Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני רק בכמה דקות האלה נרגעתי וחזרתי לבית כועס ועצבני עם אוטו חדש שקיבלתי רק לפני שבוע ועכשיו הוא עם כנף ימנית מגולחת וחצי טאנק דלק שתבזבז בחיפושים אחר האשם.

קרה לי מקרה כל כך מכעיס שפשוט אני נשבע שאני מסוגל לעקור לאותו חצוף את הראש, היום לאחר שחזרתי לאשדוד מהלימודים בסביבות השעה 5 הקפצתי את ידידה שלי לביתה באיזור ה', קרה המקרה הורדתי אותה והמשכתי בדרכי, רוב הרחובות באיזור ה' ממש צרים כך שאין הרבה מקום לטעויות, רכבים חונים בשני צידי הרחוב ב"כביש" עם תנועה לשני הכיוונים למרות שאין לי מושג מי המטומטם שתכנן את זה, כי אין סיכוי ששתי רכבים יעברו שם בלי לגלח אחד לשני תמראה ומזה חששתי לכן לא הרשתי לעצמי לעבור את ה20 קמ''ש עד היציאה מהרחוב למען הבטיחות ושלא יקפוץ לי איזה ילד בין המכוניות וגם ברצינות פחדתי נורא על הרכב שקיבלתי סך הכל לפני שבוע.

לא אמשוך את הסיפור ואגיע לעיקר, לקראת סוף הרחוב ממש ביציאה לכיוון הכביש הראשי אני נוסע בניחותה פתאום משום מקום בלי שום אזהרה מגיע משמאל שלי איזה זקן מטומטם (סליחה על השפה בדרך כלל אני רוכש כבוד לאנשים המבוגרים ממני אבל אני פשוט עצבני), נכנס בלא פחות מ50 קמ''ש לסיבוב ממש אמרתי לעצמי בלב אוי ואבוי , ויש לי בידיוק שנייה להגיב אז שברתי הגה לכיוון ימין כן כן לכיוון רכבים חונים ובמזל לא גילחתי איזה כמה אבל זה לא מנע מהזקן המטורף עם הסיויק הלבנה והישנה שלו לגלח את הסיויק החדשה והזהובה שלי!

הייתי בשוק של כמה שניות לא האמנתי שזה קורה לי כי כל כך נזהרתי על הרכב, הזקן לא נראה בשוק כמוני וכן כן תחזיקו חזק הוא פשוט שם גז ונסע! לאחר שגירד לי חצי דלת של הנהג, הייתי כל כך עצבני שיצאתי מהאוטו והתחלתי פשוט לצרוח לכיוונו שלל מילים טובות.

לא התבלבלתי ולא ביזבזתי אפילו זמן לעשות פרסה פשוט נסעתי רוורס במשך כמעט 20 מטר וחיפשתי אחרי הזקן המטורף קרוב לחצי שעה בין הרחובות אבל שום זכר לסיויק לבנה עם מכה בפנס בצד הנהג או כדומה.

לסיכום חבריה, א-ל אבל א-ל תכנסו לרחובות שכאלה כל כך מהר כי יכול להיות שהאיש בצד השני לא יהיה נחמד כמוני אלא הוא פשוט ינפץ לכם כל חלק וחלק באוטו כנקמה ואני נשבע שזה מה שהייתי עושה אם הייתי שם עליו את הידיים שלי אותו רגע.

סורי אבל הייתי חייב לשחרר קצת קיטור, שנה טובה שתהיה אנשים ושנדע להזהר בכבישים ונלמד מטעויות.

הוספתי איור קטן למען ההבנה:

82469685.jpg

אם לא הייתי משלם על ביטוח נהג חדש שגם ככה יקר! (קרוב מאוד ל5 ספרות) והייתי יודע שאם אני יערב עכשיו את הביטוח לא ייקר לי את הפרמיה בשנה הבאה שגם ככה יקרה לא הייתי עצבני, שאלתי האם אפשר להגיש איזשהיא תלונה במשטרה האם יש טעם? אין לי מספר ולא כלום רק תיאור של האדם ושל הרכב =\

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולו חתיכת פח!!!

רק מהפחד מה אתה הולך לעשות לו ברח האיש.

מה לעשות יש גם כאלה מבאס. במקום לצרוח לוקחים את מספר הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז זהו שעד שהוא ברח כל כך מהר שלא הספקתי לצאת מהרכב אפילו, אני די בטוח שהוא לא טרח אפילו לבלום שפשף אותי ופשוט האיץ שוב וברח, וזה חתיכת פח יקרה! שקיבלתי מתנה מההורים ואני אמור לתחזק אותה בעצמי וזה לא הכי קל שאתה סטודנט ועסוק בלימודים רוב היום ועם החברה בזמן שאתה לא לומד ובסופי שבוע עובד.

אם הייתי בעל קריירה בלי הרבה דאגות ביום יום ועובד באופן סדיר לא הייתי כל כך מודאג.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ההצעה היחידה שאפשרית עבורך היא אולי לסרוק את הרחובות בחיפוש אחרי הכולרע הזה בתקווה שהוא גר שם או לנסות לזהות את רכבו בכבישים שבאזור מפעם לפעם, אם הוא יחלוף על פניך פעם אני בספק אם הוא יהיה כבר אחרי תיקון וצבע חדש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יכל להיגמר הרבה יותר גרוע האמת יכל להיגמר גם בתאונה חזיתית ולא בשפשוף ותודה לאל שהייתי ערני, הכולרע אפילו לא טרח להיצמד לימין שהוא נכנס לפנייה הוא נכנס כאילו הוא מלך הכביש, וסופרבמבה סרקתי את כל איזור ה' וקרבתו נכנסתי כמו מטורף לחניה חניה ובדקתי אין זכר להונדה לבנה עם אפילו שפשוף בצד הנהג, שרפתי כמה ליטרים וקרוב לשעה+ בחיפוש אחר הכולרע לא מצאתי והוא יצא בזול, אני מאחל לו להיכנס בעמוד ולא לצאת מזה בזול.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
יכל להיגמר הרבה יותר גרוע האמת יכל להיגמר גם בתאונה חזיתית ולא בשפשוף ותודה לאל שהייתי ערני, הכולרע אפילו לא טרח להיצמד לימין שהוא נכנס לפנייה הוא נכנס כאילו הוא מלך הכביש, וסופרבמבה סרקתי את כל איזור ה' וקרבתו נכנסתי כמו מטורף לחניה חניה ובדקתי אין זכר להונדה לבנה עם אפילו שפשוף בצד הנהג, שרפתי כמה ליטרים וקרוב לשעה+ בחיפוש אחר הכולרע לא מצאתי והוא יצא בזול, אני מאחל לו להיכנס בעמוד ולא לצאת מזה בזול.

יש לי חבר שגם פונה כמו בהמה (מוזכר בין השאר בשרשור שפתחתי) וכשאני איתו ברכב הוא יודע שלא עושים שטויות.

יש הרבה אנשים שפונים כמו בהמות.. והאמת שאין לזה פתרון

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
טוב אני רק בכמה דקות האלה נרגעתי וחזרתי לבית כועס ועצבני עם אוטו חדש שקיבלתי רק לפני שבוע ועכשיו הוא עם כנף ימנית מגולחת וחצי טאנק דלק שתבזבז בחיפושים אחר האשם.

קרה לי מקרה כל כך מכעיס שפשוט אני נשבע שאני מסוגל לעקור לאותו חצוף את הראש, היום לאחר שחזרתי לאשדוד מהלימודים בסביבות השעה 5 הקפצתי את ידידה שלי לביתה באיזור ה', קרה המקרה הורדתי אותה והמשכתי בדרכי, רוב הרחובות באיזור ה' ממש צרים כך שאין הרבה מקום לטעויות, רכבים חונים בשני צידי הרחוב ב"כביש" עם תנועה לשני הכיוונים למרות שאין לי מושג מי המטומטם שתכנן את זה, כי אין סיכוי ששתי רכבים יעברו שם בלי לגלח אחד לשני תמראה ומזה חששתי לכן לא הרשתי לעצמי לעבור את ה20 קמ''ש עד היציאה מהרחוב למען הבטיחות ושלא יקפוץ לי איזה ילד בין המכוניות וגם ברצינות פחדתי נורא על הרכב שקיבלתי סך הכל לפני שבוע.

לא אמשוך את הסיפור ואגיע לעיקר, לקראת סוף הרחוב ממש ביציאה לכיוון הכביש הראשי אני נוסע בניחותה פתאום משום מקום בלי שום אזהרה מגיע משמאל שלי איזה זקן מטומטם (סליחה על השפה בדרך כלל אני רוכש כבוד לאנשים המבוגרים ממני אבל אני פשוט עצבני), נכנס בלא פחות מ50 קמ''ש לסיבוב ממש אמרתי לעצמי בלב אוי ואבוי , ויש לי בידיוק שנייה להגיב אז שברתי הגה לכיוון ימין כן כן לכיוון רכבים חונים ובמזל לא גילחתי איזה כמה אבל זה לא מנע מהזקן המטורף עם הסיויק הלבנה והישנה שלו לגלח את הסיויק החדשה והזהובה שלי!

הייתי בשוק של כמה שניות לא האמנתי שזה קורה לי כי כל כך נזהרתי על הרכב, הזקן לא נראה בשוק כמוני וכן כן תחזיקו חזק הוא פשוט שם גז ונסע! לאחר שגירד לי חצי דלת של הנהג, הייתי כל כך עצבני שיצאתי מהאוטו והתחלתי פשוט לצרוח לכיוונו שלל מילים טובות.

לא התבלבלתי ולא ביזבזתי אפילו זמן לעשות פרסה פשוט נסעתי רוורס במשך כמעט 20 מטר וחיפשתי אחרי הזקן המטורף קרוב לחצי שעה בין הרחובות אבל שום זכר לסיויק לבנה עם מכה בפנס בצד הנהג או כדומה.

לסיכום חבריה, א-ל אבל א-ל תכנסו לרחובות שכאלה כל כך מהר כי יכול להיות שהאיש בצד השני לא יהיה נחמד כמוני אלא הוא פשוט ינפץ לכם כל חלק וחלק באוטו כנקמה ואני נשבע שזה מה שהייתי עושה אם הייתי שם עליו את הידיים שלי אותו רגע.

סורי אבל הייתי חייב לשחרר קצת קיטור, שנה טובה שתהיה אנשים ושנדע להזהר בכבישים ונלמד מטעויות.

הוספתי איור קטן למען ההבנה:

82469685.jpg

אם לא הייתי משלם על ביטוח נהג חדש שגם ככה יקר! (קרוב מאוד ל5 ספרות) והייתי יודע שאם אני יערב עכשיו את הביטוח לא ייקר לי את הפרמיה בשנה הבאה שגם ככה יקרה לא הייתי עצבני, שאלתי האם אפשר להגיש איזשהיא תלונה במשטרה האם יש טעם? אין לי מספר ולא כלום רק תיאור של האדם ושל הרכב =\

ברוך הבא למדינת ישראל , מימין לך תמצא גן חיות ומשמאל אתה תמצא את החיות נוהגות.

שתהייה לך שהייה נעימה במחיצתנו.:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יש לי חבר שגם פונה כמו בהמה (מוזכר בין השאר בשרשור שפתחתי) וכשאני איתו ברכב הוא יודע שלא עושים שטויות.

יש הרבה אנשים שפונים כמו בהמות.. והאמת שאין לזה פתרון

אני דווקא נסעתי עם הרבה אנשים והרוב הגדול שלהם מאוד נזהר כמוני למשל, אני חושב שלהכנס לפנייה שכזו במהירות בלי לדעת מה יש לך בכלל בצד השני ואין שדה ראייה שלא תגיד שיש, זה פשוט התאבדות או לשחק רולטה רוסית אם יבוא רכב או לא יבוא רכב, אני תמיד מאט ונכנס מאוד בזהירות צמוד לימין בפניות שכאלה, המציאו מכמונות מהירות משוכללות ומצלמות רמזור, אבל מצלמות פנייה עוד לא המציאו...

GOLF:

אם הייתי מספיק לרשום מספר רכב השרשור הזה היה נחסך ממני ומכם וגם הייתי הרבה פחות עצבני אבל לפני שהספקתי אפילו להושיט את היד לידית הרכב הוא פשוט נעלם במורד הרחוב פגע וברח קלאסי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מקווה שאני יתקל בו שיש לי לום בהישג יד כדי שאוכל לנפץ לו כל חלק באוטו על זה שעבדתי עכשיו חודש בחינם כדי לתקן את הנזק הזה, אני מאמין שתיקון הנזק לא יעלה פחות מהמשכורת החודשית שלי כסטודנט שעובד בסופ''שים בלבד, החלטתי לא לערב ביטוח בנושא.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אנשים חולריאות זה ידוע,

אבל חבל על העצבים איך שאמרו זה בסופו של דבר כולו פח

וטוב שזה נגמר ברכוש ולא בצורה אחרת,

לגבי הפעלת הביטוח או לא אתה צריך לשאול את עצמך כמה עולה תיקון פרטי וכמה עולה השתתפות עצמית+תוספת פרמיה לשנה הבאה,

בשביל הספורט אתה יכול לבדוק גם עוד חברות ביטוח לגבי הצעת מחיר כאשר תציין שאין לך עבר נקי מתביעות ותראה מה בסופו של דבר הכי משתלם בכיס לא בהרכח זה יהיה ללא הפעלת הביטוח.

פורסם
פעם הבאה תסגור את כל הכביש בנסיעה קדימה ככה שלא תיהיה שום אפשרות לברוח!

ואז במקום לדפוק רק את הדלת יסתכן בשפשוף של כל הרכב?

וגם אז אתה לא עלול לדעת מי ייצא לך מהרכב.

פורסם
הייתי כל כך עצבני שיצאתי מהאוטו והתחלתי פשוט לצרוח לכיוונו שלל מילים טובות.

חבל שלא רשמת את מספר הרכב במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...