלך וההבנה שאילו שני הסטים שבהם העיניין וזה או זה או זה

לכן אני חושב שכדאי ללכת על הרוקפורד

גם בגלל שהתקנה בטח תעלה זול יותר מהתקנה של קומפוננט

וגם משום שהמחיר של הרוקפורד זול יותר מהסט האחר

וגם משום שלדעתי האישית ולפי ניסיון שמיעה שלי בהמון רכבים אז סט קואקסיאלי ממוצע (כגון הרמקול רוקפורד שאתה מתייחס אליו) נשמע הרבה יותר טוב בהתקנה בסיסית מסט קומפוננט זול (כגון הסט שאתה מתייחס אליו)

סט קומפוננט זול נשמע בדרך כלל צווחני כשהאלמנט המוביל הוא הטוויטר

ולעומת זאת סט קואקסיאלי ממוצע נשמע די טוב

בהצלחה

דרור

פורסם

תודה רבה לכולם ובמיוחד לך דרור, פעלתי לפי דעתך, והתקנתי זוג רוקפורד, והתוצאה מעולה :-D [ביחס לרמקולים הקודמים כמובן, ובכלל]

• תוכן חדש...