Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

רציתי לפרסם שאלה לאחר חיפושים בפורום ובאינטרנט שלא הובילו אותי למסקנות כל שהן (פרט להחלפת כפתור).

יומיים אחרי החלפת מסנן וטרמוסטט במזגן מקורי של קסרה 2002, הרגשתי באמצע נסיעה שינוי בפעולת המזגן, הקירור הופסק ומהירות המאוורר עלתה. באותה העת כפתור הכיבוי ועוצמות האיוורור הפסיק להשפיע וכן כפתור הקירור.

הגעתי למצב שכל עוד המנוע פועל גם המאוורר של המזגן, אך המזגן לא נדלק כלל.

התריסים והחימום עובדים כרגיל, אני מניח שמדובר במערכות נפרדות.

הוצאתי את הנתיך של המאוורר מתחת למכסה מנוע כדי שיפסיק לעבוד קבוע ופניתי למוסך בו טיפלתי השבוע במזגן,

וקבעתי ביקור בשבוע הבא מפאת קוצר הזמן. נאמר לי לנסות להשיג לוח בקרה חדש, דבר שאני מנסה להמנע ממנו כדי לא להתקע עם חלק יקר שאולי לא צריך כלל להחליף.

הייתי מעונין לדעת אם יש למישהו רעיון לגבי מהות התקלה.

התחושה הראשונית שלי היתה שכדאי לנסות לעקוף את כפתור ההפעלה והקירור באיזה אופן כדי לבדוק אם התקלה היא אכן בפאנל או במזגן עצמו.

מודה מראש על עזרתכם!

שבת שלום ולילה טוב

צביקה

פורסם

במצב שבו המאוורר עובד על מהירות קבועה כל הזמן, סימן שהתקלקל המודל של המפוח הפנימי.

החלף את המודול של המפוח באחד ז-ה-ה של קסארה2.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק

אני מניח שאתה מתכוון לרכיב שהחליפו לי היום בבוקר.

בצד הנוסע ישנו מאוורר (מפוח?) שהיה תקין, הלוח (מודול?) עליו יושב נגד המהירויות השולט על המאוורר והקירור היה תקול.

יומיים לפני כן החליפו לי פילטר וטרמוסטט, וכן פנס ימין קומפלט כולל משחק בחוטים כדי לגלות את הצירופים הנכונים, מה שיכול היה לגרום לקצר כלשהוא.

יצאתי יחסית בזול עם לוח חליפי (כנראה מפיג'ו) ואם אפשר להמליץ בפורום הזה הייתי רושם היכן טיפלתי לרווחת הכלל.

ערב נעים והרבה תקלות פתורות!

צביקה

• תוכן חדש...