Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לצערי היום עצר אותי רכב סמוי בדיוק לאחר שיצאתי מן המוסך למען העברת הרכב טסט.

לרכב אין טסט מעל לשישה חודשים, אני נהג חדש עם רישיון נהיגה מאז 22/11/09.

הביאו לי הזמנה למשפט בתאריך 31/05/11.

רציתי לדעת, מה פחות או יותר עלול להיות הקנס/עונש?

תודה והמשך שבוע נעים, JEP.

פורסם

במצב הזה גם אין לך בטוח בתוקף

שלילה וקנס מאסר על תנאי תלוי במצב רוחו של השופט באותו בוקר ביחוד שאתה נהג עם וותק , שמשתין לבריכה מהמקפצה.

משרד הרישוי גם ישמח לצרף אותך לקורסים שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במצב הזה גם אין לך בטוח בתוקף

שלילה וקנס מאסר על תנאי תלוי במצב רוחו של השופט באותו בוקר ביחוד שאתה נהג עם וותק , שמשתין לבריכה מהמקפצה.

משרד הרישוי גם ישמח לצרף אותך לקורסים שלו.

מדוע אתה חושב שאין ביטוח בתוקף ?

לעניות דעתי אתה טועה. הביטוח בתוקף ללא כל ספק

דני

פורסם

חלק מהתנאים של חברת הביטוח כאשר היא מבטחת נהג/רכב היא שהרכב צריך להיות בתוקף, זאת אומרת שהאגרה משולמת ושהרכב נבדק בבדיקה השנתית של מכון הטסטים ועבר אותם.

אף חברת ביטוח לא תקח אחריות על רכב שלא עבר טסט ותתנערמאחריות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חלק מהתנאים של חברת הביטוח כאשר היא מבטחת נהג/רכב היא שהרכב צריך להיות בתוקף, זאת אומרת שהאגרה משולמת ושהרכב נבדק בבדיקה השנתית של מכון הטסטים ועבר אותם.

אף חברת ביטוח לא תקח אחריות על רכב שלא עבר טסט ותתנערמאחריות.

ל'

סליחה רגע גברת ראש ממשלת הקארספורום אבל:

אולי, רק אולי, כן יש לו ביטוח, אבל הטסט ניגמר לו?

לא זה לא פוטר מעונש, לא זה לא מסיר את האחריות מהבנאדם, אבל מה שמצחיק זה, שאם למשל, נגיד היה לו טסט בתוקף, ובנוסף רשיון בתוקף, ותעודת ביטוח בתקוף, אז בפועל הוא לא היה צריך את שני האחרונים שיהיו, "עליו", כי את זה ניתן לבדוק במחשב.

קרוב משפחתי עושה טסט בכל שנה לרכבו. שנייה אחרי שהוא מקבל את רשיון הרכב, הוא עושה ממנו מטוס, או מגלגל אותו ועושה נסיונות קליעה לפח.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

הכוונה שלי היתה לומר גם אם הנהג שילם את הכסף עבור הביטוח, ויש לו פוליסה מחברת הביטוח היא לא מכסה אותו במקרה של תאונה או נזק.

חלק מהדרישות של חברת הביטוח שהרכב יהיה בתוקף.

כל חברת ביטוח תתנער מהנהג במקרה של תאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הכוונה שלי היתה לומר גם אם הנהג שילם את הכסף עבור הביטוח, ויש לו פוליסה מחברת הביטוח היא לא מכסה אותו במקרה של תאונה או נזק.

חלק מהדרישות של חברת הביטוח שהרכב יהיה בתוקף.

כל חברת ביטוח תתנער מהנהג במקרה של תאונה.

ל'

אהלן שוב ראש הממשלה!

אולי, אני לא אומר שאת לא צודקת, כנראה שאת כן, אבל:

אצלי בחברת הביטוח (ענקית, שכולנו מכירים), התקשרתי בעניין הרכב החדש, אמרתי בבקשה ביטוח, אמרה תביאי מספר אשראי, אמרתי קחי, אמרה לבריאות יש ביטוח.

אפילו לא שאלה אם יש, אפילו לא שאלה אם בתוקף, לא יודע אם עניין אותה או לא, גם לא אכפת לי, כי אני אדם שאחראי לרכושו ובחיים לא תמצאי אותי, מפקשש בקטעים האלה. סגרתי את הטלפון ומאותה שנייה היה לי ביטוח.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

תבדילו בין שני דברים:

1. עסקה שבין חב' הבטוח למבוטח(חוזים).

2. כתב אישום על נסיעה ברכב שרשיונו פג(פלילי).

1. העסקה שבין חב' הבטוח למבוטח תקפה גם כשרשיון הרכב פג.

2. הסעיפים בכתב האישום יכללו הן את חסר תקפותו של רשיון הרכב והן את חסר תקפותו של הבטוח(כך החוק הפלילי רואה זאת).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כאן המקום שהדרך להמנע מכל התסבוכת הנזכרת היא להוציא רישיון זמני ל-48 שעות ואז ניתן לנסוע גם ללא טסט בתוקף ובלבד שהרכב תקין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קבלו דברים ברורים:

1. חוזה הביטוח (הפוליסה לביטוח חובה והפוליסה התקנית) אינם מכילים התנייה כלשהי לעניין תקפות רשיון הרכב ומכאן, ביטוח מקיף וצד ג' תקפים.
  2. מה שכן, קיימת התנייה בביטוח החובה לרשיון נהיגה בתוקף או שהנהג היה במהלך השנה האחרונה טרם האירוע בעל רשיון בתוקף ולא נפסל מלהחזיק רשיון נהיגה. מכאן, ביטוח החובה תקף !!!
  3. מעבר לכך, חלה חובה על נהג הרכב המבוטח לנסוע ברכב תקין ויכול שיהיה כי למרות שהרכב עם רשיון בתוקף ויש בו תקלה שברמת נהג צריך היה הנהג לחוש בה ואסור היה לו לנהוג ברכב, חברת הביטוח תסיר את הכיסוי הביטוחי. אגב, בעבר, כשהשמאים לא עבדו בשיטת הסרט הנע כפי שנעשה היום בשל שכרי הטרחה העלובים שמשלמות המבטחות, כל רכב היה נבדק פיסית לתקינות מערכות הבטיחות שלו לאחר אירוע תאונת דרכים.

פורסם

דני, מקיף וצד ג' כן אבל לא חובה. בחובה יש התנייה בפוליסה לרשיון רכב בתוקף פרק זמן מסויים אחור. אני לא זוכר אם זה חצי שנה או שנה אבל יש התנייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...