Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קנינו סוזויקי סויפט שנת 95 שעברה 105 אלף קמ ,והייתי מעוניין לעשות ישור קו לרכב !

מה מומלץ לעשות לבדוק ?

צריכת הדלק שלה לאורך 120 קמ בכביש החוף מזגן דולק הייתה 10 ליטר .

פורסם
אתמול קנינו סוזויקי סויפט שנת 95 שעברה 105 אלף קמ ,והייתי מעוניין לעשות ישור קו לרכב !

מה מומלץ לעשות לבדוק ?

צריכת הדלק שלה לאורך 120 קמ בכביש החוף מזגן דולק הייתה 10 ליטר .

תתחדשו. תתחיל בטיפול גדול שייכלול בין היתר שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פלאגים, פילטר דלק. זה הבסיס. מעבר לזה ברכב שנתון כזה אפשר למצוא אין ספור דברים שצריך לסדר אבל לא קריטיים. תלוי במצב כלכלי.

:)
פורסם

הבנתי יעשה את זה .

עכשיו יש עוד כמה דברים ,יש הזעות של שמן מסביב לראש מנוע יש מצב שזה פשוט מחוסר איכפתיות והצטברות של שמן מסביב במשך השנים ?בעיקרון הרכב בשנתיים האחרונות היה אצל אישה שלא יודעת מזה מים לבדוק מים ומזה לבדדוק שמן ,בעיקרון גם כאשר קנינו אותו אז כאשר פתחנו את המיכל מים לא היה מים שם וגם ברדיאטור היה חסר ,לפני זה הרכב היה בשימוש אצל אבא שלה שהוא ממש זקן ,והמוסך שהם טיפלו בו נירא לי ממש חפר .

אא אתמול ליד הבית מילאתי מים (לא היה מים ירוקים )במיכל (חצי מיכל )והוספתי גם לרדיאטור מים ,נסעתי נסיע של 5 ק"מ בערך וכאשר חזרתי הביתה שמתי לב שמתחת לרכב יש שלולית מים ,עכשיו כאשר בדקתי מאיפה זה מגיע יש את הצינור עודפים במיכל הזה שפלט מים החוצה ,המים ביעבעו שם הרכב לא מתחמם גם לא בנסיע ארוכה וגם לא בעמידה הוונטה נכנסת לפעולה בזמן .

עכשיו שמתי לב לעוד דבר שכאשר אני מסובב את ההגה עד הסוף אז יש רעש בזמן חניה כזה של מכות כזה (אין הגה כח ברכב !)קצת קשה להחנות .

פורסם

הוחלף הפקק של הרדיאטור ובינתיים הכל בסדר (מלאתי מים ירוקים ),אין נזילות .

יש מה לעשות לגבי הצריכת דלק של הרכב ?בעיר הוא עושה ליטר ל 9.2 קמ בלי מזגן ,בכביש מהיר 1ל 12 מזגן עובד .

פורסם

היי,לאישתי יש כזו, שנת 93 אוטו' סדאן, 1.3 ליטר קרבורטור, צר' דלק 1:10 בין 1:9.5 זהה לשלך פחות או יותר

למרות שהיא נוסעת רק בעיר.

(לגבי יישור קו,בדוק צינורות יבשים בתא מנוע,מצאתי כמה כאלו..שווה בדיקה)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
הוחלף הפקק של הרדיאטור ובינתיים הכל בסדר (מלאתי מים ירוקים ),אין נזילות .

יש מה לעשות לגבי הצריכת דלק של הרכב ?בעיר הוא עושה ליטר ל 9.2 קמ בלי מזגן ,בכביש מהיר 1ל 12 מזגן עובד .

תבדוק את הצריכה ללא מזגן בלילה!

1 ל 12 זה טוב עם מזגן כד"א לשנתון כזה

פורסם

חח מצחיק שאתה רושם להחליף צינורות יבשים ,בדיוק לפני יומיים התפוצץ לי צינור תחתון של הרדיאטור בזמן נסיעה לא רחוק מהבית עמדתי ברמזור ואני שם לב שהמחוג של החום מתחת למינימום חשבתי אולי כי קריר בחוץ ואז שמתי לב שמתחיל לצאת עשן מהמכסה מנוע ,מהר עצרתי בצד הדרך בדקתי מים לא היה מים ,מלאתי מים הגעתי עד הבית ,יום למחרת הוחלף הצינור בחדש ובינתיים הכל תקין ,מקווה שלא נגרם נזק לראש (נירא לי שעצרתי בזמן ).

סוף שבוע התיכנון להחליף גם את הצינור העליון ואולי עוד כמה שאני ימצא שהם לא תקינים ליד החנות ,מזל שיש בינתיים עוד רכב בבית שאבא מוכר (אפלאוז 93 ).

נירא לי היום נמלא דלק ונירא כמה היא לקחה ביותר דיוק ,הנסיע היא בחיפה באזור הררי אבא עולה כל יום את פרויד וזה מאמץ לא קטן אני יעדכן.

• תוכן חדש...