Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה: השוואה בין הסחיבה ב 306 שלי, לבין אחרת בעלת נפח מנוע זהה.

עד אתמול נהגתי על מגאן 1600 ידנית שנת 2001 וכנראה התרגלתי לתגובת המנוע - הרכב פשוט מאיץ טוב.

הבוקר קניתי 306 סדאן 1400, שמורה ומטופחת.

המנוע עובד בסרק די עגול, אך לא מספק את הסחורה בהאצות.

יש לציין שמראש לא התכוונתי לקנות רכב למרוצים, אלא רכב שני במשפחה.

לטיולים ולנסיעות ארוכות, אעדיף את המגאן.

לכן, אני מעוניין שחבר בפורום בעל רכב זהה/דומה יעשה סיבוב על הרכב ויגיד לי את דעתו ומשם 2 דברים:

• או שאני אטפל במערכת ההזרקה והחיישנים.
  • או שאני פשוט אבכה :cry: על מר גורלי.

מחכה למישהו שיציע את עצמו ויפנה מזמנו, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מה שאתה מתאר נשמע די טבעי בהתחשב בהפרשי ההספקים בין הרכבים.

גם לי הייתה מגאן 2001 1.6 ידנית במשך שנה ו ZX 1.4 ידנית (אמנם לא ברצף אחת אחרי השנייה)

אין כל קשר בין יכולות המנוע של 2 הרכבים, המגאן די זריזה יחסית ל 1.6 בעוד ה 1.4 של PSA .. מזיז את האוטו אבל לא הרבה יותר מזה.

עדיין אם נדמה לך שיש בעייה ממשית ברכב הרעיון שלך להשוואה מול רכב זהה הוא רעיון לא רע.

פורסם

הרשה לי לחלוק עמך מנסיוני האישי עם כל הרכבים שציינת;

-מגאן 1.6 ידנית(110 כ"ס), עם 9.7 שניות למאה, המכונית הזו סיפקה ביצועי קו ישר שעלו על רוב מתחרותיה, גם אם חלקן צוידו במנועי 2 ליטר.

-פז'ו 306 1.6(90 כ"ס). מנוע גמיש עם 14 קג"מ ב-3000 סל"ד. ביצועים סבירים מאד יחסית להספק הצנוע.

-ZX 1.4. נוסעת יותר טוב מהמכונית שרכשת. ביצועיה קרובים מאד ל-306 1.6 אם אתה סוחט אותה, הגמישות נחותה כמובן.

-306 1.4. כנראה שתאלץ לבכות על מר גורלך. נחותה משמעותית מהשתיים דלעיל - והגרסה המאכזבת ביותר של ה-306. מקווה בשבילך שיש לך הגה כח ברכב(ההגה הרגיל ב-306 כבד מאד, זה שב-ZX איטי יותר אך עדיף).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ההבדלים הם במשקל(945 מול 1020 ק"ג) לרעת הפיז'ו וכן ביחס העברה סופי קצר יותר בסיטרואן.

לפי האוטומוביל רוויו של 94', הסיטרואן מאיצה ל-100 ב-13.7 שניות ומגיעה למקס' של 172 קמ"ש. הפיז'ו מאיצה ב-14.9 ו"סוגרת" 165.

הנתונים הנ"ל הם לגרסאות 5 הדלתות. הסדאן, מן הסתם, יהיה איטי יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...