Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על הרכב בגירסתו האוטומטית, מה דעתכם על הרכב באופן כללי ומבכל מיני בחינות ?

הבנתי שאפשר לטפל ברכב גם במוסך רגיל האם החלקים יקרים ? הבנתי גם שהמנוע של האוטו הוא של דייהו, לכן, האם צריכת הדלק היא סבירה ? מה לגבי שוק הרכב, האם יש ירידת ערך משמעותית ברכב כל שנה ?

את האמת אני מתלבט בין מזדה 323 2000/1 וחשוב לי שלא ירד הרבה מערך האוטו כל שנה אבל זאת לא כל כך התלבטות כי אני ממש אוהב בהרבה את השברולט אופטרה מבחינה חיצונית ככה שאני דיי מעדיף לקנות אותה אני מתלבט רק משיקולי ירידת הערך של שני הרכבים ואולי עוד כמה דברים ואולי אתם גם תוסיפו עוד..., אבל אני ממש מעדיף את האופטרה ומוכן " להפסיד " עליה ( אבל לא הרבה ) בירידת ערך ואולי בעוד דברים, ושוב פעם, אני בטוח שיהיו כאלה שישר יכתבו לי ללכת על המזדה אבל חשוב לי מאוד מראה חיצוני של רכב ואני ממש רוצה את האופטרה אז תקחו את זה בחשבון, בכל אופן אשמח לקרוא כל תשובה.

פורסם

צריכת הדלק נוראית, על גבול האיומה.

הרכב נחות מכל הרכבים מהשנתון שלו, מצד שני - המאזדה ישנה הרבה יותר.

ירידת הערך של אופטרה מוטרפת ויש הנחות ענקיות בליסינג שרק מורידות את הערך שלה עוד ועוד.

אם צריכת דלק ושמירת ערך אלה הפרמטרים החשובים עבורך - רד מהאופטרה.

אגב - לא רק המנוע דייהו. כל האוטו דייהו, עם סמל יפה של שברולט.

פורסם

ירידת הערך של אופטרה מוטרפת ויש הנחות ענקיות בליסינג שרק מורידות את הערך שלה עוד ועוד.

drsubaru תודה, דווקא שמעתי שהיא לא צורכת ככה דלק, אני מקווה שאתה טועה או אולי מגזים, מחכה לעוד תשובות, תודה

פורסם

מנסיון ארוך טווח עם אופטרה ליסינג 207 האוטו לא צורך דלק בצורה יוצאת דופן. 1-10/11 בנהיגה משולבת רגילה עם

רגל לא כבדה במיוחד.

חסרונות:

פשוט, מרגיש פשוט מבחינת חומרים, מושבי בטון שתכננו ממציאי האינקויזיציה (אבל אני לא קליל אז אולי לי הפריע יותר:-D),

איטית מבחינת תאוצה, שיוט, עקיפות ובכלל. סחירות גרועה, ירידת ערך כזאת גם כן. נוחות נסיעה בינונית מאד.

יתרונות:

מרווחת מאד, תא מטען גדול יחסית, מזגן מצויין, אמינות לא מבריקה אבל רחוקה מהאויאו העלובה.

סה"כ אם אתה מחפש כלי להתניידות ללא פינוקים, במחיר הנכון, ובשנתון מתקדם יכולה לבוא בחשבון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

גם הקרוז היא דייהו בנשמה, רק כאן משווקים אותה כ"שברולט"

new_daewoo_lacetti20.jpg

chevrolet-cruze-paris-241.jpg

מזכירה לך איזו מכונית? :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

תודה לכולם עדיין אני לא יודע אם כדאי לקנות את האופטרה, יש תשובות לפה ולשם, מחכה לעוד חוות דעת, tenx

פורסם

גם הקרוז היא לא בדיוק יצירת אומנות והצד החזק היחיד שלה הוא המראה.

לגבי האופטרה - מסכים בול עם ערן SH1 - בדיוק הדעה שלי.

רק דבר אחד - היא יותר מהירה מהקרוז.

כשהקרוז היתה במוסך וקיבלנו את החירטוט הזה - היא הרגישה כמו "מטוס" לעומת הקרוז.

כלומר כמו רכב סביר :) , עד שלא נוהגים על הקרוז - אין פרופורציות לרכב עגלה חדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה יודע מה ראשי התיבות צ.ה.ל ?

מעבר לראשי התיבות המוכרים על צבאינו המהולל

יש ראשי תיבות נוספים-צרות הלכתי לחפש.

ואת ראשי התיבות האלה אני מחיל על כל רכבי שברולט

מכוניות לא אמינות ,לא מודרניות ,צורכות דלק בטרוף,

ומכת המוות -מחירי מוסכים מורשים גבוהים מאוד.

ׁ(אולי סטיגמה אבל מספיק מלשמוע על תקלות בק"מ נמוך שלא אבטח במכוניות האלה)

אז אישית אתה רואה על מה אני נוסע ואני מרוצה כבר 8 שנים.

יש מספיק מכוניות אמינות וטובות -אולי יותר ישנות אבל

שאפשר לנסוע בהן בראש שקט ללא תקלות מיוחדות(קורולה לאנטיס אימפרזה ליאנה אלמרה סיוויק ועוד)

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אני לא יודע אם מישהו ממי שדיבר כאן היה בעליה של אופטרה . אבל בתור בעלים של אופטרה 5 שנת 2006 אני חייב להגיד שאתם לא כל כך צודקים.

מבחינת צריכת דלק, עם נהיגה לא פרועה אפשר להשיג בקלות 1:11 ואפילו יותר. מבחינת כוח , לא כל כך חסר. אם רוצים - אז לחיצה על הגז נותנת בדיוק מה שצריך.

מבחינת אבזור - אין מה לדבר . האבזור הוא מעל ומעבר לכל רכב מתחרה ( בקרת אקלים , חלון בגג, פנסי ערפל , חישוקים קלים וכו' ) .

מבחינת טיפולים , הרכב עבר כבר 120K וטפו טפו טפו לא היו בעיות מיוחדות . עם טיפולים שוטפים - אין סיבה שהרכב לא יתפקד כראוי.

מבחינת פרקטיות הרכב מרווח גם ליושבים מאחור וגם מבחינת תא מטען.

מקווה שעניתי על כל השאלות שלך . וכמו שהבנת , אומנם לא מדובר במשפחתית הטובה ביותר - אבל כבודה במקומה מונח.

פורסם

עוד מישהו מבין לגביי הרכב ? ( יש לי פיאט פונטו ספייס 2001 ואם לא אקנה את השברולט אופטרה אז יש מצב שאישאר איתה או שאולי יש לכם המלצות לגבי רכב אחר מ15 אלף ש"ח ועד 30 ויש מצב שאם לא האופטרה או המזדה 323 אז אני רוצה רכב בסביבות ה 15 אלף ש"ח, תודה. )

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תבדוק האם הבטיחות שלה מספקת אותך.

לגופו של רכב, אני נוהג על אופטרה 2008 אוטומטית 1600 בליסינג ממקום העבודה.

הרכב דווקא נוח מאוד, מתלים רכים (לא מדי) ומושבים נעימים מאוד (יותר מהמזדה 3 שיש לנו במקום העבודה שהיתה צמודה אלי תקופה).

בנושא הנוחות נסיעה - אני מעדיף את האופטרה על פני המזדה 3.

בכל השאר (התנהגות כביש, שכלולים, איכות חומרים, גימור, יופי חיצוני ופנימי) - מזדה עדיפה.

מצד שני, במחיר שאתה קונה אופטרה עוד ישאר לך כסף ליישור קו ולחמוצים.

במידה והאלטרנטיבות לך הן פונטו או אופטרה - מבחינת התנהגות כביש מנוע ונוחות - הייתי הולך על האופטרה.

מבחינת החסכון בעלויות שוטפות ובדלק - פונטו.

בהצלחה

יוסי

פורסם

ואת ראשי התיבות האלה אני מחיל על כל רכבי שברולט

מכוניות לא אמינות ,לא מודרניות ,צורכות דלק בטרוף,

ומכת המוות -מחירי מוסכים מורשים גבוהים מאוד.

ׁ

כשאתה אמר שברולטים מעניין אותי אם אתה מתכוון לקוריאניות או שגם לאמריקאיות האמיתיות...

לא הייתי ממליץ על אופטרה, במיוחד לא מהשנתונים האלה כשהאמינות מתחילה לעמוד למבחן. עד כמה שאני יודע השמועות לגבי מחסור בכוח זמין וצריכת דלק גבוהה יחסית, נכונות. לדעתי כדאי לך לחפש למשל ניסן אלמרה משנת 2003 נניח באותו המחיר פחות או יותר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...